Whait until friday

Hellue dudes!
Nu har vi på något konstigt sett fått kontakt med internet så jag tar det underbara tillfället att blogga lite. Men ni får vänta tills på fredagg till det riktiga bloggnadet börjar!
Det är bara två dagar kvar! Sen kommer jag att dra igång och jag hoppas att alla ni bloggtittare kommer och hälsar på min blogg lika ofta nu som förut om inte mer!

Ses senare!

P.S Glöm inte att jag fortfarande har veckans blogg så anmäll er och motivera varför ni ska bli veckans blogg

P.S GLÖM INTE ATT KOLLA PÅ MIN BLOGG!!

Modemet är paj

Hajsan!

Sorry alla blogg tittare men vårat modem är lite trasig.
Jag kommer inte att kunna bogga så mcket men nästa månad... altså om fyra dagar kommer det att gå i full gång igen. Jag kommer att  blogga så mycket jag kan och jag hoppas att ni kommer titta in lika ofta som nu, om inte mer. Men var inte ledsna. Jag kommer inte att sluta helt. Jag kommer tillbaka och jag kommer med många bilder!
SLUTA INTE ATT KOLLA PÅ MIN BLOGG! JAG KOMMER TILLBAKA! LOVAR!!!

Veckans blogg blir...

... Jag har funderat på det här och jag tror nog att jag har bestämt mig!

Det blir...(trumvirvel)... Elsa!
Hon har inspererat mig mycket jag tydligen har jag inspererat henne. Jag tycker om hennes blogg väldigt mycket så nu kommer ni att kolla på hennes blogg mycet!

www.elsal.blogg.se
Kolla på hennes blogg och jag hoppas att ni cokså kommer att bli insoererade till erat bloggande. Jag lovar!
elsal.blogg.se
elsal.blogg.se
elsal.blogg.se

Pictures♥

Here u will see some pictures!!


Hittade påsklilljor på baksidan!

Sofie sitter och tänker. Sitter på gungan

Det lyser nästan om henne i solen ;)Jag lyser inte... men mina nya skor lyser. Gillar dom verkligen.
Synd att dom är gråa nu ;)

Some flowers for u

Hellue dudes!

Hoppas att ni har haft det en härlig och varm dag. Själv mår jag väl hyfsat bra. Har mått bättre... fast jag mår inte dåligt. Aja, kompliserat.

Jag har sålt majblommor och har nu kvar en krans och 4 dekaler tills jag har sålt hela kittet bestående av:
50 enskilda
15 kransar
7 dekaler
och
6 pins
Hoppas att jag lyckas sälja dom idag!

Annars har det inte hänt så mycket. I mästa inlägg ska jag lägga upp några bilder på når min kompis Sofie och jag var tillsammans...
inte så mycket att säga nu.

Glöm inte att anmäla dig till min blogg tävling... STÅ I RAMPLJUSET FÖ REN VECKA!

something...Haaj!
Nu ska vi börja med en sak som många av mina kamrater har börjat med men som jag fick inspeationen av någon annan. Jag var med i tävlingen dagens blogg... gissa! Jag blev dagens blogg, så nu vill jag börja med det.

Det får bli veckans blogg...
Kommentera och skriv varför just du ska bli veckans blogg. Jag bestämmer två stycken och ni två får stå i rampljuset för en vecka! Låter inte det lockande? Så skriv!!

Regler:
 Det finns inga

Däremot blir det lättare för er att bli den vinnande bloggen om du länkar min blogg på din sida.


