Foto Tävling

Är med i en tävling på FotografAnton [direktlänk] där man kan vinne en reflexskärm 5i1 56 cm [länk]
Bilden jag vill tävla med:


Kyss

Spotify Premium Gratis

Hallå där alla musikgalna vänner! Har funnit en sida som gör det möjligt att få Spotify Premium Gratis. Det är gratis att gå med och över 60000 är redan nöjda med det.
Länk för att bli medlem.
http://www.gratispremium.com/?ref=694487


Jordgubb Vanilj


Bild & Redigering | Jag

Mamma och pappa kom hem från centrum får några timmar sen med en kasse olika te sorter. B la Chailatte från Ecpresso House, Chai och Jordgubb Vanilj från KAHLS. Te är gott! Underbart gott! Vilken är eran favoritsmak?
Blev riktigt nöjd med den här bilder! Tycker om den väldigt mycket, haha!  Diggar att det står "drick" på tepåsen! Det är lite kul.

Yesturday and the blue sky


Gillar höstväder när det är fint! Gillar inte höstväder när det är fult! Det är ganska logiskt, haha. Utanför fönstret blåser det, löven blir färre och färre på träden och allt mer brunslaskiga. Det blir kallare och kallare och nu är det plötsligt vintertid. Inte för att det kändes som sommartid igår direkt, haha! Vad tycker ni om hösten? Är det en favoritårstid? Varför? Ibland kan jag känna att hösten är underbar. Men då måste det vara blå himmel fina oranga och guka löv och inte för kallt. Eller så är det isande kyla men jag själv är varm och kan slippa huttra. Jag måste troligen också umgår med personer jag älskar! Fast då är ju världen alltid bra, alltså när man umgås med dom man älskar.

En tankeomställare
Puss på er

Höstbild


Datan laggade igår och jag han precis spara det här inlägget i utkast. Har inga fler bilder eftersom alla är redigerade och sånt på den andra datan. Men en bild får ni i alla fall! Det är en av de tiotal vilder jag tog igår.
Drog ner ättnaden en aning på den här bilden. Tyckte det passade bättre. Annars brukar jag drå på med fär vilket gör att dom ibland kan se lite överredigerade ut. Det är typiskt mig!  Kanske ska ta och göra ett fotoexperiment igen. Ska försöka klura ut något som kan bli riktigt fint! Vad ska det ha för tema? Vatten? Bokeh? Närbilder eller inte... aja, det får jag fundera ut senare!

Kyss

Today

Hellohello! Tänkte att ni skulle få se alla nya fina bilder jag har varit ute och tagit idag. Men då säger Blogg.se nej. De vill inte att ni ska få se dom, tyvärr! Någon annan gång... Fan va trist. Nu vet jag inte vad jag ska skriva om. Det jag har gjort idag? Okej. Idag har jag varit iväg till min f.d japanska skola (jag slutade där för typ 2 år sen) för att äntligen hälsa på dom igen. Hade juu itne sett dom sen jag slutade. Det va riktigt kul. Och hela skolan (om bara är på lördagar) hade en teater dag idag, då alla klassen gjorde var sin pjäs där alla var med. Det var riktigt kul faktiskt! Trodde jag hade glömt nästan all japanska, men det är fortfarande lite som sitter kvar. Överraskad blev jag också när jag märkte att jag fortfarande kan läsa det, haha!
Efter det hade jag piano, så  jag gick genom halva Stockholm och hade min lektion.
 Sen har jag inte gjort så mycket mer... åkte hem och har vrit ute och fotat. Sen har jag varit på FB och snart ska jag och min familj gästa min låtsas farfar (låter väldigt fel att säga låtsas till alla "halv" släktingar) och äta gott!

Veckans filmtips: Dear John! En otroligt välgjord och fin film som man sitter och hulkar till om man har lätt för att gråta till filmer. Såg den igår!

Höstlov


Älskar dig!

Jag tror ni har förståt att jag inte har så mycket tid till bloggen. Allt är väldigt segt med skolan och jag har bättre för mig än att sitta framför datan hela tiden (även om man kanske inte tror det, haha!). Men nu är det höstlov så ska försöka uppdatera liiite mer! Har inga exakta planer, men har några planer som jag verkligen hoppas kommer att gå, för då kommer jag absolut inte ha tråkigt på ett tag... typ 3 dagar kanske. Nej fyfan va jag är taggad! Men kan tyvärr inte säga mer, rädd för att avslöja! Åh gud vad härligt det ska bli!! TAGGAD va ordet!

