30/09-10

Hello world! Har precis kollar klart på en dvd från Gotland. En underbar film med hela flickkörens Gotlandsresa! Underbar är ordet ♥
 Har haft en utmärkt vecka med massor av händelser, även fast jag inte kan komma på några nu, hehe! Känner att min älskade systemkamera inte har använts på ett bra tag, kanske ska ut och ta några bilder. På vad... Förslag? Torsdagar är den bästa men längsta dan i skolan. Förutom att den är lång och har inga raster längre än 10 minuter, så är den perfekt. De roliga ämnena (om mentorstid räknas som ettt ämne) är i slutet och då dagen fort för att man längtar efter det, haha! Riktigt bra :) Fet att min uppdatering s-u-g-e-r men känner att inlägg som är stressade och inte har någon information är helt värdelösa. Man tappar bara lusten då. Det här inlägget är ett exepel faktiskt!
Puss på er

Friends



Forever ♥


Love


- Love is like water..We can fall in it, and we can drown in it. But we still can't live without it.
- Everyone wants a relationship, not a relationshit.
- To love is a riskt not being loved back.

The truth hurts a little bit, sometimes

Men just nu är den svåra sanningen att jag inte har bloggat på ett tag... ett väldigt långt tag. Dåligt samvete here we go! Har inte gjort så mycket, ändå har jag haft fullt upp. Det är repetitioner, träningar, resor och andra saker som går före bloggen. Jag orkar inte med sånna där inlägg-bara-för-att. Känns inte riktigt nödvändigt, så ni får vänta på mig och intressanta inlägg. Just det här inlägget kanske inte är intressant, but it's the truth!

Stockholm


Bild tagen för ett tag sen
Idag har jag varit med Flickkören i Stockholm och sjungit. Stod som tur var under tak (fast fortfarande utomhus) och sjöng när regnet öste ner som mest. Kylan var ändå inte snäll och vi huttrade mellan varje låt. Det var säkert minusgrader, om man får ta i lite. Lite uppvärmning inför Göteborg aa... fast nee, vi kommer ju sjunga i domkyrkan då ;)
Måste ta och packa snart! GHAAA vad jag är taggad! Ska bli helt gryyymt mysigt. Tåg i typ 4 timmar sen värsta... åh, går inte att beskriva. Resor med Flickkören är alltid bäst! Älskar varje sekund av det. Sen kommer vi tillbaka (på tisdag kl 17:15) till en härlig skoldag på Onsdagen, inga lektioner typ bara drama och teater övning hela dan. Sen repetition med Flickkören och UNDRA vad som kan hända då? Det ska ag inte berätta... en överraskning :P

Vi ses! Är på bästa humör, trot kramp i nacken av allt skrivande (haha har inte ens ihop)!

Teenage Dream


Teenage Dream-Katy Perry


2010-09-18

Har haft en seg morgon... väcktes halv 10 av Eleonora som ringde, haha! Kom hem sent igår efter ett riktigt party för mina älskade vänner Maria och Filippa! Det va riktigt kul :) Nu pallar jag itne skriva mer om det. hade det underbart i alla fall!
Grattis mina älsklingar <3

Imån bär det iväg till Göteborg... lång bort från skolan, men närmare regn och dåligt väder. Om 24 timmar kommer jag vara i göteborg och inom 32 timmar är jag på Liseberg och åker alla möjliga berg-och-dalbanor, wololololo! Ska bli riktigt najs, är grymt taggad!!! Blir antagligen ingen bloggning då... men det är ju ni vana vid
Vi cs snart


♥ U 4-ever


News

Hallå där mina sockertoppar!
Min vän Theo meddelade mig just att vi kommer vara med på Lilla aktuellt idag (k.l 19.15 kolla!! Men jag syns nog inte). I våras hade svt kommit till våran skola för att göra ett program inför valet. De behövde den bästa klassen i hela Stockholm så då blev det vi, haha! Mer orkar jag inte förklara för hälften av allt fattade inte ens jag :P Haha inte ens jag, lite fail... jag brukar inte fatta så mycket!
Nog om det!

