We love, we never learn


Bild tagen i vintras. Oredigerad bild ↑

Idag kommer mina minde urgulliga kusiner hem. Har inte sett dom på sååå länge! Saknar dom♥

Kika in här!

Här är en blogg som jag nyss upptäckt. Så om ni gillar den här blogg så kommer ni älska den här bloggen!
http://lydiajosefine.blogg.se 
En super bra blogg som verkligen är värd att kika in på. Nästan ett måste!

Blogstart



Like teardrops



Passade på att kila ut en sväng igår kväll när ösregnet och åskan hade slutat. Det blev få bilder och typ inga bra, men eftersom jag är i behov av nya bilder fick det bli så ändå, hehe.
Idag hade jag inte tänkt att itta framför datan hela dagen, för ovanlighetens skull. Ska iväg till centrum senare och köpa linser, wihoo :) Får se hur det blir!

Så ni vet

Hallå! Blir ett snabbt inlägg så ni vet att jag lever i alla fall :) Har fixtrat med designen typ hela dagen och börjar bli lite fyrkantig, hehe.

Slänger in en liten random bild som får fylla det här inlägget!

Love And Hope




Interesting

Idag har det varit en roligare dag. Åkte först till centrum vid 11:20 tiden. Sen kom jag tillbaka och Micha och Frida kom över. Vi gjorde inte så mycket, men när Emelie hade ätt färdigt så cykla vi den korta vägen till badet och badade. Vattnet hade blivit så mycket kallare men det var skönt. Efter många molninga dagar var har solen äntligen kommit tillbaka, även om den bara kommer stanna idag.
 Efter badet har vi inte gjort så mycket. Vi spelade kort i typ 2 timmar, sen gick vi runt och undrade vad vi skulle göra. jag, Emelie och Frida åt kladdkaka och gjorde smoothie på Kiwi och nektarin (micha hade gått hem). Den blev sur men god :)
 Efter det kollade vi på Avatar, men han inte se färdigt den.
Och nu ska vi tälta! Bestämmde med Alla att vi skulle tälta. Det blir på Michas tomt, haha! 4 stycken i ett tre mannatält. Trångt och mysigt!

Natur/Blommor


Foto|Jag

Känner att jag måste fylla på min fotomapp...

Sunshine

Hallå där sötfisar! Jag börjar få det väldigt långtråkigt här hemma, alla vänner är någon annan stans och jag har ingenting att göra. Vilket leder till att jag sitter framför datorn i timmar... not good not good.
 Men om 22 dagar börjar skolan och då får man träffa alla igen. Fast helst vill man ju träffa dom innan skolan börjar. Får kalla till poolparty ;)

Rubriken passar inte riktigt in på vad det är för väder idag. Men efter för många dagar med moln och regn så tittar solen fram liiite bakom molnen. Bättre än ingenting, men inget sommar väder presic. Vill kunna springa ner i vattnet och ha det skönt, eller ligga uppe på land och känna d-vitaminerna sjunka in i huden, haha! Driver lite :)


The Future




Två flickor som precis har lämnat skolan bakom sig för att vara lediga i veckor!
Då vad man riktigt glad! Äntligen fri liksom :) Det kändes som igår men ändå en evighet sen, saknar skolan rejält nu. Vill vakna kl halv 7 varje morgon och sitta på bussen med hörlurarna i öronen och ha en så jävla härlig dag i skolan, istället för att sitta inne i det här kassa "sommar vädret" och bara önska att det var sol igen. Fast hörde att det skulle bli sol imorgon så då ska jag passa på att bada och sola järnet!

Blue


Foto|Jag
Har något konstigt halsont... mm intressant eller hur, hehe! Måste snart göra mig iordning. Hoppa in i duschen och fixa mig. Kommer gäster, om ett tag!

