Låg uppdatering

Förlåt för en så seg uppdatering, men det finns verkligen bättre saker att göra än att sitta framför datorn varje dag.
Idag är det sista dagen här på Öland. Tidigt imorgon bitti sätter vi oss i bilen påväg hem igen. Den här veckan har varit underbar! Jag och Sara har väl båda lite dåligt samvete över allt frossande i chips och choklad, men det är ju sommarlov så vad ska man göra?
Sommarlovet har gått otroigt fort! Det är ju typ bara 3 veckor kvar. Sen börjar det igen. Har saknat det lite, alla rutiner, vännerna och den glada stämningen. Man kan ju skippa lektionerna!
Nu ska jag ut i sommarvärmen ♥

Bilder

Det är mörkt och trist ute. Jag har träningsverk. Sara och jag har precis avslutat våran frukost bestående av gröt och te. Gott! Fast jag råkade hälla i lite för mycket vatten, hehe. Klockan står på 09:59 just nu.
Vet inte om vi kommer göra så mycekt idag. Det blir nog mest sällskapspel och tv tittande. Synd att våran dvd inte funkar. Vi hade med oss typ 10 filmer just in case. Men några filmer blir det inte!


Bild på min fina lillebror Hugo. Blommor vid bryggan. Och båtarna vid hamnen i Färgestaden.

Öland dag 3

Rent ut sagt har jag inte orkat blogga. Har inte haft viljan. Än så länge har det varit underbart! I morse stack jag och Sara ut och sprang. Det blev väll 3 km innan vi föll ihop på gräset, haha! Vi har spelat minigolf, badat, solat och ätit lunch på bryggan idag. Kanske hinner lägga upp en bild eller två ikväll!

Nu ska jag njuta
Puss

Mot Öland

Nu sitter jag och Sara på bussen mot Öland! Grymt är bara början. Bara det aff jag och Sara är tvugna att Witte på två olika platser... En dryg gubbe ville inte flytta på sig, tyvärr!
Om ca 5 timmar är vi framme vid färgestaden. Åh vad jag har längtat efter det här!

Puss

Vi kommer göra Öland osäkert... Helt klart!

Jag är så himla glaaad! Ikväll åker jag till Sara för att sova där inatt. Imorgon får vi nog vakna tidigt för att hinna med bussen som går från cetnralstationen klockan 09.00 haha! Den bussen tar oss till Ölaaaand! Wohoo! Det kommer bli riktigt partaj, haha. Mi famila åker också ner, fast i bil, imorgon bitti för att sen tillbronga veckan på Öland. Lindby närmare bestämmt. Det är riktigt mysigt. Även fast vi bor helt ensamma på en äng med kor och en bonde. Trevlans! Mycke flugor, men inte så mycket mygg om jag kommer ihåg rätt!
Längtar som satan! Kommer ha det så himla underbart ♥

Litet collage av förra årets bilder. Det här är alltså lite härovar på Öland. Men den bilder högst upp till höger är stranden brevid oss. Där vi antagligen kommer tillbringa våran tid väldigt mycket, haha!

Norway

Det är hemskt det som har hänt. Tänder ett ljus för dom som omkommit, drabbats och de som mist sin dotter, son, partner, kusin, bästavän, de man älskar. Man mår lite illa när man tänker efter. Människor som har haft planer, drömmar, förväntningar och förhoppningar. Ungdomarna som åker iväg på ett läger tilsammans med ca 600 andra för att ha så kul man någonsin kan ha! Det gör verkligen ont när man ser människor på tv gråta, springa och leta efter sin familjemedlem. Tänder ett ljus ♥


Question

Jag har fått väldigt många frågor på om jag känar pengar på bloggen. Svar: Ja det gör jag. Ingen stor summa, så därför ger jag inte det sån stor uppmärksamhet. Ingen alls faktiskt.

Kom precis hem från IKEA, eller precis o precis, typ 30 minuter sen kanske. Har äntligen fått hem min klädhängare! Gissa om jag är glad, woohooo!