Idag har det inte hänt någonting. Riktigt tråkig sista-dag-innan-höstlov dag. Fast vi har disikerat en Ströming/Sill hur man nu vill säga. Luktar fortfarande om händerna, haha! Sen har vi fått tillbaka våra so prov idag, det är liite kul! Det gick bra, bättre än vad jag trodde, haha, det blir man alltid glad för!

Igår däremot hände det en massa saker! Vi delades upp i klassen för att sen åka runt i tunnelbanor och kolla på konst. Haha, det va lika roligt som det låter (alltså inte ett dugg)! Men det var ändå ett ganska bra tidfördriv. Hade ingen aning om att det fanns konst på ALLA tunnelbanestationer... Fan, va tråkigt det va egentligen. Men hade det bäst me Minna, Tuva, Elsa och Filippa!
Efter det vart det mycket roligare för då skulle hela klassen ivåg till Klättercenter där vi skulle klättra på klätterväggar 15 meter upp i vädret med sele och typ få panik halvvägs upp. Men det va otroligt roligt och har grym träningsverk, haha! Nej nu orkar jag inte skriva mer...

Vi hörs!

Gissa motivet?

Halloj! Tänkte dra igång en tävling om det är några som är intresserade :)
Det går ut på att gissa vad det är för motiv på bilden.
Bilden kommer här:


Just denhär bilden är inte så svår. Om ni uppskattar tävlingen kanske det kommer upp flera med svårare bilder :)

Regler
♥ Du får rösta hur många gånger du vill
♥ Du gissar i en kommentar
Det va väll enkelt!

Pris:
Stor fet Länkning

Ny mobil!!

Waaaa fy vad jag är glad! Igår köpte vi en ny mobil, eftersom min gamla är sönder. BAJS vad jag är glad :D Det vart en XPERIA X8. Det är en adroid mobil... har alla funktioner som behövs och är otroligt lätt att förstå. Först så vare lite såhära ba "herregud jag kommer aldrig första den här!" Men det var riktigt enkelt, hoho!


Har ett mörkblått skal också som man fick med + USB minne, hörlurar, laddare och allt man nu behöver :) Wholololo vad glad man kan vara!!

Coloured and Half photo

 



Foto|Redigering [Jag]
Samma foto som i förra inlägget men med färg eller halft! Tycker det ser lite fräckt ut :D

Blackwhite photo


Stilren och vacker!


Photoshot






Nu har man kommit hem efter en lång promenad med Finaste Josefin och hennes far + mormor. Det var underbart vackert! Vi åkte ut en bit och det kändes som att gå i... jag vet inte vad. Men det var otroligt fint i alla fall. Har tagit en massa bilder men inte så många blev bra. har kvar dom bara för sakens skull. Minnen. det är alltid fint! Vi var ute och gick i minst 2 timmar. Ingen av oss hade så mycket koll på klockan. Det var mysigt. Att bara vara. Nu har man andats liter med frisk luft och lungorna känns renade! man märker direkt skillnad. Hjärnan blir så mycket fräschare, haha! Vi gick och gick, satte oss vid en sjö och hade lite picknik. Riktigt mysigt. Det var ju bästa vädret också! Härligt härligt med blå himmel och sol.

Kyss!

Hello world


Asså... sommar! SAKNA! Men glasögon... saknar inte.

Seriöst vad allt går snabbt. Är det höst nu eller är det Vinter. Inter utan snö. Kallt som tusan är det i alla fall. Igår var det flera minusgrader och det har redan börjat snöa hos vissa. har hört att det varit snökaos i övre delan av Sverige. Nej fyfan! varför kan inte sommaren vara längre? Det är alltid så. vinter är jätteläng medans sommar är över på ett kick. Det är fel... mycket fel. vill fortfarande kunna gå i shorts och linne, ballerinaskor och pastellfärgade naglar. Det hör till sommaren. Fast klädmässigt är väll hösten ändå det bästa årstiden. Kommer så otroligt mycket fina kläder i alla höstkollektioner! Sommaren är ändå det stora JAAA et

Kyss!