Alla dessa rubriker liksom

Varför ska man alltid skriva rubriker? Är det bara jag som har problem med rubriker? det kan ta flera minuter för mig att komma på en rubrik. Eller så måste jag tänka ut innan jag har loggat in på blogg.se det är lite patetiskt.
 Idag vaknade man halv nio och ser dimman som ligger utanför fönstret. Första tanken är ; Jipppey...
Gick upp vid typ fem över nio och kollar på termometern på framsidan. Den visar på 15 grader... Var har sommarvärmen tagit vägen? Det kan vara ganska skönt med regn då och då, men 15 grader? Hallå, det är väl ingen sommar?
Nej nu ska man inta klaga. I vintrs sa man att det var för kallt och att man skulle ge the devileyes om någon sa att sommaren är för varm. Men nu har man ju klagat över aatt sommaren är för varm ändå... Sommaren eller vintern? Gillar nog ändå årets sommar bättre. Man kan ju alltid kasta sig i vattnet liksom.

Today


Oredigerad bild. Foto|Jag

Hallå sötfisar! Har inte hänt någontinng idag... jag har städat, handlat på Ica med mamma och pappa, gjord smoothie av mango och hallon och kollat på film. Och spelat piano. Det är typ det ända. och då får man ju inte glömma att jag har varit på datan också lite ;)
 Blir så glad när man får posetiva kommentarer om bilderna jag har tagit! men jag ska bara säga att jag har insperationen från den här bloggen som jag kollar på varje dag. Hon tar extremt snygga bilder och en urbra blogg!

Water Liquid






Än en gång kommer det upp bilder på lite konstiga saker. Men tyvärr är det inte min kreativitet som skapar de här bilderna utan har fått tips från Andra... Men ganska nöjd blev jag ändå. Som sagt så jag har inget extra objectiv så fokuset är ju svårare att ställa in när det blir sånna här närbilder. Hoppas ni gillar det!  
Det man behöver är ett glas vatten, diskmedel och en ficklampa (kanske en medhjälpare).
Jag ställde ett glas vatten (rikligt med vatten) på ett bord i ett mörkt rum och ställde ficklampan bakom glaset så att ljuset riktas igenom glaset mot kameran. Sen är det bara att takort samtidigt som du själv eller en medhjälpare häller i diskmedel. Så enkelt är det, men bilderna blir spännande. Lite konstiga dock för blogg.se är inte expert på att bevara kvaliten i bilderna!

One other

Hallå snyggisar! Idag kommer jag nog inte göra många saker. Städa, hehe. Får gäster imorgon så.
 Har mixtrat med ännu ett nytt experiment. Bildresultat kommer nog i nästa inlägg! Nu blir ni lite nyfikna va!? ;)
Kan avslöja att bilderna blir rätt cool, men det är grymt lätt att göra!
Så, det här blir nog det korta inlägget för dagen.


Foto Experiment








Canon Eos 1000D f.3.5-5.6  RAW
Klicka på bilderna för att få dom större

Har sett på flera bloggar att dom gjort liknanade, men många gånger bättre. Till fotograferingen behövde man inte mer än:
Färgade glas och en ficklampa.
 Sen är det bara att ställa upp glasen hur man vill och rikta lampan mot kameran.
 Dom här bilderna är absolut inte dom bästa, men jag blev ändå ganska nöjd med dom. Jag har ju inget extra objectiv, utan jag kör med det som kameran har från början. Det tog ganska lång tid och många bilder för att få några bra bilder.


Bokeh



Foto & Redigering | Jag
Det ser rätt häftigt ut :)  Har haft det lite kul med Foto experiment. Har fått insperationen från Anna Pedersens blogg. Där hon en gång för länge sen också gjort samma sak. Fast det var ett bra tag sen.
Ni får se resultatet senare!

Dimma


Klicka på bilden för att få den större :) Prova i alla fall!

En icke redigerad bild från Öland.

It's a new day


Foto|Aina

En bild som ni redan har sett. Måste som sagt fylla på lagret med bilder. Lite tomt just nu...
Idag var det helt blått på himlen när jag vaknade 08:13... väldigt tidigt! Men nu har molnen kommit in och jag är inte lika sugen på att bada :|
 26 dagar kvar tills skolan börjar. Det är ungefär hela Februari månad, det är ändå rätt långt, vet inte om jag kommer orka vänta så länge. Saknar skolan sjukt mycket! Nu tycker ni att jag är konstig, haha :)
Blir mer uppdatering senare, och jag hoppas att det kommer nya bilder då ;)

Shoes by H&M


Köpte idag dom här skorna från H&M Var typ dom sista och i min storlek, perfekt!

