Ikea

Yes! Nu ska in till stan för att möta upp några góa brudar och kanske en go kille för att sätta oss på Ikeabussen och åka, hehe. Fråga inte vad vi ska göra... Typ äta lunch och köpa godis. Fast jag ska köpa ramar som jag ska ha till mitt nya rum!
Kommer bli en grym dag!

We're not blind

Vill bara säga att jag seriöst tror att det blir vår nu!

I'm me


Have no stories to be told


We could have it all


Sometimes world can be out of focus


Har haft det en väldigt skön dag hittils. Inte gjort någonting (om man räknar bort att jag städat övervåningen).
 Läst Ondskan av Jan Guillo som vi har i Svenska, den är faktiskt bra. Lite seg att komma in i men efter det är man som gått som fast! Som vanligt är loggboken inte hemma, så kan inte läsa vidare... Fast, det är ite mitt fel. Loggböckerna är inlämnade och vi har inte fått tillbaka dom, faktiskt!

Ha det gött ♥

She reads my mind and tries to call



Earth Hour 2011





Det var ju jordens timme igår kl. 20:30-21:30. Hoppas ingen missade det!! HAHA. Hemma hos oss var det tända ljus som gällde och det fick mig att känna att det var värsta bra tillfället att ta fram kameran... några resultat blev det ↑

Fred ut

KarmaSmycken

Läckra rödbruna fjädrar
Nej asså dethär går inte att beskriva! Good God!! Det är nästan att man hamnat högt över molnen när man ser alla underbara smycken hos Karma Smycken ←klicka
 Det är en otrolig sida med så himla mycket fina saker att man blir alldeles lycklig. Skulle vara ännu mer lycklig om plånboken tillät att ta en order från Karma!

Puss och njut av alla go'bitar!


Som liten


Man var ju för härlig som liten! Matchar ursnyggt med kläder och är kort som en jag-vet-inte-vad. Påfågeln är så mycket större än vad jag är (om den skulle ha streckt på sig)...
Härliga tider det, hehe!


Ut i verkligheten


Ska promenera ner till Strandtoget med mamma och pappa för att ta en mjukglass nu i vårvärmen (vägrar tro på meteriologerna som säger att man ska ta fram vinter jackan igen).
 Det är ju somsagt otroligt väder å ska passa på att njuta. Haha, känner att jag har skrivit så i nästan varje inlägg nu...

Puss♥


Rolling In The Deep


Adele - Rolling In The Deep

Måste bara säga att hon har den grymmaste rösten!

Onsdag 23/3

Ja, jag vet att rubriken inte är så kreativ. Men ibland orkar jag inte komma på något, jag vet att jag inte är ensam, haha! Nu är jag hemma från Folktandvården, det gick riktigt bra faktiskt. Och väldigt snabbt. Var där inne kanske 10 minuter sen var det dags att gå. Riktigt skönt, nu slipper man vara "orolig" för det!

Ska snart koka upp vatten för att göra pasta om jag och mamma kommer äta tillsammans med räkor. Mums! Sen blir det väl tv tittande. Brukar kolla på Halv 8 hos mig. Det kan faktiskt vara intressant ibland, fast jag irriterar mig otroligt mycket på komikern som pratar hela tiden och människor som är så otroligt petiga och går på helt galna dieter. Varför ställer dom upp om dom typ inte äter något förutom bönor? Kul för dom andra.
 Hehe nu skippar vi den delen!
Just nu är jag så otroligt lycklig över att det känns som vår. Om det kommer någon mer snöstorm kommer jag seriöst typ låsa in mig hemma och inte röra mig ur fläcken.

Btw, hade Fysikprov idag. Önskar verkligen att det hade gått bättre! Jag som hade pluggat så otroligt mycket den senaste veckan, bröt nästan ihop (typ) när det var frågor som jag inte klarade av. Fy! Det var inte snällt. Just det talet var värt 5 poäng av 36. Alltså en sjättedel!! Fatta... om man inte klarar det talet och samtidigt har typ 3 fel till så får man ju inte godkänt. Känns lite som att jag ligger åt det hållet.... Tyvärr. Man blir lite smått irriterad när man inte klarar av ett prov man pluggat 110% till.

Puss♥

Dentist

Sitter på bussen nu. Ska till tandläkaren, så det känns lite halvt bra sådär. Men har aldrig haft hål så det är nog inga problem (: Egentligen är det inte därför jag ska dit, men orkar faktiskt inte förklara, det är ganska krångligt typ

Nu känns det äntligen som vår! Jag har tagit på mig skinnjackan och vårskorna! Riktigt härligt, man kan ju gå ut på morgonen och inte frysa + att det är ljust och härligt!

