Bokeh



Idag har jag redan hunnit städa hela övervåningen hemma. Stolt! har min första dansträning idag efter sommaruppehållet, är riktigt taggad! Fast jag kanske ska byta till en svårare grupp efter den här träningen. Tycker att gruppen jag går i nu är lite för lätt. That's it. Min kusin har nyligen fyllt 11 så jag ska på  fest hos dom. Yeeey!! Det blir nice :)

babay

Jag Färg/Svartvitt



Älskar den här bilden. Saknar stunden. Längtar efter vädret. Själv tycker jag att bilden i färg uttrycker mer. Den ser mer levande ut. Den svartvita känns mer stilren, vilket alla svartvita bilder göra, haha! Om ni har följt bloggen länge så vet ni var bilden kommer ifrån. Ni som är nya: Bilden är tagen hemma hos Elsa, den dagen (som är va en av dom bästa ever) var jag, Elsa, Theo och Jacob med. Mellan mina fingrar ser ni Sötaste Jacob. Klockren!! Det var är underbar dag. Vill tillbaka!!

Waka Waka

Waka Waka - Shakira

White n' green


Canon eos 1000D 18-55mm f/5.6

Har ingenting att göra så just nu nördar jag facebook. Pappa sitter snett mittinmot mig och spelar upp låtar från 80-talet, kind of fun! Fast pappa är nog roligast för han sitter och diggar med för fulla muggar!! Nu funkar inte kontakten mellan pappas data och spotify. Då säger pappa "Connection lost... Whyy???" Vad min pappa är söt :)
Enough about that

Det ändå vettiga jag gjort idag är att ha varit förbi Synsam för att checka om mina linser fortfarande är bra och att mina ögon inte blivit skadats. Thats it! Och eftersom jag inte har gjort något vettigt har jag ingenting vettigt att skriva om.

I know I'm not alone


Två-bilder-i-en versonen när man inte har nya bilder att bjuda på. Fast när jag bläddrade igenom en bildmapp (med blommor ofc) så hittade jag några bilder. Har satt isamman några och bara redigerat några. Här har ni ett resultat av två (hehe, det är ju många "nya" bilder man hittar).  Alltså, den här bilden är ihopsatt, så det är två bilder på äppelblommor som jag tonat ihop med varandra. Oj, så komlicerat jag skriver när jag är uttåkad...

Dress Code


Svart linne (under) - Marwin
Vitt pösigt linne - Gina Tricot
Shorts - HomeMade
Anelboots (nya!) - H&M

Sådär, nu får ni se hur jag ser ut idag. Eller, nja, nu sitter jag i jeans... men aja. Såg ut så för ca 20 minuter sen, hehe! Ankel bootsen är dom nya jag nämde i ett tidigare inlägg. Vad tycks? 

Måste kila

Blir ett kort inlägg innan jag måste dra till bussen. Ska till synsam och kolla linserna :)
Blir en outfit bild när jag kommer tillbaka.

See ya! ♥

Me Myself and I


Åh, det har blivit många foton av det här slaget....

The way it is

Oj, vad statistiken sjunker när man inte bloggar, ska ta och skärpa mig! Måste bara fylla på minneskortet med nya bilder. Det är värsta ekot just nu... får ta tag i det! Nuså kommer det upp bilder snart, promise ♥

Idag
hade jag sovmorgon. Vi började 09:20 så kunde sova ut ett tag. Fast jag måste ju ändå vakna kvart över 7 eftersom jag bor utanför Stockholm och jag går i skola i stan. Men jag fick skjuts av min fader in til den stora staden. Jag hade lång tid på mig så jag och pappa satte oss på Espresso House och tog varsin Chai Latte! Riktigt härligt på morgonen (även om klockan var typ 9)! Våran första lektion var Geografi. Just nu får vi ju alla våra böcker från alla ämnen. Alla våra läroböcker och skrivböcker, pennskrin, mappar och jackor, väska och musikperm skå vi ha i våra skåp i korridoren. Synd bara att skåpen är små och helt värdelösa, haha! De är redan belamrade med böcker. Fick 3 nya böcker idag, kommer få typ 2 till eller så. Kanske 3. Men alla de nya böckerna var till SO:n. Så nu har vi 4 böcker bara till So:N liiite onödigt (fick våran första igår). Men böckerna ska vi ha hela högstadiet. En bok väger minst ett kila, så det kommer bli riktigt härligt när man ska ta hem böckerna för att plugga samhälle, religion, historia och geografi! Mysimysi!!