So far away, but still so near


Foto|Jag

Halloj! Idag har jag varit på förskola hela dan och jobbat hårt. Väldigt skönt att det regnat lite. Men imorn måste det bli fint, för jag måste jobba ytterligare på brännan. Den har mättnat av lite, hehe. Det har ju varit lite molnigt på dagen men blivit fint på kvällarna, hos mig i alla fal. Men nu måste det vara sol!
 Har frossat i Vattenmelon idag... Det är gott. Riktigt fräscht! Blir riktigt nersölad, speciellt när man sitter brevid 2 åringar som också äter det, haha!

Ayo Technology

Orginalet är av 50 cent och Justin Timberlake.
Men jag gillar mer Covern av Milow. En grym låt och allting går tillsammans med Milows röst och synvinkel på den här låten.


Ayo Technology-Milow


Nobody puts Baby in the corner

Hejsan! Har varit med Vendela hela dagen hemma hos henne. Sov ju över där. Hade ett riktigt tacos party till middagen och blev mätt som en pannkaka, hehe! Sen kollade vi på allsång på skansen, det är väl ändå ett Måste på sommaren? Ne, ärligt talat så gör jag inte det så ofta. Sen kollade jah Vendela och Edvard på alvin och gänget 2. Dom är så himla söta och filmens humor är så tråkig, precis som min, så jag garvade sjukt mycket. Sov i samma rum som Vendela och vi låg och pratade in på sena natten, typ vid 1. Var typ tvungen att röra på mig hela tiden. Var alldeles sprallig :P
Idag vaknade jag och Vendela typ exakt samtidigt klockan tio. Låg i sängen (eller jag madrassen då) till klockan 11 och sen stiger upp och äter frukost. Sen går hela dan jättesnabbt och klockan är runt 16 Då sätter vi oss och kollar på Dirty dancing. En riktigt bra film, verkligen! Måste se den igen snart :)

Nu har man kommit hem då, första man gör är att sätta sig framför datorn. Så typiskt mig ;)

Off to kusinerna

Nu ska jag snart iväg till mina kära kusiner som bor 2 km bort typ. Där blir det övernattning och mycket skoj, hehe! Kanske blir en riktigt myskväll med gigantik stor skäl med nachos, haha. Överdriv inte nu Aina...
ne det ska bli riktigt skoj. Har inte sett dom på ett tag, sen i förrigår.


medans får ni en bld på Mig och underbara Elsa... Det funkar inte att ladda upp nya bilder, blogg.se är lite konstigt just nu...

See ya <3

"Kända" bloggtips

 Isabella Johansson http://tinkerbella.blogg.se 
En blogg om Stil vardag och fotografering. Uppdateras varje dag och jag fastnade lätt för den. Stilren och välskött. Ingen onödig reklam eller

 Sannas Rum http://sannasrum.blogg.se
Den här blogen uppdateras dagligen och flera gånger. Här dyker det upp bilder på vardagen, närbilder och semesterbilder, outfits och hela rubbet. Hon hjälper med Design och skriver intressanta saker. Härifrån har jagg fått massor av insperation.

 Isabelle Ewerlöf http://vaniline.blogg.se
Den här bloggen drivs av en modemedvetande tjej som bloggar om vardag mode och foto. Mycket stilren och rolig blogg. Hon lägger upp mycke vackra bilder, tips och andra saker. Riktigt skicklig på Photoshop! En blogg som också uppdateras dagligen. Det är en blogg som jag följer varje dag flera gånger.

 Anna Pedersen http://annapedersen.se
Anna är en sjukt söt tjej som bloggar om mode, shopping, persoligt och fotografi och pluggar högstadiet i samma skola som jag. Hon uppdaterar dagligen och skriver mycket. Riktigt duktig är hon på det hon gör och kommer med egna tips. Riktigt duktig på redigering! Ni ska absolut ta en titt om ni inte redan har gjort det!