No pictures this time either

It's true!
Jag har inte hunnit med att ladda upp bilder... hoppa att det blir imorgon=)

Idag har jag sålt maj-blommor så att mina stackars små fötter bultade för glatta livet för att få röra på mig UTAN skor på fötterna. Jag, Filippa och Maria vankade runt i hela stan för att försöka få slut på blommorna så att mankan börja med ett nytt start paket. Första stället vi var på gick väl sådär. Efter att vi hade stått där i kanske en halvtimme hade i alla fall jag fått upp mot 200 kr plus de människorna som köpte majblommor när vi var påväg till tunnelbane stationen som vi sålde blommorna på.
Senare åkte vi till min pappas jobb. Där fick vi runt 100kr. Vi gick till Filippas mamma när vi var färdiga på pappas jobb. Tyvärr var det inga där som ville köpa så vi gick vidare till nästa gata där vi sålde.
 Nu ska jag inte berätta om alla ställen jag har varit på och hur mycket jag fick och sådant. Men jag vet inte annars ad jag ska skriva om.


Något inlägg senare tänkte jag skriva om kärleken. Hur låter det? Det kommer inte vara hur jag känner i verkligeheten. Jag ska försöka tänka ut hur jag ska formulera det inlägget. Tror i alla fall att jag kommer på något sett!  

Fantasie Impromptu

Hellue!

Jag sök på Chopin Fantasie impromtu på youtube. Då fick jag fram det här klippet på en 7 åring som spelar den.
Stycket är otroligt vackert och jag gillar det värkligen! Kolla in ...

 
Han är himmla duktig.
                                                                                                             

I thought that it was summer

Relly I did!
Det var ju så varmt under några dagar. Idag frös jag nästan tårna av mig när jag satt och väntade på att idrotts lektionen skulle gå mot sitt slut. Det var typ 0 gradit och jag hade väst på mig. Trodde verkligen inte att det skulle bli så kallt... Brrrr:(
 
Jag har tagit massor av bilder som jag skulle lägga ut på bloggen... men jag har haft så många inlägg med många bilder så jag bestämde mig för att skippa det. Fär bli en annan gång! <3
Bortsett från att jag fortfarande inte har ett perfekt fungerande ben så har jag haft det n¨gra fina dagar. Det var första gången jag och mina opera kompisar hade repetition på opera scenen...

Vi har börjat sälja majblommor nu! Jag tänkta först att jag inte skulle ha tid, men allt eftersom tiden gick så tog jag beslutet att sälja majblommot i alla fall. och jag gjorde värkligen inte fel beslut! Det är värkligen kul att sälja...  Jag har varit runt i området och sålt majblommor. Årets blommor är röda.
Det finns:
Enskilda fina blommor: 10 kr
Krans: 30 kr
Pin: 50 kr
Dekal: 20 kr
hoppas värkligen att försäljnignen går bra! Först var det väl lite läskigt att gå till okända personer och fråga om de ville ha majblommor, sen blev det lättare och lättare.

Jag har tänkt på en sak... Eftersom jag kallar min blogg Singit borde jag kanske skriva mer om usik. Jag gör ju redan det ibland men jag menar mer. Vad tycker ni?

Många kramar

Nu kan ni...

... Följa min blogg via bloglovin! 

Nu kan ni följa min blogg via bloglovin. Prenumerera och följ mina dagliga inlägg!

      

Lyckos♥

Helleu!

Som sagt, igår var jag och Maria  och Elsa  på bio. Vi såg 17 again. Den får en fyra! Den var faktiskt MYCKET bra! Jag trodde inte att filmen skulle handla om något som värkligen kan hända. Bortsett från att han förvandlas till en 20 åt yngre kille... Den var värkligen bra. Ni måste se den.

Här kommer några bilder på gårdagens lyckade dag...

Maria när vi står i kön och väntar <3 Love ya darling

Älskar er <33 ( jag menar inte mig själv)

<bilderna blev suddiga men det får gå!
Vi hade väldigt tråkigt i kön så vi tog några bilder...

En man kastade en ros till oss... <3 INgen aning vem det var, men det var en snäll kille
iallafall

Yhee!
Rosen i knapphålet ;D

En stel Maria____

Och på bussen hem tog jag en bild mitt i min ensamhet ;D

Lyssnar på musik ch chillar lite...


Det var dom bilderna...

Det hände massor av saker igår om jag skulle skriva allt skulle ni absolut inte orka läsa. Men en sak ska ni veta... KOLLA PÅ FILMEN!!! Rekomenderas av mig!

