The way it is

Oj, vad statistiken sjunker när man inte bloggar, ska ta och skärpa mig! Måste bara fylla på minneskortet med nya bilder. Det är värsta ekot just nu... får ta tag i det! Nuså kommer det upp bilder snart, promise ♥

Idag
hade jag sovmorgon. Vi började 09:20 så kunde sova ut ett tag. Fast jag måste ju ändå vakna kvart över 7 eftersom jag bor utanför Stockholm och jag går i skola i stan. Men jag fick skjuts av min fader in til den stora staden. Jag hade lång tid på mig så jag och pappa satte oss på Espresso House och tog varsin Chai Latte! Riktigt härligt på morgonen (även om klockan var typ 9)! Våran första lektion var Geografi. Just nu får vi ju alla våra böcker från alla ämnen. Alla våra läroböcker och skrivböcker, pennskrin, mappar och jackor, väska och musikperm skå vi ha i våra skåp i korridoren. Synd bara att skåpen är små och helt värdelösa, haha! De är redan belamrade med böcker. Fick 3 nya böcker idag, kommer få typ 2 till eller så. Kanske 3. Men alla de nya böckerna var till SO:n. Så nu har vi 4 böcker bara till So:N liiite onödigt (fick våran första igår). Men böckerna ska vi ha hela högstadiet. En bok väger minst ett kila, så det kommer bli riktigt härligt när man ska ta hem böckerna för att plugga samhälle, religion, historia och geografi! Mysimysi!!

Kommentarer
Sandra Ackefjord ♥

Fin blogg du har :D

2010-08-27 18:19:08
URL: http://sandraackefjord.blogg.se/
Carro

nämen, kolla vem som blev dagens blogg:O

http://schnyggastee.blogg.se/2010/august/dagens-blogg.html

2010-08-27 18:24:10
URL: http://schnyggastee.blogg.se/
foto Bymalla

hej, förlåt att jag stör men det är så att jag är med i en foto tävling som är slut om två dagar och skulle bli så glad om du skulle vilja rösta på mig.



http://mitt-taby.se

bild 68



om du inte är intresserad ber jag om förlåtelse. söt blogg förresten ;)

2010-08-27 20:17:37
URL: http://bymalla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!