Puss

Saturday Breakfast

Önskar att helgen kunde vara lite längre! Imorgon är det skola igen. Massa plugg och bara stress. Det ända som är posetivt är att man får vara med sina vänner och det gör det hela 1000x bättre.
 
Men idag ska jag njuta av söndagen. Klockan 14:30 ska jag och mamma till farfar som firar sin födelsedag idag (pappa är för tillfället i Kina)! Det blir ett litet släktkalas. Jag tror {läs vet} att det kommer bli suveränt!
Dagen startade jag med en härlig frukost bestående av amerikanska pannkakor och chaite. Riktigt bra början!

++++

Plugg





Yeees vad man blir glad när man får plugga!! Whait what?
Det är iallafall skönt när man blivit av med det. Tycker jag har varit riktigt duktig idag! När jag kom hem efterpianot satte jag mig direkt och började läsa Fysik. Vi har prov på onsdag och jag vill verkligen prestera bra! har skrivit fyra stycken A4 sidor samanlagt så det könns som en bra början. Får läsa egenom det jag har skrivit och lägga allt på minnet så går det säkert bra :)

Nu får ni ha en fortfatt trevlig dag! Ett till inlägg kommer säkert upp inom kort tid♥
Puss

Fiskbensfläta


People spend a lifetime this way

Okej det är snö ute... Nej det är inte okej! Men det ska bli plusgrader idag och solen skiner redan utanför. Det kommer bli en fin dag som tur är. Hoppas snön förvinner snart så att man kan vara ute utan att frysa fingrarna av sig.

Very well. Snart kanske det kommer upp vårbilder på bloggen. Kan inte vänta tills makan vara ute och fotografera vitsippor eller krokusar. Kommer ihåg förra året så himla tydligt!? Haha. Ett posetivt tecken är att det inte är kolsvart när man kommer hem från flickkören på måndagar och onsdagar. Det är faktiskt ganska ljust! Man hinner typ precis se att solen går ner när man kommer hem och äter en god middag. Nu kan jag nästan inte vänta tills man kan ha skinnjacka eller en jeansjacka, converse (även om jag har det redan nu) och ett par solglasögon!



Suterday

Blev ett morgoninlägg såhär på helgen... Måste egentligen skynda mig lite för jag har piano inne i Stan vid nån tid. Kommer inte ihåg vilken, det är ju en bra början, hehe! Kommer mer updatering senare ♥



Fredag!

Fredagens hemmalagade och supergoda middag!

{oredigerad bild}

Hej snö! Försvinn

Står på Gullmarsplan mitt i mars. Om typ 14 dagar är det första april och det snöar!!
Vad är det för fel? Nu måste det snart bli vår på riktigt. Det är bara grått och trist när det är såhär... Pungt

Jättehärligt jo tjeena...!

Kortkort inlägg innan jag sätter mig och äter. Jag och mamma har flyttat ner tven och mixtrat med alla sladdar i nästan en evighet nu... Men det är bra nu. Fick en lagom härlig stöt av en sladd, hehe!
 Skolan var riktigt bra idag. Bästa dagen ju ;) På Bilden/Tekniken har vi nu börjat med filmprojekt. Det innnebär att vi är uppdelade i flera grupper. Varje grupp väljer en låt som dom ska göra musikvideo till. Våran grupp han riktigt långt! F*n va dethär kommer bli bra. Man känner lite "Yees där satt den!" men säger inte vilken låt det är, haha!
Puss på er


Happyface!!

Hallååå dääär! Nu kommer ett inlägg äntligen. Jag veeet jag är otroligt dålig på att uppdatera, men nu är det så himla mycket annat. Skolan går före och jag har ett liv utanför bloggen också som just nu tar över lite. Men på torsdagar har jag tid över så här kommer det bilder på min nya älskling som kom hem i brevlådan nyligen:
{Klicka på någon av de undre bilderna för att komma tillsidan jag klickade hem den här urläckra earcuff}










Det mysigaste

Nu sitter jag uppe i min våningssäng tillsammans med Lina, Eleonora, Sara och Matilda. I våningsängen brevid sitter Elsa, Julia, Linnea, Lovisa och Laura.
Jag är ju på resa med Flickkören och det är så underbart så att det inte är sant! Just nu sitter vi och pratar om minnen, skratt och allt mellan himmel och jord, det är så himla mysigt. Just nu är livet fulländat, haha!
Hade lovat mig att inte blogga, men nu är det så att jag gör ett undantag. Jag kommer tillbaka imorgon så ni behöver absolut inte vänta länge!
Puss

Tisdag

Dansen börjar om 1 timme ungefär. Känner mig riktigt ovältränad nu, så får jobba upp det lite, haha! men det här kommer bli bra, egentligen vill jag vara så duktig att jag går ut och springer då och då, men långdistanser är inte min grej. Jag orkar typ max 100 meter (med maxfart) + att jag får otroligt lätt håll. Dont know why.


