"Kända" bloggtips

 Isabella Johansson http://tinkerbella.blogg.se 
En blogg om Stil vardag och fotografering. Uppdateras varje dag och jag fastnade lätt för den. Stilren och välskött. Ingen onödig reklam eller

 Sannas Rum http://sannasrum.blogg.se
Den här blogen uppdateras dagligen och flera gånger. Här dyker det upp bilder på vardagen, närbilder och semesterbilder, outfits och hela rubbet. Hon hjälper med Design och skriver intressanta saker. Härifrån har jagg fått massor av insperation.

 Isabelle Ewerlöf http://vaniline.blogg.se
Den här bloggen drivs av en modemedvetande tjej som bloggar om vardag mode och foto. Mycket stilren och rolig blogg. Hon lägger upp mycke vackra bilder, tips och andra saker. Riktigt skicklig på Photoshop! En blogg som också uppdateras dagligen. Det är en blogg som jag följer varje dag flera gånger.

 Anna Pedersen http://annapedersen.se
Anna är en sjukt söt tjej som bloggar om mode, shopping, persoligt och fotografi och pluggar högstadiet i samma skola som jag. Hon uppdaterar dagligen och skriver mycket. Riktigt duktig är hon på det hon gör och kommer med egna tips. Riktigt duktig på redigering! Ni ska absolut ta en titt om ni inte redan har gjort det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!