Om ni vill se fler bilder kan ni gå in på Elsas blogg.

Dagens blogg...

Hejsan Jag kan bli dagens blogg!

Här e länken om ni också vill bli det ... ;D

www.faaashionista.blogg.se

www.faaashionista.blogg.se

www.faaashionista.blogg.se

Bortsett från tävlingarna "dagens blogg" är bloggen väldigt inehålls rikt och jag tror att jag kommer att besöka bloggen ofta.

Kolla in!! ♥

"Recept" till frisyr

Jag har tagit några bilder så att ni kan ha en enkel vardags frisyr designad av mig... Fast jag vet ju inte om nån annan också brukar ha den ... ;D

Först:


Om du har snelugg... Ta först den lugg du har och vrid den några varv. Pressa den virade delen lite frammot och sett en hårnål i slutet av virningen


Vrid sedan andra sidan. Den sidan som du inte har lugg på och gör likadant...


Taadaa! Enkelt och snyggt <3

Här kommer en klar frisyr från en annan vinkel:Haha! kanske inte den finaste bilden i världen... <33

Hoppas att ni testar nån gång.

Bilder <3

Hii!

Under den tid jag inte bloggade har jag tagit massor av bilder avsedd till bloggen. Jag har också fått massor av positiva kommentarer som jag gläderligen har läst upp mot 3 gånger var... =)

Här kommer några bilder:

HAHA! Vist är jag förtjusande vacker <3  här ser man lite av mitt sår.
Som tur är har det blivit en sårskorpa...

 Jag var hemma hos Mina kusiner.

17 again

Hellue everyone!

För det första ska jag säga förlåt för att jag inte har bloggat på länge. Modemet har inte varit hemma den tid jag skulle kunna blogga...

Idag ska jag och två av mina klasskompisar kolla på en bio... 17 again med Zac Efron. Hoppas att den är bra! Ska bli jättekul att se. Det var jättelängesen jag såg på bio med några kompisar!


Det handlar om zac... som vaknar en dag och är helt plötsligt 17 igen. I början njuter han av att vara tillbaka i High school men så småningom...

Kussarna

Heej!

Jag har varit hos mina kusiner idag. They are well! Eftersom jag har ett skadat knä så har vi inte haft så mycket att göra. Vi har spelat spel och haft det lite tråkigare än vanligt... Men jag hade med mig filmen Syskonen Baudelaires olycksaliga liv. Den som jag recenserade tidigare. Vi alla tre tyckte att den var bra!

Måste fixa mig inför morgondagen. Har ju skola... Hoppas att mitt ben e bättre då. Det är en lång bussresa och eftersom  jag inte kan böja benet så bra kan resan bli lite knepig. Hoppas i alla fall att det ska gå bra. Fast jag kan inte spela Basket som jag skulle gjort =(

Kommer lite bilder senare.

Imorgon kommer jag nog inte att blogga... har lite mycket att göra.

GrAtis kLädeR

Tjenare!

Är DU sugen på gratis kläder?

Bli medlem på Gratis kläder nu genom att klicka på bilden nedan:

  

        

Genom att bli medlem får du 50 poäng. Det gäller att samla mycket poäng genom att värva vänner. Precis som jag gör nu...
När du har samlat 400 poäng för du ett present kort hem. Det här är helt gratis. 100% gratis!  Du kan få ett presentkort till Nelly.se  H&M eller JC, Gina tricot m.m

Syskonen Baudelaires olycksaliga liv

Igår såg jag och min kusin på en film som heter "Syskonen Baudelaires olycksaliga liv"''