Har varit borta ett tag nu från bloggen, det har hänt väldigt mycket under den tiden. Kommer inte ihåg när jag bloggade sist, men kan ta om det igen. Har haft konsert på Skeppsholmen under SKeppholmsdagen... Men det tror jag jag redan har informerat er om. De nya underbara underbarnen har kommit till Flickkören och ärver härmed våran plats som körbarn. En underbar upplevelse! Snart drar ju kören till Göteborg! På söndag drar vi iväg och kommer tillbaka på Tisdag. Ska ha riktig fest på Liseberg och åka alla möjliga attraktioner... har varit där en gång förut. Men det var typ 5 år sen.  Hinner inte skriva mer nu. Äntligen har ni fått ett riktigt rikligt inlägg :)

Puss på er

Vad härligt

Ett riktigt kort inlägg för att slippa skriva det i nästa inlägg:
Det är så härligt att se att folka kollar på bloggen även om man inte bloggar. Sämt sämt sämt uppdatering verkligen!

Home Sweet Home

Hallå där sweeties! Har haft flickkör idag, de nya körbarnen har äntligen kommit! Körbarnen=De nya 6orna som kommer in i flickkören. De yngsta i flickkören kallar alltid körbarn och körbarnen har alltid en körmamma. Körmamman är alltid en 9a om det är finns tillräckligt :) So thats it, orkar inte skriva mer. Vi ses!



Hello world




Foto & Redigering|Jag

Flower


Foto & Redigering|Jag

Har nyligen kommit hem från en konsert med Flickkören. Det var körstaffet vid Skeppsholmen, Eric Ericsson hallen. Kom till skolan klockan 12 för att ha rep. F.d niorna kom idag också! Gud vad jag har saknat dom... kören har varit jädrans tom utan dom! Repetitionen var mest för Göteborgs resan som vi kommer åka iväg på nästa söndag (på valdagen). Är riktigt taggad :D  På centralen ska man vara pigg och gald klockan 7:45 för att ta tåget. Vi är framme vid ca 11:15. Sen har vi rep, konsert bla bla bla... after that ska vi till Liseberg woho!!! fast kommer vara feetish tröttish så kommer typ somna i balder elller så, haha! See ya ♥

Linafina



Foto: Jag | Modell: Lina

Idag har jag haft en helt underbar dag! Vaknade runt 9 och tog det lugnt. Vid 12 tiden åkte jag hemmifrån för att möta upp vackraste Lina vid skolan. Vi gick runt ett tag i stan och kollade i affärer, snackade, åt på donken (ofc) och hade det riktigt mysigt. Efter några timmar kom vi till Kungstädgården. Vi satt vid vattnet och fotograferade, en del av resultatet ser ni ovaför. Jag har haft en underbar dag verkligen! Vid ca 10 i fyra mötte vi upp Elsa och hennes familj. Hennes mamma skulle springa halvmaran :) Det va najs! Lina var tyvärr tvungen att gå då, det va INTE najs! Vi stannade och kollade på starten, riktigt härligt att se alla pigga göra sig redo. Skönaste kommentaren idag precis efter starten "Kom igen nu!! Bara 2 timmar kvar!" hahaha!
Efter det fortsatte jag, Elsa, hennes lillasyrra och hennes pappa vidare i i den stora staden. Hämtade ut biljetter till en bio som dom skulle till sen. Efter det satte vi oss ner i en resturang med sushibuffe'. Really nice!!

Autumn


Bilden tog nyligen efter att jag kommit hem från en alldeles underbar i den stora staden tillsammans med Lina och Elsa! Bilden är lite för höstig för min smak, men det kanske beror på att jag har lagt till lite sepia.

Mer text i nästa inlägg

Blue birds fly






Be my friend


Be my friend, hold me. Wrap me up, unfold me.

Mr. Brightside

Hallå där sockertoppar!
Jag gjorde för ett tag sen 54 stycken kort som det står posetiva saker på. Varje morgon tar jag kort och blir glad över det söta sakerna det står på dom. Det gör jag för att ständigt ha posetiva tankar i huvudet när det är som jobbigast i skolan eller var som helst. Grejen är att det verkligen funkar! Jag har inte haft en ända "dålig" dag sen jag gjorde dom här korten. De hjälper mig verkligen att tänka posetivt och aldrig tappa min glada inställning. Visserligen vaknar jag alltid upp till min fruktansvärna handstil... men det är kul, för man blir alltid glad. Man vet ju aldrig vad det kommer stå på kortet, men vad det är står så ler jag. Det är lite läskigt också, för jag har alltid fått upp en uppmuntran den dagen jag behöver den som mest. Det är riktigt härligt! När jag hör andra i min klass ha det jobbigt eller är på gränsen till ett irritations utbrott, så brukar jag alltid säga massa posetiva saker (fast det brukar alltid vara lite försent, haha). Men testa det om ni orkar. Mina dagar har blivit roligare, verkligen!