Påväg hem

Har ingenting att göra nu på bussen hem, så slänger in ett inlägg!
Idag var det första första skoldagen. Hade flickkör också, det var härligt att börja sjunga igen!

Skola

Hejsan! Idag började skolan igen. Vet inte riktigt vad jag ska tycka...

Domingo


ph by me


Home

Nu är jag hemma efter en grym och mysig tjejkväll men de bästa! Det var andra gången jag var med Maria och Filippa, men första gången på en vecka som jag var med Clarice, Elsa och Minna. Dom var saknade! Elsa har ju varit i Thailnad så hon var brun och snygg som bara den!!
 Har några bilder, men överväger att inte lägga upp dom, haha...
Puss på er♥


Tjejkväll

Idag är det den dagen jag sett fram emot mest av allt under lovet! Det är så att jag, Minna, Filippa, Elsa och Clarice och samlas hemma hos Maria för att ha en tjej/film kväll. Det kommer finnas godis och läsk, chips, ansiktsmasker, filmer och tacos... Allt detdär som behvs för att få en riktigt grym kväll! {läs med stort G}




Beyond the Imperfections


Being happy doesn't mean Everything is Perfect.
It means you've decided to see Beyond the Imperfections

Favorite Quotes


Helfingersring - Check!


Av en slumo hade jag och pappa stannat i Sickla köpkvarter påväg hem från Filippa för att köpa lite saker inför morgondagens tjejkväll (taggataggatagga!!). Papsen behövde också köpa ett par byxor, så medans han var och kolla efter det gick jag in på Gina Tricot för att hitta den här bebisen ↑
 Blev så otroligt... typ chockad?... när jag såg den. Det var den sista så det vart ett måste. Är så sjukt glad, för har velat ha en sån otroligt länge! Nu är jag glad, haha!

Det vart inga bilder hos Filippa idag. Inget fint väder under dagen så vi hade ignen lust at fotografera...

Puss♥

Snabbt inlägg


Ett kort snabbt inlägg innan jag sätter på mig skorna och går ut mot busshålltplatsen! Det kommer bli ännu en till awesome dag ♥


To do on a Friday

Godmorgon alla morgonpigga! Jag har faktiskt ingen aning om varför jag har vaknat så tidigt hela det här lovet... Jag har alltid vaknat till vid 8 tiden. Det är lite skumt! Jag brukar annars vara i min djupaste sömn då, haha!

Idag ska jag till mina bästavän Filippa. tar med mig kameran så det blir ytterligare nya bilder till bloggen. haha det känns bra. Har så ofta brist på bilder i mina bild mappar, haha! Bestämmde med Filippa igår att jag skulle ringa och väcka henne klockan 9, för annars kommer inte jag komma till henne förens 15 typ. Så jag ringde nyss och hörde en nyvaken Filippa. Haha, det var roligt! Men hon kvickna till ganska snabbt!
Jag åkter så snart jag är färdig med morgonens måste-göra-saker, som oftast är:
Platta håret
Tvätta ansiktet
Sätta i linserna
Sminka mig
Har redan tagit på mig kläder, eftersom det alltid är det första jag gör på morgonen när jag klivit ur sängen.
Sådär ja! Nu har ni fått en liten inblick i  min morgon, hoho!


Puss♥

House


Ett fotofran dagens rundvandring i Skandinaviens huvudstad {som man brukar säga}

Reflection




Maria & Jag

Hejsan alla glada! Har ganska nyligen kommer hem från stan efter en ganska lång, men underbar dag. har otroligt ont i ryggen, har ingen aning om varför. Men nu struntar vi i det, haha!

Mötte upp med Maria vid halv 12. och skillArn som hon är kom hon typ 30 minuter förtidigt + att hon hade glömt sitt kort till kameran. Haha, hon är ju för härlig♥ I alla fall, vi började med en liten lunch och det var som vanligt trevligt. Efter det gick vi runt ett tag, visste inte vad vi skulle göra, sen satte vi oss på spårvagnen (heter det så) och steg av vid Kungsträdgården, haha 1 station, vad vi är lata. Där är det alltid så fint. Men tyvärr var det otroligt mycket snö där nu, vilket vi inte hade hoppats på, så den lilla vårkänslan vi hade byggt upp svalnade lite, hihi! 
 Jag kan sammanfatta det hela kort: Det var grymt med stor G!