Den handlar om de tre barnen Violett Baudelair 14 och en väldigt duktig uppfinnare, Klaus Baudelair 13 en väldigt stort intresse för böcker och Sunny Baudelair 2 år som har ett ganska konstigt intresse. Hon älskar att bita i saker.
Medans barnen är vid stranden händer en stor olycka. Deras stora hus brinner upp av en mystisk orsak. De har förvandlats från rika barn till föräldralösa
De ska föras till närmaste släckting som bor 37 kvarter bort. Han heter Greve Olaf och är en hemsk person som bara bryr sig om barnens förmögenhet att göra vad som helst för att få tag i deras pengar.
  Han är en "skådespelare" och hans kompanjoner i hans skådespelar grupp är lika hemsk som han.
Till slut blir han så hemsk att de måste flytta barnen.
De får komma till en jätte trevlig farbror. Men Greve Olaf är fortfarande besatt av förmögenheten och... Så var det livet borta.
Så fortsätter den sorgliga Berättelsen. mer får ni veta om ni ser filmen...


Vilken?

Vilken färg på designen sak jag ha?

Jag har kollat och det finns en vit design... likadan som det rosa, jag har den nu!
Ska jag ha den rosa eller ska jag ha den vita? Upp till er!

Försök...

... ATT INTE SKRATTA! Det är nästan omöjligt. Han är bara så söööt!


HAHA!! Han är för söt!

Påskpussen!


                  

Min påskpuss går till Elsa och min familj. Tack Elsa för all inspiration som jag har fått till mitt bloggande. Tack vare dig har jag  försökt blogga varje dag och har faktiskt lyckats för det mesta!
Jag älskar er alla!


Regler:

1) Kopiera bilden och klistra in den på ett inlägg till din blogg

2) Skriv varför du gillar han/hon


Puss♥
  

Design 3

Hello everybody!


För två dagar sen slutfördes tävlingen om vilken design jag skulle ha...
Det blev flest röster på design 4. Men min kompis visste inte riktigt vad hon tyckte. Så jag skulle byta till design 3 efter två dagar. Tyvärr funkade inte den designen, jag ska försöka få den att funka...Men... Tycker ni att den värkligen är en bra design. Kommentera gärna om ni vill att jag ska byta tillbaka eller om jag ska ha kvar den här

('_')

Hejsan alla glada blogg tittare!

Igår var jag på Påsk party. Det var väldigt roligt bortsett från att jag halkade på grus och slog i  mitt knä. Vilket gör så att jag inte kan gå så hiskligt bra =( Det gör fruktansvärt ont och jag lovar... Ni vill inte se såret. Det är hemskt. Vi ( alla barnen som var där) körde is kull. Alla som försökte skydda sig från kullaren sprang in i skogen för att inte bli kullade. Vi sprang över en asfalterad väg med grus. Så... pladask föll jag och slog i knät. Det gjorde ont som... *pip* men jag klarar mig. Det läker väl inom 10 dagar... Hoppas jag. Vet inte säker, så illa är det! men jag hoppas på att jag kan gå på träningarna innan tävlingen som är på söndag. Inte idag utan nästa... Jag tror faktiskt inte att jag kan delta. Men det är så typiskt. Jag kan inte vara med i RM heller! (RM = riksmästerskap) Men som tur är borde jag kunna vara med på operarepetitionerna. Men gå kan jag inte... Eller jo. Lite kan jag ju. Men jag får inte spänna benet... Då gör det jätteont! Och jag måste ha benet rakt hela tiden. Det är lite jobbigt. Prova att sitta framför datan och ha rakt ben hela tiden...

Men jag han i alla fall njuta lite. Jag han till och med ta några bilder som ni ska få se!

Vi börjar med morgonen igår. Den 11/4:


Jag målade två ägg! En med kycklingar och en med blommor...

När vi kom fram till landet så åt vi lite...

Det fanns olika sorters sill.


Jag har precis ätit upp... Lite kvar av bagguetten
Det var så varmt! Det var jätteskönt! Hoppas att jag blev lite brun på kuppen ;P


Alla gick till Stranden. Här kommer några bilder på det...Havet.... Det var jätte vackert

Här står jag!