2010-07-19

Snabbt inlägg innan jag åker o badar :D

Glöm inte

Glöm inte följa mig via bloglovin ;) Har en ny tjusig knapp i menyn :D

Aw so cute


Riktigt gulligt! Det gör mig glad :D Kolla kommentarer från att man varit borta och hittar det här gyllene godisen!
Bilder blev liten och pallar inte att fixa om allt igen nu, trött som bara den :)






Svartsö 2010

Efter några dagar på Svartsö med kusiner och grymt roliga vänner så är man hemma igen. Nu kommer jag antagligen vara hemma hela sommarlovet om det inte dyker upp någon spontant äventyr eller resa, hihi.





Få bilder från Svartsö. Kan ju redigera med har inte hunnit göra det, så inga av de här bilderna är redigerade.

Varjedag var en hetta, likaså kvällarna och nätterna. När man vaknade nästa dag var man i princip dyngsur, ne överdriver. Åkte dit i torsdags då med Cinderella båten som gick 10.15 från Nacka Strand. Fick världens bråttom när en kassa-apprat på Ica kånglade och kom in på parkeringen till bryggan där båten skulle gå  10.14. Som tur var båten försenad... som alltid!
 Vet inte vad jag har gjort med jag har grym träningverk i benen. Det märks verkligen att man inte har tränat. Fem veckor, ingen träning=träningverk när man går upp för en backe eller leker vinken, haha!

Andra planer



Skulle ju åkt till Svartsjö idag... Blev ändrade planer efter en liten händelserik morgon. Så jag åker imorgon istället. tar Cinderella båten klockan 10:15 från Nacka Strand och kommer då till Svartsjö en ån helv timme senare ungefär, orkar inte räkna ut hur mycket klockan är då, hehe. Eller ja, den är då 11:45...

Idag var jag på mammas dagis i hela 8 timmar och hjälpte till med dom små urgulliga barnen. Var på avdelningen där det är barn mellan 1-3 år typ. Jättesöta var dom! Därför har det inte varit uppdatering tidigare idag.

Outfiit of the day


Enkel klädsel
Linne-Zara
Shorts-H&M

Dålig bild dålig redigering






Hallå där...

Har kollat statistiken nyligen. Detä är förvånans värt mycket, för att vara lov och för en usel uppdatering!
 men sett igång och kommentera lite mer. Era kommertarer gör min dag gladare och mer intressant.
Inga kommentarer = färre inlägg. Så är det faktiskt.
Ser ju att det är många besökare, ser också att det är få kommentarer...


Aina igen


En inte lika varm sommar dag spenderad med en underbar Maria. Är bild lös för tillfället, har sökt igenom datan (typ fem minuter, hehe) och tog första bästa. Det är väldigt starka färger. Kanske ska tona ner lite på färgerna :question:

The blue blue sky

Hallå där! Ja, här hos mig är det blå himmel och v a r m t. Nästan lite för varmt, eller man kan säga. Sommaren är lika varm som vintern var kall ;)
Clarice är här men har inte kommit ur dången ännu, själv vaknade jag klockan 5 över 7 för att det var en korkad fågel som flög in i mitt fönster :mad: Haha fail ändå :)
 Idag är en sån där dag då man bara vill ligga i vattnet och flyta, sola och bara vara.
Måste smörja in mina ben med loution snart, de börjar bli för torra... Som ni ser har jag ändrat designen ännu lite till. Nu är jag nöjdoch kommer nog ha den här ett bra tag. Det är ju både sommar och höst färger, bilderna i headern kan man ju ändrå när det inte är sommar längre. Ursch, det låter hemskt... Sommar ska det ju alltid vara, fast kanske liite svalare. Kanske blir mer uppdatering senare!

Sommar måsten


 Jordgubbar helst med vaniljglass, sockrade eller naturell. Jordgubbar är sommarens nummer 1!

           Grillkvällar är ett måste! Att grilla Haloumi är också ett hett tips. Det är riktigt smaskigt! Andra måsten  på grillbordet är: majskolv, kycklig och kött, potatis och såklart Marsmallows!                             