Puss på er♥
Edit: Byggde ihop klädhängaren. Svettigt vare, av nån anledning. Jag älskar den! Den passar perfekt! Nu är mitt rum fullständigt♥

Dagens mellanmål

Eller ja Lunch blev det nog ändå, haha
Oredigerad. Slängde in inlägget snabbt...!



Do not pity the dead. Pity the living, and, above all, those who live without love

Kände att vi behövde en ny fräsch morgon bild. Inte så mycket morgon kanske, men det tog en tid att redigera, ladda ner fonter o.s.v Plus att jag gjorde fel med texten, så var tvungen att göra om, hehe. Idag är det en fin dag också! Det blir man glad av. Undrar bara vad man ska göra, mamma är ute och fixar med trädgården, klipper gräset och är så duktig. Jag kanske ska börja städa här inne då. Det är den känslan, haha!
Jag är faktiskt väldigt nöjd med mitt rum! Lite jobb kvar att göra, men ingenting jag kan göra idag. På lördag ska jag tillbaka till IKEA för att köpa klädhängaren som kommer plaseras på den ljusaste platsen i rummet. Sen är det tavlorna. Har ramarna med inte bilderna, hehe. Kommer sätta upp mina egna bilder. Blir så mycket roligare då♥

TRANSLATE
Felt that we needed a new fresh morning-picture. Not so much morning couse it took time to edit, download fonts etc. Today's a nice day to! Just wondering what to do. Mom is in the garden working. So maybe I'll start cleaning. Itäs that kind of feeling, haha! In fact I'm very happy over my new room. Still needs a bit of work. But the only thing left is the coat-hanger witch I will place in the brightest spot in the room, and then the paintings. I have the frames, but not the pictures. I think I'll put my own pictures in it. Becomes more fun to watch♥

Citat: Harry Potter and the deathly hallows part 2

Det står verkligen still

Just nu googlar jag runt för att få inspiration. Det står verkligen på 0 just nu. Åker till Öland med Sara och då! Då ska det bli fotografier till 1000! Åh, måste verkligen trigga igång mig själv. Har inga ideer om vad man kan fotografera. Kollar runt på massa bloggar och ser helt underbara bilder, bara det att jag inte har tillgång till all utrustning som behövs. När lönen kommer från Operan ska jag köpa mig ett 50mm objektiv. Det har så länge viljat ha!
Nu orkar jag inte mer. Checkar ut från datorn och sen vet jag inte vad ♥

Few are those who see with their own eyes and feel with their own hearts

I Turkiet vid en restaurang/bar.
Vi satt, jag, pappa och en till familj vi känner som var och där samtidigt som oss, och åt lunch. Riktigt fint med utsikt över medelhavet och det kilometerslånga stranden. Det fanns väldigt många katter och hundar, de flesta utan ägare, som tassade runt vårat bord och tiggde om mat. Well, den här modellvilliga hunden fick vara med på en bild också! ♥

Reading is dreaming, with open eyes

Bjuder på den sammtidigt som jag saknar dethär oändligt!

Sometimes I've believed in as many as sex impossible things before breakfast

Åkte till Ikea idag för att köpa in klädhängare, matta och lite smått och gått som detaljer till mitt rum. Är ju hyffsat nytt ändå, hrmpf. Möblerade om med pappas hjälp i rummet imorse. Iallafall. Bara för att jag inte har några intressanta bilder så blir det lite bilder på detaljer i rummet. Som sagt.

TRANSLATE
Went to Ikea today to buy clothes-hangers, a carpet and some sweet details to my room. My room is still very new, is it not? Furnished together with my father's help in the room this morning. Anyway. Just because I don't have any interesting pictures there will be some of my room, details. Like I said.