När vi kom tillbaka gjorde vi lite knasiga lekar...
Killarna skulle ta på sig tjej kläder och springa runt samtidigt som de satte på sig läppstift!
Tjejerna skulle ta på sig killkläder och springa runt samtidigt som vi ritade mustasch på sig själva...
Det var faktiskt ganska kul. Tyvärr han jag inte ta några bilder=(

På kvällen satt vi åt drack:

Vi satt och drack te... fast i en kaffekopp. Men det funkade!

Elden i den öppna spisen...

Slutet på den kvällen var att alla barnen + tre vuxna kollade på Robisson. Fast jag och pappa var tvungna att åka. Jag fick för ont i benet...

Imorse åt jag ett ägg som jag hade målat.
Jag åt upp:

Och jag sparade:

Den var så söt med alla kycklingar!Statistik

Det börjar gå uppåt!

Nu har jag nästan lika många besökare som förut. Jag hade runt 10-15 besökare per dag ( den blåa linjen) förut. Nu har jag fått upp mot 10-13 besökare (på blåa linjen) Däremot är det röda linjen inte positiv det är väl kanske 10-25. Fast i onsdags hade jag 29 på den röda linjen och 12 på blåa linjen. Det mesta jag har haft på länge... (a)

Ska parta!

Hellue dudes!
 
Idag ska jag och pappa till en påskfest! Hoppas att det blir kul. Kommer åka ganska tidigt.
Vad har ni gjort i påsk? Kommentera gärna och skriv vad ni har gjort för kul!
Jag undrar också om ni läser hela inlägget om det är ett långt?

Gårdagens vinnare i design blev design nr 4 Jag kommer att sätta upp den i två dagar. sen kommer jag att ha design nr 3 i två dagar. Kanske byter tillbaka till nr 4 sen. Det var min Kompis som undrade om jag kunde göra så. Visst kunde jag göra det ;)

Hope u are welll

Vilken design

Hellue!

Nu har jag funderat lite. Här kommer förslag som jag inte kan välja imellan:

 1)    Den som jag har nu.

2)  Har haft den förut.

3)  NY!
4)   NY!

Jag har lite svårt att välja. Så nu får ni välja. Jag sätter upp designen imorgon så skynda er!

Jag som påskkärring

Igår gick jag och min gårdskompis påsk- kärringar. Men man kan väl inte riktigt säga att jag såg ut som är påsk kärring.
Här ska ni få se:


Tadaa! Visst är jag snygg.

Det blå-gula håret matchar kanske inte med den vit-svart rutiga klänningen... Men låt gå!
Det var jättekul! men tyvärr fick vi inte så mycket godis. Det var inte så många hemma men jag har inte ätit upp allt i alla fall. Vi fick väl lite blandat=)
Senare idag ska min farfar komma och vi ska göra sushi. Önska oss lycka till =) nee. Det går nog bra!
Jag ska konsert idag också. Jag hade ju det igår. Matteuspassionen. Det var rätt så häftigt. Synd att jag nästan somnade. Vi sjöng vår första koral. Sedan var vi tvungna att vänta i en timme om inte mer på att skulle sjunga våran andra koral. Sen fick vi lite fika. Jag tog två ganska så små baguetter med skinka, tomat och gurka. Gissa vad!
Det fanns MANDARIN I SMÖRGÅSEN!  Inte så gått...
Hoppas att vi kommer att ha lika trevligt idag som igår. Jag längtar faktiskt lite.
Snart ska jag väl väl ut. Så fint väder!

Snabbt inlägg.

Här kommer ett snabbt inlägg. Jag och min kompis ska gå påskkärringar sen ska jag på konsert. Hoppas att ni kommer att ha en trevli skärtorsdag.
Imorse pyntade jag vårat körsbärsris det blev kanske inte värdsfin men det duger. Det blev lite kycklingar här och var. it dun eller var det kallas och ett ägg. Hoppas att vi får mycket godis ;) Kanske kommer ett till inlägg senare. Är inte säker...

See a

Bilder från idag!