Sweet


Maria när hon va hemma hos mig i somras... that was good times, good times! [länk]

Med i tävling

Hallå där! Är med i en tävling hos Elvira :) Skulle bli sjuktglad om ni röstade på mig här!


Moi


Såhär ser man ut i datans webcamera... måste bjuda på sig själv ibland också!

I wake up to the sound of music


Hello beautiful! Har suttit och pluggat för första gången på månader. Riktigt stolt! Plugga Matte, Engelska och Spanska. Fast inte för att det var så jobbigt... det var typ bara 15 frågor man skulle svara på på Engelskan (enkla frågor) och sen 10 tal i matten. Spanskan tog jag eget initiativ till att läsa. Fast jag blev inte mycket smartare. På en lektion har jag lärt mig säga:

Vad heter du? Jag heter Aina.
Hur mår du? Bra/Dåligt
Jag är 13 år
Jag fattar ingenting
Glass
Tjej, Kille
Jag vill ha vatten
Jag går på Gymnastik (fast jag inte gör det)
Tack så mycket
Räkna till tio
Alltid
Vi är världen
Jag älskar dig
Vi är kärlek
Hejdå

Babay ;)

23 augusti 2010

Kolla vilken fydig rubrik man hittar på då! Riktigt kreativ, haha. Idag kom mitt acess kort hem eftersom att någon (sl) hade anmält att det var stulet fast det inte var det. Dåligt SL!! Så mitt kort fungerade inte efter första dagen. Eller på morgonen funkade det. jag kunde åla till skolan men inte hem. Så jag gick till SL center och kollade va det var för fel (det här hände i onsdags alltså) och då sa hon bakom gladväggen att kortet var anmält att vara stulet. Asså det är fett konstigt, då skulle det varit någon som loggat in på kontot på Mitt SL och anmält att mitt kort va stulet medans jag var i skolan!! Och nu när jag skulle gå in och registrera mitt nya kort, så står det att kortet redan är registrerat av någon Emelie, det är lite sjukt faktiskt. Rätt siffror och allt. Kortet är hos mig med registrerat av någon annan. Är det någon SL människa som redan har registrerat kortet? Aja, skumt i alla fall!


Nu får ni en oredigerad bild av mig. Snäll man är va! Ne skoja bara♥
Idag var det första dagen i skolan då vi hade riktigt lektioner. Skoj......! Första lektionen var matte, det ämnet som man har glömt mest av under sommaren. Det är ju toppen så att man börjar med ett "prov", höhö! Men den var ett "prov" med tal som man skulle kunna efter 4 an 5 an och 6 an, så ett måste. Men första lektionen och prov... score!!! Men annars har dagen flutit på bra. Har haft min första spanska lektion (för vi hade inte språk i 6 an som flera andra skolor har)! Det var riktigt roligt, lårde mig räkna till tio, haha, jag är grym!

Charå sunshines

Suterday Chic

Snart bär det iväg mot första stoppen i dagens aktiviteter! Ska bli riktigt skoj med kräftskivan, har längtat (som jag har sagt förut)! Jag har grym träningsverk i båda benes och ena axeln från gårdagens misslyckade dag. Shit vad det märks att ja inte tränad på länge, hoho! Längtar tills danspassen börjar igen! Känner att jag måste få igång min kropp igen efter allt slappande den här sommaren. Lovade mig själv att jag skulle börja springa den här sommaren. Gissa hur många gånger jag var ute och sprang...? 0 gånger-zero-nadaa! Haha fail!





Älskar färgerna i denna outfit! De starka färgerna tillsammans med den blommiga kjolen sitter riktigt fint. Solglasögonen och se stora örhängena ger outfiten en extra tuch!

Frozen stiff

Halloj! Idag kommer det hända saker hela tiden. Först ska jag på lunch hos en gammal vän till pappa, sen ska vi på Kräftskiva på Ingarö! Ska bli riktigt kul, har längtat :)
Det går sjukt trögt att skriva just nu, mina fingrar är typ stelfrusna. Vet inte varför. Kanske ska sätta på mig vantar, haha! Nemen skulle vara mysigt att drå på sig några toflor i alla fall! Det är sjukt kallt ju, varför kan inte solen värma på!? Det är ju trots allt fortfarande sommar, Juli, Augusti och September. Vintern var ju sjukt lång och kall. Och visst en del av sommaren har varit väldigt varm, men absolut inte lika lång som vintern va! Och redan kommer hösten, orättvist!