The heart you caught, must be waiting for ya

Sån där dag man bara älskar
Those days you just love

There's a side of you that I never knew, never knew and the games you'd play, you would always win, always win

Lyrics: Adele
Nu sitter man själv hemma. Rätt skönt faktiskt. Tältade tillsammans med Michaela och Emelie utanför oss, i backen, bland högt gräs och rådjur. En fin upplevelse. Å andra sidan gick Emelie in efter att ha sett in spindel i sin sovsäck, haha! Så tillslut var det jag och Micha som so i tältet. Varmt som satan!
Känner att jag vill uppdatera desigen. Har jobbat på en faktiskt... Men nej, den är inte så fin som jag önskade. Vet inte riktigt hur jag vill ha det. Finns så många inspirerande bloggar, samtidigt som man vill ha en egen touch på det.
Det var det
Puss

"The greatest treasures are those invisible to the eye but felt by the heart"

Det är helt sjukt vad sommaren har gått fort. Jag vill verkligen inte tänka så, men snart kommer hösten {känns som en bra början att se alla höstkataloger} och jag vill verkligen inte! Riktigt orättvist är det! Vintern dominerar minst 6 månader och vår, sommar och höst måste trängas i de andra 6 månaderna. Helt sjukt! Och just nu är det en blandning. Inte sommar, inte vår och inte höst. Man kan knappast gå ut nu till stranden, ta en glass och springa i vattnet. Jag hade domnat bort vid det här laget annars. Nej det är riktigt orättvist! Sommaren är snart slut och jag har knappt svettats {Turkiet räknas inte, jag pratar svenskt klimat}
Nej nu ska jag inte deppa sönder. Det är trots allt fint väder ute. Kallt, eller svalt som jag helst vill uttrycka det, haha!
Sommar är det i alla fall inte just nu och veckor framöver.



Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start a new ending.




Det är ju sommar ändå

Bloggade inte igår, inte i förrigår heller va? Bokstavligt talat orkade jag inte det. Vill kunna njuta av sommarlovet också! Men en dag som denna är det ju perfekt att sitta inne. Ett tag vid datorn är ju okej. Så jag slänger in ett inlägg...

Igår var jag inne i stan tillsammans med Fabian! Riktigt kul, det var ju fint väder och allt i Stockholm. Första gången jag var inne i stan sen jag åkte till Turkiet. Det har inte förändrats så mycket... faktiskt.
Vi satte oss på espresso house vid Vasagatan. Jag tog en stor Ischai och en morotsmuffin och Fabian tog nypressad juice, vaniljlatte och en kanelsnäcka. Mys! Pratade om lite allt möjligt till vi gick därifrån. det vart våran lunch i princip, haha!
På eftermiddan åkte vi hem till honom och åt rabarberpaj (slår mig nu hur onyttiga vi var...) och drack cola i solen. Gött! Åt middag där också, super!



Btw: Har köpt en kappa från Topshop. 70% rea. Alltså, den är to die for. Älskar den!


Premiär

Är påväg in till stan för att kolla premiären av Harry Potter 7 del 2 med Filippa och Sofia. Två helt underbara människor! Hade tänkt slänga in ett inlägg med dagens klädsel och lite bilder från Turkiet. Men så blev det inte, tyvärr...

Puss

Home sweet home

Bara såhär btw, så hette vårat hotel i Side Sweet home.

Nu är jag hemma! Ätligen kan man nästan säga. Att vara omringad av 75% scandinavier och typ bara svensktalande turkar kändes inte riktigt som Turkiet. Men det var riktigt riktigt härligt där! Komma bort från sverige en stund. Det var ett tag sen (Åland räknas väll ändå inte, där pratar som ju bara svenska och betalar med kronor...). Så det var 1 år sen senast. Tyskland med flickkören. Underbart!

Här kommer två bilder från solnedgången vid hamnen


Cumartesi

Idag är det lördag och dag 6 här i Turkiet. Just nu sitter jag på hotellrummet och har precis ätit frukost. Det är rätt skönt att bara sitta här. Man hör alla människor utanför vid poolen, haha. Ja, man hör svenska mest överallt faktiskt.
När man går på Side's gator längst restaurangerna är det första dom säger "excuse me, can I ask you a question... where are you from?" Man kan nod räkna upp till 15 stycken sånna frågor under en dag.