Vid Kungsträdgården. Sockersöta Maria ♥




En coffecooler på 7-eleven för Maria, jag sitter brevid och har otroligt kul! :D




Vid kungsan

Serglestorg i Stockholms blåa solsken!

Puss♥

Mot Stockholm

Just nu sitter jag på busshållsplatsen och njuter till 100% av solen. Har Salem al Fakir i hörlurarna och det är verkligen underbart just nu!
Är alltså påväg till stan för att träffa underbara Maria! Ha kameran i väskan så det kommer bli massor av härliga bilder! Sen är det så att jag har piano, så Maria kommer antagligen stanna och lyssna eftersom det också är inne i stan.
Ni kanske fattar att det här är mobilblogg, så emellanåt får jag sms. HAHA. Maria är redan inne i stan, så hon får klara eh själv ett tag innan jag kommer in. Det är ju som sagt otroligt väder så det här kommer bli awesome! Puss!

Todays photo: Flowers






Resultat från dagen.
Det är nog första gången jag har varit ute länge och fotograferat. Jag måste tyvärr erkänna det... Det känns absolut inte bra när jag skriver det. Men har inte haft fina motiv eftersom de här ljungen är på Emelies tomt, så kan ju liksom itne klampa in på deras tomt när jag är ensam och fotar, haha!
Men nu har ni nya fräscha bilder!
Enjoy♥

Fred ut

Todays photo: Me








Haha kom ut i det vackra vädret med Emelie och Michaela. Det har riktigt härligt.
Innan det var vi till Centrum och kollade runt lite. Jag köpte en värmeskyddande spray, som jag absolut behöver eftersom jag plattar mitt hår. Jag köpte också en underbar ring från Glitter. Den kan ni se på bilden högst upp!
Så det här har varit en superdag! Riktigt bra med fint väder ni mitten av lovet. Hade varit lite dystert att sitta inne bara för att det är grått och trist...
Men nu fick ni se några nya bilder!

Ha det bäst! ♥

Mobilblogg

Mobilbloggar för första gången. Haha fett fränt, lite synd att det går så himla segt. Man orkar liksom inte skriva så himla mycket då, hehe.
Ni kanske också märkte att det var något fel på blogg.se så det gick inte att logga in. Det var nått med typ just min bligg också, satt det store att min blogg var flyttad eller avstängd. Men så är det absolut inte!
Puss på er

+++++

Haha, det är ju bara för härligt att veta om att man sitter antal immar framför datorn och bara gör ingenting. Svarar på era underbara kommentarer som verkligen är GULD VÄRT! Ni är så otroligt gulliga, jag har fått massor av kommentarer om min design och header. Ni anar inte hur glad jag blir!
OCH igår kom det nya besöksrekordet, det bara ökar och ökar varje dag, så att det inte är sant. Riktigt bra går det just nu. Det kan ju vara för att jag håller mig uppdaterad varje dag nu flera gånger. Men det är det absolut värt när man vet att över 100 kollar på ens blogg. Hihi jag blir glad i hela kroppen när jag tänker på det!


Fred ut

Vinn 10 Biobiljetter från SF bio


Nu kan man vinna 10 biobiljetter från SF bio på www.viktorfrisk.com {direktlänk här}
Absolut värt att kika in där! Inte bara för att vinna, han har en otroligt bra blogg. Massor av bilder och han håller sig uppdaterad hela tiden. Jag har följt honom ett tag, och varit inne på hans blogg VARJE dag! Så kolla in sidan, ni kommer absolut inte bli besvikna!

Food

Nu ska jag äta! Ha en underbar kväll ♥
Det börjar töa nu! Hoppas våren är påväg och att det bli en shorts och converse vänlig månad. Vi håller tummarna för det, eller hur?


Thing you remember

5485401709_31642014aa_z_large

Like heaven


True ♥

1 Mars

Nej, tiden går alldeles för fort! Kan den inte bara stanna en liten stund. Stanna nu och att det blir vår nu. Det skulle vara perfekt. Bara låta det gå långsamt. Alltför stora förändringar händer och jag tycker inte om det. Inte alls! Men nu är det början på en ny månad. Det känndes dom att det var alldeles nyss februari började... Herregud vad det går snabbt allting. Mars är väll ändå månaden-då-det-börja-bli-vår, så vi får hoppas på det! Det står ju överallt i tidningarna att våren är påväg! Ett är ett bra tecken i alla fall :)



bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!