Nya Favoriter

Hello there dudes! Har idag hittat flera nya favoriter i musikvärlden. Någon är ny... men de flesta är några månader eller år gamla. Det är inte bara nya låtar som är bra! Lyssna gärna! Ni kommer nog inte ångre er.
Här får ni dom låtar som kommer sönderspelas på Spotify


Crush - David Archuleta En otroligt fin låt som Elsa och Maria visade för ett tag sen. Fick inte upp ögenen för den förens idag. Det är en underbar text och videon är också grymt fin!


Just the way you are - Bruno Mars Visst har man hört den här låten flera gånger men den är alltid lika fin!


Need you - Travie Mccoy En riktig party låt som alltid får mig på gott humör! :D

Det var några låtar. Finns flera godbitar, men orkar inte lägga upp dom nu, hehe!

Lördag

Rubriken är självklar. Det är lördag. Ännu än seg helg som man inte har en anin om vad man ska göra av den... Men jag håller humöret uppe! Om en timme ska jag in till stan för att gå på piano lektion. Sen är det raka vägen hem, om ingen hör av sig och vill göra något. Eller så kanske jag ringer någon och checkar! Det är i alla fall mycket mycket roligare än att bara vara hemma och inte ha något att göra. Mycket roligare än att sitta framför datan hela dagen och typ nörda facebook! Så gör vi... jag ringer nån, haha!

Igår hade jag både NO redovisning och SO prov. Det gick som en dans på rosor, hoho! No redivisningen var enkel man skulle bara  läsa upp vad man hade skrivit om en speciell djurgrupp. Jag hade djurgruppen blötdjur och tagghudingar. Mmmm vad jag gillar no (har skrivit med stora bokstäver HATA NO!) det är mitt favoritämne. Speciellt när man får se en kort film på hur blodiglad gör när dom suger blod, hur blodätande fiskar tränger sig in i folks rövar och typ stannar där i en evighet. Asså FYFAN! Jag vill inte veta sånt. Jag kommer typ aldrig bada mer!!
So provet hade jag och typ hela klassen ångest inför bara för att våran mentor (som inte ens har oss i so) skrämmde upp oss och ba "Ni måste öva Stenhårt för eran So lärares prov är alltid jätte svåra! Ni måste formulera er rätt och kunna alting utantill. Det brukar vara ungefär 4 sidor med typ 60 tal!" Alla blev fett skrajja och pluggade ihjäl sig hemma i över 1 timma. Sen när vi fick prover var det 3 sidor med 17 tal INTE 60. Nej ett stort X för våran mentor. Fast bara ibland!

Jag måste plugga SO!

Hallå där alla glada! Ett inlägg så ni vet att jag lever. Måste verkligen plugga SO!!! Har prov imån på lag och rätt. Åh herre, liksom! Måste lära 30 sidor och det får inte plats i min hjärna. Alla dessa ord: norm, domstol, åklagare, nämdemän, socialtjänkst, ungdomssekreterare... det är otroligt intressant. Men jag kommer aldrig klara av det! Måste seriöst kolla upp vad norm är i ordlistan, hehe! Vad är det för skillnad på "lag, regel och norm?"
Man tror att det är en självklar skillnad på lag och regel. Men när man ska skriva ner det i ord blir det svårare, hur ska man göra det? AAAHHH, grymt svårt! Men norm är en oskriven regel (såg det i ordboken, haha). Alltså måste regel vara skriven. Men lag är ju också skriven... oh shit!

Kyss ♥

The truth in your eyes, say'in you'll never leav me








The tuch of your hand, say you catch me, werever I fall

Autumn Myself 2


Ny design!



Hallå där sötmuppar! Har mixtrat med designen i en timme snart. Jag är riktigt stolt! Har äntligen tycket göra "boxar" i menyn. Har aldrig fattar hur man gör, trott att det är jättesvårt. Men det är det verkligen inte! Det var busenkelt när man äntligen fattade hur man skulle göra! Nu är jag på riktigt gott humör, haha!

Vad tycker ni?


Autumn Myself











Nothing to lose

Hello sunshines! Vaknade idag klockan 08:14,så typiskt mig att vakna tidigt när man kan sova länge. Nemen Juste! Det är studiedag... så ni var väll tvugna att vakna tidigt i alla fall, eller har ni också studiedag? Fast det kanske ni har eftersom vi har det p.g.a öppet hus på vår skola i lördags. Min kära kamera följde faktiskt med då, men har alla uppöaddade bilder på den andra datorn. Det är den enda nackdelen med att det finns två datorer: man laddar upp bilder på den ena,, men man behöver dom på den andra, typ.