Sommar kom tillbaka

Juice



Exhausted

Åh, herregud vilken dag! En perfekt avslutning på veckan... kunde ju inte bli bättre (hoppas ni uppfattade ironin).
Har kommit hem från en värdelös dag och allt va typ bara crap. Helt meningslös dag. Först gick min grupp (på 12 personer) en enormt stor omväg för att lärarna hade ritat fel på kartan. Så vi gick runt i exakt 50 minuter vilket typ motsvarar 1 mil, hehe. Redan då hade vi tappat all lust för kommande grejjor. Vi skulle göra 3 lekar då vi tävlade mot lag 2 (vi var lag 1) Dom vann typ alla förutom en. Så vi ägde ;) Nemen i alla fall det var väl sådär. Sen hade vi lunch (äntligen) så alla satt i grupper - hata grupper - och åt vårat matsäck. Efter det gick vi runt lite, och när jag, Elsa och Filippa gick in i "skogen" så såg Elsa en orm! Vi typ sprang bara därifrån och sa att vi såg en orm, då ville såklart alla killar se. Det var rätt kul i början, men sen skulle Fredde och Marcus ta upp ormen, som typ var en snok, och hålla på - completely useless! Stackars orm! Resten av dagen var bara allmänt dålig. Ingen orkade med mer och alla va på dåligt humör. Det alla längtade till va att bada, som vi skulle få göra sist av allt. Men sen hade lärarna tydligen ångrat sig, så vi skulle gå till något IP såg låg 5 km bort istället för att köra stafett. jag menar Hallå!? Hur tänker dom? Inga ord kan beskriva mitt hat till sånna här friluftsdagar. Helt värdelöst! Man vill ju umgås med sina klasskamrater efter sommarlovet. INTE delas upp i grupper 2 o 2 med 8: or och 9: or! Och det här ska vi göra varje år i högstadiet nu... typ alla skolor hade friluftsdag idag. Träffade massor av andra skolor också. Två sista orn i det här glada inlägget - hata grupper.

Var försvann det fina vädret!?



Hallå!? Det var ju typ klar himmel och sol nyss, kan de inte bestämma sig? På morgonen är det mulet, så man tar på sig jeans och typ långärmat + jacka till skolan. Efter Lunch blir det molnfritt och 35 grader så man ångrar så att man valde jeans och jacke i morse. Man svettas hela vägen hem... och när man kommer innanför dörren blir det direkt molnigt och regn! Det var dagens väderprognos!


Planer


Bild från Gotland!

Kom hem idag helt utmattad (nästan) efter en absolut inte ansträngade dag i skolan. Hade typ besök av improvisation skådespelare. Dom var där hela dagen och vi delas upp i grupper (alla dessa grupper... hata dom) och gjorde massa övningar. Det roligaste va när vi skulle göra ett bildspel med 5 bilder och det skulle öreställa en artists liv. Jag och min grupp hade Michael Jackson, gjorde en klockren tolkning, haha!! Man fick inte röra sig (eftersom det var ett bildspel, liksom) fast vi fuskade liiite, höhö :)
 nemen dagen var hyfsat bra, fast typ alla blev irriterade på att vi alltid är indelade i grupper... hata dom!! Jag vill vara med hela min klass! Inte bara 15 stycken, punkt

Imorgon är det friluftsdag... Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det lutar mot det negativa hållet, men jag orkar inte med mer negativitet så får se det från ljusa sidan! Är uppdelade i grupper (igen!!!!) med 2 från 7a, 2 från 7b, 2 från 8a o.s.v ändå upp till 9b. Vet inte riktigt om jag vill tillbringa en hel dag med folk jag inte känner... Fast juste, jag skulle ju kolla från ljusa sidan. Jag kanske lär känna dom ;)