Onsdag

Min dag har varit lika händelserik som rubriken ovan. Grymt härligt! Skoldagen var otroligt seg och efter andra lektionen blev jag förvänad över att vi inte hade ätit lunch. Trodde det typ var siste eller så, haha! Blev lite ledsen när jag insåg verkligenheten... Vi hade en grym vikare i fysik. Han pratade helt otroligt entonigt och slutade aldrig prata. Hon snackade på i 50 minuter om atomer och kom alltid in på sidospår. Det är ju riktigt härligt! Satan vad jag kommer sakna honom... kunna sitta och rita i sin almenacka hela lektionen, haha!
 Hade flickkör på eftermiddan. Det är alltid kul! På månda får vi in de nya körbarnen, alltså de nya sexorna! Det kommer bli härligt att inte vara yngst längre :)


Före & Efter

Före)


Efter)


Drar upp mättnaden, kontrasten, justerar skärpan, nivåer, mellankonstrast.
 Det som jag alltid gör med mina bilder är att dra upp/ner mättnaden och justerar nivåerna! Sen som extra så Justerar jag skärpan för att göra bilden skarpare. Under bara en månad har jag avancerat min redigerings teknik ett bra snäpp. Bilden före tycker jag faktiskt oredigerad också är riktigt fin men lite för matt. Då (säklart) drar jag som vanligt upp mättnaden rejält, lite för mycket, så att bilden bara lyser! Så typiskt mig! Kort inlägg... måste packa packa packa inför skolan imån + plugga
Liiite överredigerad bild. Men det frärkt ;D

Superman


Superman-Joe Brooks
Fastnade för låter direkt! Riktigt bra, tycker jag. Skön text och lite töntig video-det gillar jag, haha!! Joe Brooks är också gryyymt söt, ett stort +

Sharpness


Igår tog jag äntligen kameran i handen och fotade lite. Ytters lite... Blev kanske bara 8 bilder och alla på samma motiv. Jag är så kreativ, duktig Aina! Känner att kameran också var riktigt pepp på att ta bilder. Helt plötsligt lyckas jag ta riktiga närbilder med mitt orginalobjektiv, som vanligtvis måste vara 2 meter bort för att få fokus (typ, hehe)! Nej jag är nöjd med bilderna! Vart lite blöt bara när jag satt på den fuktiga trappan för att fota, men det var det värt, haha!! Vissa bilder, som t ex den här, har jag satt fokuset bakom allting. Tycker själv att det blir mer -  vad ska man säga - dramatik/spänning i bilden. Tycker det är riktigt fräckt! Nej satan i gatan, snart måste jag ta och skaffa ett nytt objektiv!

Pink



Canon Eos 1000D 18-55 f/3.5-5.6

Help me

bloglovin  bloglovin  bloglovin  bloglovin

Passa på att följa mig via bloglovin! Skulle bli sååå glad om jag fick 40 prenumeranter!!
Can you help me? ♥

Nu har jag inte bloggat på länge

Åh fan! Det var längesen jag uppdaterade. Min vecka har varit fullproppad med läxor, träningar, repetitioner och konserter. Den här veckan var väl den första "riktiga" skolveckan. Nu måste man vänja sig vid de tidiga mornarna och upptagen fritid. Fast jag tycker det är skitnajs och pallar verkligen inte med helg. När man väl har kommit igång så vill man inte sluta. Har äntligen vant mig vid våran nya korridor (längst ner på plan 1, typ under jorden, haha)! Dock känner man sig fortfarande som en inkräcktare när man går förbi 8: orna och 9: orna för att komma till sitt skåp eller till klassrummet som man ska vara i. Eftersom vi aldrig har lektioner i samma klassrum två gånger per dag så går rasterna ut på att hämta sina böcker och gå till nästa klassrum på plan 3 eller liknande. Det är lite synd. Kanske den ända nackdelen med högstadiet (bortsätt från mer läxor).


Back on track!

bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!