Idag kommer Kalle hit! Kul! Han är i Turkiet tillsammans med hansfamilj, men i Alanya som ligger ca 7 mil härifrån oss. Kommer med bussen nångång. Fest blir det :)



Lite extra

Tjenatjena mittbena!
Tidsinställt inlägg. Vet inte om jag kommer vara uppkoplad så mycket. Vill liksom njuta av Turkiet medan jag är här. Men här kommer ett tidsinställt inlägg med oredgerade bilder som jag hunnit ta.







Dag 4

Hej Världen! Fjärde dagen här i Turkiet. Det är galet varmt, men sitter just ni i skuggan brevid poolen. Idag kommer våra vänner, som bor på hotell i Alanya, hit och hälsar på. Lite kul att vi bor 7 mil ifrån varandra här i Turkiet. Turister.
Kommer bli asum! Strand promenad och bad i medelhavet. Det är så salt vatten så man känner sig alldeles klibbig efter, haha. Man kan flyta på havet också, utan att göra något. Trodde bara man kunde göra det i Döda havet. Men nej, så var det inte. Men det gillas!

Min kära vän Kalle bor också i Alanya. Honom kanske vi också åker och hälsar på.  Kult!



oredigerade


Svartsö #6

Del 6

Uppdatering från Turkiet

Lite mot min vilja gör ajg ett inlägg på bloggen. Sitter vid poolen på hotellet och dricker iste. Måste nog vara det godaste! Här är det riktigt varmt och soligt. Har sovit här i två nätter. Vårat hotell ligger lite utanför den lilla staden Side, som ligger i södra Turkiet mellan de större städerna Antalya och Alanya. Rikigt mysigt är det här! Tar ca 20 minuter att promenera till Side. Värsta turistgettot, haha. Lite synd. Men jäkligt fint är det!

Jag och pappa kom fram till hotellet i måndags vid 15 tiden. Checkade in vårat rum och tog ett dopp i poolen. Sen promenerade vi längst gatan via alla resturanter och satte oss på ett trevligt ställe och åt våran första Turkiska måltid. Gott är det här!

Igår var vi nere i Side hela dagen. Vandrade runt på gatorna och kollade på gamla ruiner, apollo templet, souvernir affärer och ytterligare restauranter. Gatorna är belamrade av dom!



Svartsö #5

Del 5

Svartsö #4

Del 4

Svartsö #3

Del 3

Skriker i frustration

Ett ord: kärlek
Stars & Bars Cutout TeeStars & Bars Cutout Tee
Right Angles DressRight Angles Dress
Minnie Chiffon ShortsMinnie Chiffon Shorts
Fairlane Platform - Taupe Suede
Strapped Back DressStroke of Genius Vest
America ShirtAmerica Shirt
http://www.nastygal.com

Turkiet

Sista minuten resa till den Turkiska staden Side bokad! Vi gjorde det helt plötsligt. Jag och pappa åker på måndag. Grymt! Första gången jag åker till Turkiet. Blir mitt 14:de land då! Har inte riktigt smält det ännu faktiskt, hehe...
P6270391_large
weheartit.com

Svartsö #2

Del 2

Svartsö #1

Del 1
Mer imorgon

Hemma

Nu är jag hemma igen! Efter helt underbara dagar på Svartsö. Bilderna hade jag tänkt lägga upp i flera inlägg som kommer varje dag.
Jag hade en sån tur att jag var där under de dagar som gav mest sol! Varje dag hoppade vi från bryggan, åkte båt, köpte glass, handlade, körde monopol och bara levde livet. Helt oslagbart!
Det var väll samma rutiner varje dag.
Vi väcktes runt 09:30 och åt frukost, bytte om direkt till badkläder och hoppade i vattnet. På morgonen var det bara jag Vendela och Vilma som var färdiga. Så låg vi och sola tills Ville, Tor och Edvard kom. Då badade vi igen. Sen lunch. Efter det en båtur till Alsvik eller Ingmarsö. Åt glass och hade det underbart i solen.
Hemma så badade vi igen eller spelade något spel och blev mggbitna. Men värst var det på kvällen...
Efter middag var vi ute hela kvällen. Och vi avslutade dagen med att kolla ett par avsnitt av Solsidan.
Bilder i nästa inlägg

bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!