Första skoldagen

Hallå änglar! Idag väknade man tidigt tidigt för att göra sig iordning till första skoldagen som man längtat efter lääänge. Fast visste inte riktigt i slutet -.-  Men det var riktigt roligt!!! Hade glömt hur mycket jag saknat alla. Liksom sprang fram till alla och typ skrek haha! Riktigt kul va det.
 Jag har ju börjat i en ny korridor så går i samma korridor som 8: orna och 9: orna. När man kom in där så typ kolla dom på en som man typ va värsta inkräcktaren eller så, hoho! shit va man blev skraj, haha! ne så farligt var det inte :)  Vi fick en ny klasskamrat också! Riktigt söt :)
 Har fått nytt schema inför läsåret och det var inte sååå hemskt som jag trodde. Och på Fredag ska vi på friluftsdag.... yippey...

Last one


Sista bilden sista & inlägget. Nu är sommarlovet slut. Vet inte om jag kan kalla det här sommarlov, asså just nu. Om jag kollar ut genom fönstret (vilket jag gör typ hela tiden för jag sitter brevid ett, haha!) regnar det + att det är så små droppar så att det ser ut som att det snöar. USCH!! Såhär ska inte sista dagen på ett sommarlov vara. Liksom hallå!!? Kolla bilden ↑ Där är det skinande sol och typ 40 grader. Kan bara önska att det är fint imorgon!
 Det är lite sorgligt faktiskt. Det här ar sista inläggen ni får av mig innan skolan börjar. När skolan börjar kommer inläggen bli glesare, eftersom jag har fullt upp med läxor och allt nytt. Börjar ju 7:an och i våran skola går man inte i högstadiet förens man går i 7:an... Fett nice :D Uppdaterar så ofta jag kan!!

Mamma kom hem idag med en ny tjusig kalender och nya urbra pennor! Toppen :D
Jag har ju också varit i Centrum idag. Blev ett par Ankelboots från H&M. Kostade under 200 så det är ju värsta fyndet!! Kommer bild senare

 Nemen visst, jag kommer sakna ledigheten... men nu räcker det för mig! Stänger av datorn nu för att fixa iordning allt till imorgon. Måste vakna tiiidigt!
Ciao ♥♥

When the new becomes old


Har länge länge kollat runt i photoshop efter någonting som kan få en bild att se äldre ut. Har provat massor med saker. Tills jag hittade den här funktionen, busenkel!!

Dagens planer


Snart ska jag ta och göra mig iordning. Ska iväg till till Centrum. Vet inte riktigt ännu vad jag vill ha. Vi får se... något under 200 kr. Har tänkt på ankelboots, kommer nog satsa på det den här sensommaren/hösten.
 
Herregud!! Imorgon börjar skolan. Kännns som en evighet sen jag var där, men vet inte riktigt om jag vill dit. Har saknat det sååå mycket under sommarlovet, verkligen! Mest under mitten av sommaren då jag inte hade något att göra. Men nu kan jag tänka mig att ha sommarlov ett tag till. Fast saknar mina klasskompisar för mycket. Alldeles för mycket!! Aja, imorgon får man i alla fall se dom.
 Okej, jag saknar skolan. Imån när jag vaknar (vid 10 i 7 suck*) så ska jag koll vad det är för väder! För inte förens då kan jag välja kläder, haha! Lite patetiskt, brukar välja kläder typ 2 veckor innan, hoho!! Men nu blir det spontant, hoppas allt fint inte ligger i tvätten... Men blir absoluy ingenting märkvärdigt. Orkar inte med det faktiskt. Satsar på skorna, haha ;) Hoppas jag hittar något fint idag då!!


Måndag

Har avslutat middagen presic... eller precis o presic, typ 20 minuter sen, hehe! Idag har jag varit med gårdsvännerna hela dagen, satt ihop våran amatör film. Eller den är typ deras, jag är aldrig med. Filmar bara ;)
Har faktiskt ätit 3 stycken cupcakes. Det är ju jätteintressant att veta, eller hur!? Ne, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om riktigt nu. Får bli mer rolig och intressant inlägg senare.


Butterfly Fly Away

Gosh... Skolan börjar på 2 dagar!!!!?