Hellue! idag har jag varit hos elsa hela dagen. Vi har tagir nådra bilder. Här kommer dom:


På väg hem. Elsa har haft Piano.


Fina elsa. Som raderade dom bilder jag tog på henne. Så det kommer inga fler bilder på Elsa nu =(


Jag köpte ett linne och några tofsar... =)


Jag... eeehh. lite konstig kanske. Men låt gå!


HAHA! Gamla datanjang minen. Jag ser bara lite korkad ut... =))

Svaren

Gillar du hästar?

De är söta. Men jag är tyvär allergiker.... =(


Gillar du sushi?

Jag älskar sushi. Det är Jättegott!
 

Kan inte du ha kjol nån dag?

Visst. Men det dröjer nog ett tag.

 Kollar du min blogg? ( pianot.blogg.se) 

När jag har tid kollar jag på de flesta bloggar.


Den äckligaste mat du nånsin har ätit? 

Ingen aning


Vad skulle du göra om en kille frågade chans på dej, o du sa ja, o sen kom en ännu snyggare o frågade chans på dej?

Det var en svår fråga. Det beror på, om den snyggare killen var lika snäll och så, skulle jag nog... eeeh. säga att det får bli en annan gång... =(


Hur lång är du?

Jag är nog 150 cm lång


Kan inte du ta kort på när du går ner i spagat?

När jag ärr tillräckligt upp värmd kan det nog gå!


Vad tycker du om andra världskriget?

Jag tycker inte så mycket om andra värdskriget. Det har redan flutit förbi och inget att göra åt. Men det var väldigt hämskt om alla oskyldiga offer...

 
E 10-20 på den röda el blå linjen?

Den röda linjen. Förut skulle det ha vvarit den blå linjen.

 
Går det att lägga in egna videoklipp på bloggen utan att lägga ut den på youtube?

Nej det går tyvär inte... =( inte vad jag vet i alla fall

 
Hur många frågor har jag ställt hittills?


Du har frågat 11 frågor hittils

 
Kommer du orka svara på alla dessa frågor?

Japp! så klart!


Har du sims hemma?

Nej det har jag inte


Gillar du sims?

Ibland är det kul.


Nu e de vår, gillar du våren?

Absolut. Specielt när det har varit en tråkig vinter =)

 
Vilket e ditt favoritdjur?

Jag har många. tex kanin och delfin

 
Favoritmat?

Sushi ;)


Favoritblogg?

Jag kollar oftast på elsal.blogg.se

 
Ska jag byta design på min blogg?

Vilken desigt menar du? om du menar bakrundsdesignen så tycker jag att du inte ska göra det. Headern är fin. Kanske kan byta design om nån månad... 

 
Nu tycker jag att jag har ställt tillräckligt med frågor, tycker inte du?

Ja, jag brukar inte få så här många frågor. Det är kul!


Bilder från dagen

Här kommer några bilder från idag...


Min kusin Vendela


Här är Edvard och Vendela


Och här har jag och Vendela precis bakat klart våra Chokladkolakakor

Kuckeliku-måsen

Ha-aj!

Idag har mina kusiner varit här. Vi har haft very kul. Det var ganska kallt på morgonen men det blev bättre senare på dagen. Okej... det kanske inte är så kul att ha upplysningar om vädret här, och jag vet inte vad Rubriken har med inlägget att göra... Fråga min kusin=)

Snart ska jag fixa lite mode inlägg. Hoppas att jag hittar något. Ni kan gärna tipsa mig om vart jag kan hitta olika kläd sorter som kan vara intressanta. Snart måste jag förbereda mig inför gymnastiktränignen. Det blev ett litet kort inlägg. Kommer att lägga upp lite bilder på denna "fantastiska" dag... =)

See u


Kolla vad gullig!

105 inlägg!

HAHA! Jag märkte nu att jag firirar 105 inlägg. Jag har faktiskt inte märkt när jag fyllde 100 inlägg.Påsklov

Hejsan!