  Glass! Bara jag skriver ordet så fattar ni                                                                                  

         Sola är ett defenitift sommarmåste för mig! Är så härligt när man känner att det hettar mot huden, när man har legat i solen. Älskar när man börjar få den där solranden.                                         

  Målade naglar i ljusa färger får mig att känna att sommaren är här!!                                         


Den tolfte juli 2010

Fii fan vad det är varmt! I sån här värme gör man inte många saker asså. Har inte ens orkat gå ner till sjön och bada. Det är lite konstigt :question: Det jag har gjort idag är att: sova till mitt på förmiddan, suttit framför datan, städat i max 10 minuter, suttit och slappat, druckit mycket vatten, spelat lite piano, åkt med pappa och handlat i centrum. Det räknas ju nästan som ingeting ;)

Snart kommer Clarice hit och ska sova över! har inte sett henne på ett bra tag, sen skolavslutningen, så det ska bli riktigt roligt :D Fick hem fem filmer idag, så det blir väl film kväll i soffan med en skål chips eller kanske en kopp te men en skorpa. Riktigt mysigt
:love:

På onsdag åker jag till mina kusiner på Svartsjö så kommer vara borta i 2 eller 3 dagar. Sen är jag tillbaka och är med hela sommaren. Har inga planer för resten av sommaren. Sommarlovet an gärna gå lite snabbare. Den är typ fem veckor kvar till skolan och saknar alla redan. Börjar ju höstadiet så ska bli riktigt skoj med ny korridor, nya lärare, nya klassrum, nya skåp och senare dagar. Och sist men inte minst en ny klasskamrat :D
Det är ju riktigt spännande!


Stenar






Foto|Jag


Angel

Har den här låten alltid på hjärnan nästan:


Angel-Broken Door

Härligt att det äntligen är en Svensk låt som fatsnar på hjärnan. Annars har man bara gått runt med irriterande låtar på typ franska :P

Det är en riktigt varm dag idag. Herregud!! Har knappt vågat gå ut för att jag är rädd för at brinna upp typ:P
 Kollade på termometern nyss 33 grader i skuggan... det är nästan sjukt. Typ 40 grader i solen.
Förlåt för ointressant uppdatering...

Liten detalj

Nu är jag riktigt stolt... Har nämligen lyckats göra en liten och inte så svår, men ändå rätt cool grej.
Har fixat och trixat i några timmar och har tillslut lyckats med att få en PERSONLIG MENY! :D
Riktigt glad ;)

Bara en snabb


Redigering-lagt på en bokeh effekt ;)

One pic


Blir en enkel bild. Orkar inte ladda upp allting nu, rätt så trött :tired:

Nu är man hemma!

Hallåj! Nu är man hemma efter 10 dagar på Öland. Dom dagarna har gott fort. Har väääldigt många bilder att ladda upp nu, ett par riktigt coola på Skumtimmen. Kommer bli riktigt fräckt ;)  Steg upp riktigt tidigt (kl halv fem på morgonen) för att vara hemma tidigt på förmiddagen så att man kunde slapna av hemma. Kunde sova i bilen så resan gick ganska fort.
Bilder kommer snart!

Öland

Dålig uppdatering beror på att jag är på Öland och har inte tillgång till internet (bara tillfälligt).
Tack för alla urgulliga kommentarer undrer den tiden jag inte har varit aktiv. Kommer upp med bilder så snart jag är hemma och har fått kopla av :)

Har varit här i typ 4 eller 5 dagar. Njuter i solen och badar varje dag. Har just nu besök i stugan av några vänner. Tillsammans har vi rest igenom hela Öland i princip. Varit på stranden varje dag och solat. Jobbat på brännan och har äntligen fått fin färg. Really nice!!
 Här är det riktigt härligt, alltid blå himmel och sol och en härlig vår sommarkänsla. Har vandrat i Skumtimmen här på Öland med pappa Dionne och Havermann. Riktigt coolt faktiskt. Har fått riktigt läskiga bilder (skumtimmen är på kvällen när dimman ligger som en vit vägg på kvällen). Vi bor en liiten bit från städerna-den korta sträckan 6 min-så praktiskt tagen mitt i alvaret med bara stora platta marker omkring oss. Öland är ju väldigt kargigt så man ser långa vägar. Lite speciellt när man ser havet på både hhöger och vänster sida ;)
 Det här blir nog sista inlägget på ett tag.

Vad har ni för sommarplaner?


bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!