Everyone needs inspiration




Chacha! Vaknar tidigare och tidigare nu. Det är väl bra antar jag. Skolan börjar i övermorn och då ska man vänja sig vad att vakna halv 7 så nu måste börja jobba på det, hehe! Har låtit musiken på mobilen gå hela morgonen, då jag ätit frukost, gått runt och itne gjort någontin goch nä jag suttit vid datorn. Det som går mest nu är väll When I Look at you med Miley Cyrus. jag har aldrig tyckt att hon är så bra. Men den här låten är ett undantag, även om det låter som hon kvävs på vissa toner (ursäkta om det är någon som tycker hon är bra).
 Man tycker att det var nyss man vaknade och såg att det var superväder med klarblå himmel, men nej. Idag ska det vara moln... igen.

Love the way you lie


Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna
Grym låt Grym video

I'm in!

Halloj! Är med i veckans blogg tävling på http://emilialoviisa.blogg.se Skulle bli riktigt glad om ni gick in där och röstade på mig :) Skulle behöva eran hjälp! För direkt länk klicka här!

Lights will guide you home And ignite your bones




Becca Bäst

Hallå Änglar! Är på bästa humör fast molnen hotar med regn.... Hela morgonen har jag försökt mig på Water Marble som inte har funkat kan man defenitivt säga! Haha, blev helt kaos och jag fick börja om från början hela tiden. Har Nagellack som itne funkar så bra till att marbla med :)

Igår va Becca här hos mig. Vi hade det riktigt mysigt! Vi badade och solade, bakade Cupcakes (igen hehe) och pratade. Jag hade en underbar dag med Dig Becca!! Saknar dig redan♥♥♥ Den här gången blev det 19 cupcakes i normal storlek. Riktigt grön Frostning och choklad muffins. Mums, hahahah!!


Orerigerad bild

Inlägg


Foto|Jag
av en underbar person som heter Rebecca. Hon kommer hit vid 12 tiden då vi ska hitta på något att göra :) Hon är det sötaste och roligaste, snällaste och smartaste Rebecca jag nånsin har träffat. Hon går en årskurs över mig, vi blev kompisar genom Flickkören. Fast hon slutade där i vintras :(  Det var synd. Va hade alltid på roligt! Alla gången vi åt på Donken innan våra konserter haha!! Du är allt rolig du Rebecca ♥

Tack för alla gulliga kommentarer! Jag blir verkligen jätteglad ♥

Thats the question


Foto | Jag
Intressant fakta: idag är det Fredag Den 13:de.

Recept


Hemma hos Elsa

Hello Sweeties! Nu är jag hos min sötaste Elsa som jag saknat mest av allt, me hela mitt hjärta. Ni anar inte!!!
 Tog med mig cupcakes som vi frossade i, moahaha! Blir bara ett kort inlägg. Senare någon gång dyker det upp recept på cupcakesen jag gjore, på begäran av flera läsare som gärna ville ha receptet :)


Vad gör en en dag som denna?

Hoho! Vad gör men egentligen en sån här dag. Det kommer börja regna när som helst och det är bara grått. Man är inte på humör och bara vill att den härd dagen ska gå fortare. Man vaknar på morgonen kl 8 av ett sms som är ointressant och äter nudlar till frukost! Det är ungefär det som har hänt hittils idag.
Men nu är det så att idag är jag på SUPERHUMÖR!!! Ska äntligen på träffa min Älskade Elsa! Jag har saknat henne såååååå, ni fattar inte!
Moahahah, kommer nog ta med några cupcakes till henne ;) Har faktiskt bara ca 35 styckenn kvar. Har gett bort 21 stycker och själv ätit 3 och mamma å pappa har väl ätit några också :P 

Sommarlovet är snart slut. Jag vet inte om jag ska vara glad eller om jag inte ska vara det. Har ju trots allt saknat skolan mest och tjatat om den från början. Det är mycket roligare att ha ett mer planerat sommarlov än att det slutar med att man bara ligger hemma på soffan och inte vet vad man ska göra... Ungefär så har mitt sommarlov varit. Det började toppen, men kunde ha slutat bättre. Men nu kommer man minst sagt utvilad tillbaka till skolan och ska man iallafall vara göad över, hehe! Nu börjar man ju också i 7:an. Vilket i min skola betyder högstadiet, ny korridor, nya lärare, nya änmnen och språk (vilket är ett nytt ämne). Det bli urkul att få börja med allt nytt. Finns väl ignenting lika dant sen de "förflutna" i mellanstadiet eller vafan det nu kallas, har ingen koll på sånt... Okej samma urgulliga och snälla klasskamrater har man ju+en till ny i klassen! Det ska bli spännande att se vem det kan bli :D

Big hugs Aina
P.S riktigt glad blir man när man ser att statistiken bara öökar och ökar :D Fortsätt så!!