Äntligen är det påsklov! Det har äntligen börjat bli varmt och jag har varit ute hela dagen idag. Det är suvärent väder. hoppas att det blir lika finns imorgon.

På påsken ska man pynta... vilket jag och min familj inte har börjat göra en. Det måste vi verkligen göra! Har ni börjat att göra det? Aja, hoppas i alla fall att vi köper påskris. Påsk ägg kanske.
Påsk kärring vet jag inte om jag ska vara. Orkar kanske inte!Idag är det Robbinsson. Jag såg inte hela förra veckan eftersom att det var Earth hour men jag fick i alla fall reda på att det var Beatrice som åkte ut. Det kändes som att hon var en besserwisser Det kanske ändå var bra...
Men jag han se det lag som kom till den MTCKET finare stranden, en det där träsket. GUUUD! Jag skulle absolut inte stå ut att bo på det där träsket.
Jag såg att Mika Hade gått ner 8 kilo på de veckor hon hade varit med i Robbinsson. Hon är tvungen att äta piller för att gå upp i vikt. Stakars henne. Hennes så kallade "pojkvän" Machel var ju tvungen att lämna Robbinsson efter fyra dagar, vilket var ett program Det gamla tanten var också tvungen att lämna. Hennes namn kommer jag inte ens ihåg.
ha ha! aja snart börjat det.

Bye Bye!

Soligt värre

Hellue!!

Idag har jag varit ute mest hela tiden. Jag har spelat kråka till cluedo. Det har varit jätte varmt. Som mest har det varit 18 grader i skuggan och 22 grader i solen. Det var skit varm värkligen!! Jag värkligen längtar till sommar. Då man kan bada sola och allt det där härliga! Hoppas att ni har haft det bra.

Jag åter kommer!

Ses sen!

Dagens outfit

Hejsan alla trogna bloggtittare!
Dagens outfit kommer här:


Klocka: Ur & Penn
Tröja: köpt på en resa till Japan
Byxor: Kapphal
Strumpor: Är inte säker, troligen H&M


Dagens jämföring

Nu ska ni få se!

Så här såg det ut för ungefär tre veckor sen:

Det är på åran baksida.

Så här ser det ut nu:

Bilden tagen idag.

Frågor!!

Nu är det frågedags igen! Nu måste ni fråga massor. Jag fick inte alls mycket frågor förra gången. Nu vill jag ha fler!
Så sätt igång med att fråga mig saker! Fråga vad ni vill! Mina fingrar glöder för att få skriva svaren på era frågor!
Så fråga MYCKET!!!! ''Svaren kommer på onsdag! Så fråga massor och gör det snabbt. Inte så lång tid på er!!


Äntligen!

Hellue!

Idag har det varit en superdag. Jag önskar att alla kunde vara med på den! Jag vet faktiskt inte varför det var en så bra dag. Kanske för att det är så bra väder. Våren är äntligen på väg!! Det har varit soligt och vi har haft långa raster mellan alla lektioner. Egentligen borde jag vara trött. Ja somnade inte fören halv tolv igår. Vi hade opera repetition till nio. Men egentligen skulle vi sluta tio så pappa kom inte och hämtade mig förens kl 22 som vi egentligen skulle ha slutat.
'Men jag är inte trött alls.

Jag har precis kommit tillbaka från en tio min sola-dig- paus. Jag har också övat på våra engelska glosor som vi har till imorgon. Jag ska nog spela piano snart också.

När jag kom hem var det 13 grader utanför oss i skuggan. Det är underbart! I solen var det säkert runt 15 grader. Snart kan man nog ligga på en solstol i solen med bara linne och shorts! Jag hoppas det i alla fall. Det vore kul!
 ÅÅ vad jag längtar till sommaren. Man kan bada varje dag och sola så att man nästan ser ut som en pepparkaka. Att bara få känna att solen värmer en i ryggen när amn ligger på en strand och hör alla små barn leka i vattnet! Kanske få lte blöt sand mellan tårna men inte bry sig. Det är riktig sommar.


bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!