 

Amaizing, sweet, goodlooking, tasty



Idag gjorde jag för första gången Cupcakes! Lyckat blev det också. Vill ni veta hur många det blev?
Vänta lite.......... liiite till............ just a secound.......... a bit more.............. ...62 stycken haha! Gjorde dom i små former så blev trippelt på mycket, typ! Dom blev lite för söta, men men, dom är dundergoda :D
Nästa gång ska jag experimentera men andra ingredienser i frostningen. Bär och sånt!
Moahahaha Här ska frossas ;)

Babay goodlooking people!

WebCam Fun


Man måste bjuda lite!
Moahahaa, Se vad mycket kul man har när man är uttråkad. har absolut inte gjort ett ändå vettigt idag, förutom att ha duschat! Har googlat runt på olika grejjor och hittat massor av roliga och spännande saker. Min kreativitet står på 0.00 men snart ska jag hitta på något. Jag kanske ska ta och handla efter besöket på Synsam, alltså handla ingredienser (gosh vad det är jobbigt att skriva det ordet, hoho!) till cupcakes och sen- FULL GAS- så är dom klara :D ¨Sen har jag också sett ett grymt coolt klipp på hur man kan göra ascoolt nagelack! Mönster och allt, hehe! Så det blir antagligen cupcakes och nagellack ikväll då ;)

Tankar

Av någon anledning är jag grymt sugen på att göra Cupcakes. De är så små, söta, goodlooking och allt som är bra! Kanske gör lite nån dag, nån gång. Måste bara först få alla ingredienser och allt. är ju en hel del :) Men jag ska defenitivt göra det innan skolan börjar! Kanske kommer upp resultat snart :)
Resultat upplagd

Kommer Träffa Elsa imorn

Moahaha, imrogon ska jag äntligen få träffa ELSA!! Som jag har saknat henne, har inte träffat henne sen eclipse premiären, och var den 30 juni. Hallå!!?? Hur kan jag stå ut? Det var ju 150 år sen typ :O


Elsa!! Du är det finaste jag vet♥♥♥♥ Vackraste, och kommer alltid vara. Älskar dig!

Little miss Sunshine

Hello sweeties! Äntligen är solen framme och jag måste bara ut och softa. Den är inte så stark ännu, men den MÅSTE vara framme hela dag, annars blir jag deprimerad, seriöst! Har tid på mig innan jag ska iväg till Centrum för att checka om mina linser fungerar som de ska :) Är riktigt peppad för att solen är framme!! Nothing Can stop me, from loving the sun, hoho! Nej, känner att inlägget blir väldigt flamsigt just nu... måste lugna ner mig, är alldeles för sprallig, haha! Funderar på om jag ska pryda inlägget med en bild eller om jag ska låta det vara för den här gången, hmmm. Inte ett mold på himlen, hurra! Oj, jag byter typ ämne hela tiden. Tror att jag avslutar inlägget här, blir för oseriöst. Men det ska det vara ibland :D

Hem Klickat




Har ingen ork att fixa och trixa i Photoshop, och har ingen ork att ta fina bilder. men här får ni i alla fall bilder på vad jag hitta i brevlådan idag. Allt är från Ellos och jag tycker om dom riktigt mycket :)
Har precis avslutat middagen som var nudlar, hehe. Riktig mysmiddag! Ska slå mig ner framför tven och kolla på Alice i underlandet som kom ner i brevlådan (också)!

Har suttit med photoshop framf...


Har suttit med photoshop framför mig. Redigerat lite på bilden och hittat ytterligare olika saker och annat. har sådär lagom kul. Hitils idag från klockan 12 har det ändå gått rätt fort! jag och Emelie bakade havreflarn sopm blev super äckliga (tycker jag) och sen kom Micha. Vi var hos henne när Nadia kom, då hade vi typ kört hänga gubbe i två timmar, hoho! Roligt tidsfördriv, nolifer. Sen har vi typ suttit vid gungorna och bara gjort ingenting, fått sand i skorna och trampat på kottar. Det är det intressanta livet man kan läsa om här! Haha!


10 augusti





Varför kan inte solen vara snäll? Just nu skulle jag bara vilja ligga på stranden och steka! har seriöst tappat all färg jag fick den här sommaren, alt har flagnat bort, det som jag har jobbat på i veckor. Är det fortfarande sommar? För det känns inte som det...
 Kollade bilder från Öland, hoho! Får värsta sommar feelingen ju. Damn sun!!!
Nu är jag på dåligt humör, behöver komma på bättre tankar.

Är hos Theo

Hejsan swetiepies! Just nu är jag hos Min vän Theo, vi harätit lunch och nu spelar vi Wii Fit Plus, grymt!
 
Här är min vän Theo Peo Päron Pung!!


So you think you can dance

Hallå där! Kollade på ett avsnitt av So you think you can dance när jag sov över hos mina kusiner. Då var det en dans som jag verkligen fastnade för. Den var så fin och så karaktäriserad (stavning) och betydde så mycket för koreografen, så leta upp den youtube. Det är nog fösrta gången jag har fått rysningar till en dans! Men första intrycket är nog det största!!


Tyvärr hittade jag inte någon bra kvalite på någon video.... -.-

Never play with fire




 Jaha, idag är det söndag (för dom som inte visste det, haha). Själv har jag varit vaken i 2 timmar.  Idag kommer det nog vara en dag då man sitter framför tven och kollar på en film och dricker te. Det är bara 10 dagar kvar till skolan, men vet inte riktigt om jag längtar eller inte. Såklart man sknar sina klasskompisar mycket, oändligt mycket i mitt fall. Så jag vill så snart som möjligt åka till skolan igen. Men lektionerna... nja, det kan vänta lite!

Never needed more than this


just because someone doesn't love you the way you want them to,
doesn't mean they don't love you with everyting they have.

Bildlös



Nej, egentligen inte. Skyller på min lathet, hehe. Har faktiskt nyligen varit ute och tagit bilder. Inte många, men nya bilder iallafall. Fast har ju en hel mapp oredigerade bilder. Alla på samma motiv haha!
 Förlåt för ett inte så aktivt bloggande, men har känt att det finns roligare saker att göra. Men dessutom har det ju varit fint väder och jag har äntligen fått vara med mina kompisar och släktingar :D
Det blev dagens korta uppdatering. 

Idag ska jag på Bröllopsfest! Ska bli riktigt kul!

Aina Säger Hej


Snabbare än snabbast

Slänger in ett hastingt inlägg från mina söta kusiner. Vi ska gå 10 meter ner till stranden och bada.
Har linser på mig, haha!! Fösrta gången faktiskt!

11:09

Idag blir det ett nytt försök att få på sig linser! Lite svårt är det ju, hehe. Ögonen blir ju typ bara dubbelt så små för att dom blir så svullna o.s.v men det klarar man ju ;)
 Sen blir det övernattning hos mina kusiner med mina kusiner, s¨det blir en riktigt kusinträff, mys!


Kolla vad man hittar i sina arkiv! Haha, då va kameran ny och visste typ ingenting om den. Fokuset är på helt fel ställe, haha!!

I always tell her, she's the flower



Modell | Filippa      Foto | Jag

Haha

Kort kommentar bara. Det är roligt när man går in på statistiken och den ligger så lågt, men det är ändå ett högt antal.

Mycket onödigt inlägg

Just me and my tank-top


Nytt inköp från H&M

Har haft det riktigt nice igår å idag! Filippa har varit här hos mig och sov över. Igår var vi i stan och shoppade lite men det blev inte så mycket. Tre linnen från H&M, haha! Nu är det ju rea överallt så man måste ju kika lite. Men det är så typiskt mig att gå och köpa nått från rean, men det slutar med att jag köper saker som inte är på rean.
 Men det här linnet-bilden ovan alltså-är min nya favorit!

Jag och Filippa har haft det riktigt kul! Spelade Wii till klockan 12 igår kväll och blev riktigt spralliga, hehe!
 Idag var jag och skulle prova linser, eller asså jag ska få linser så då måste man göra en ny undersökning och massa saker. Fett läskigt, haha! Jag ska tillbaka imorn och själv ta in och ut linserna. Provade idag, det är feeet (inte feeett) svårt!!


bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!