Är på väldigt gott humör idag [kan bero på studiedag, eller inte]. Snart ska jag träffa mina älskade flickorister och äta på donken vid Sergel, säg gärna hej om vi ses. Nej juste, ni har inte sovmorgon... oh, jag känner mig riktigt elak. Ska inte upprepa de där orden igen. Det där s-ordet. Men jag är så nyttig att jag fixar frallor som jag tar med mig. Har seriöst levt på Mcdonalds de senaste dagarna, så vill helst inte fetta mig hela tiden. Hoppas dom förlåter mig!

Puss på er♥


Red tone


Foto Jag

Hello again sweeties!
Imoron har jag studiedag. Jag borde va överlycklig, men vet inte om jag ska le eller sörja, är någonstans mittimellan. Helt underbart för att jag ska träffa flickisarna och fetta oss på donken (borde inte säga det här, men funderar på att ta med mig en baguette istället). Det ska bli riktigt mysigt! Ser framemot det enormt mycket.
Men jag dör lite av längtan till mina otroligt roliga och snygga klasskompisar. Det är förjävligt hur mycket man kan älska dom. Hur mycket man kan sakna dom på bara 2 dagar! Det är helt sjukt. Lite sorgligt faktiskt.
Ha en bra dag everyone!
Kram på er♥

New born

 
 
Foto&Redigering Jag
Har äntligen varit ute och fotat [en väldigt kort tur]. Fick otroligt många fina bilder i höstent tema. Ändå gick jag inte mer än 50 meter från min ytterdörr. Så mycket vackert det kan finnas på ett sånt litet område... ♥ nature! Bilderna ovan är dom som jag blev mest nöjd med. Enkla men helt underbara!
Såklart kommer det komma flera bilder snart!
 Idag har jag varit och shoppat lite with my family. Hittade mycket fint, men slutade med att jag köpte ett enkelt vitt linne, en urgullig top och en skogshuggar skjorta. Allt från Gina Tricot! De har otroligt fina kläder, och tll ett rimligt pris. Lite oufit bilder kommer självklart komma upp senare också!

Autumm Sunset



 
Bilder från igår, utanför mig. Nu är det rikig höst, vacker men kall, mysig men regnig.
Förlåt för sämsta uppdatering!!
Hej jag heter Aina och har en sämst blogg. Ingen uppdatering och få bilder. Ingenting speciellt och inga intressanta inlägg. Sjukt trött på min design med har ingen tid att fixa det. Inga planer på hur den nya ska kunna se ut.Ungefär så. Måste bättra på det! Men jag orkar inte, har ingen tid och inge intressant att berätta.
Snart ska jag iväg och shoppa lite med familjen, ska bli kul :) Passar på att lägga in ett snabbt inlägg.
Thats it. Inget intressant den här gången heller. Men några nya bilder i alla fall!

Tips

Hallå där! Idag när jag har surfat runt lite på nätet har jag hittat en ny favorit blogg vid namn http://madeinjapan.nu Det är en riktigt fin blogg med intressanta inlägg och underbara bilder. Jag kan bara önska att jag någonsin kommer kunna ta lika fina bilder som hon gör. UNDERBART va ordet!!!
 När man scrollar ner på hennes blogg hittar man en tävling från http://sweetadeline.se en sida med ursnygga och otroligt söta smycken! Klicka dig in på Annas blogg [länk] och ta reda på lite mer om tävlingen och dess regler! 

{Länk till Sweet Adeline}


Memories


Oredigerad bild från Gotland i sommras. Go'a tider ♥
Gotland med Flickkören är nog det roligaste minnet från en sommar jag någontin kommer ha. Hoppas verkligen att vi åker iväg nästa sommar också! VERKLIGEN! Det här är något man aldrig kommer glömma och för alltid vilja uppleva igen. Känslan av att springa och välja hus, hoppa på studsmattan, shoppingen, bussresorna och inte minst konserterna. det här inlägget kommer att bli en kärlekt förklaring til Gotlands resorna, haha! Men tänk om vi aldrig får åka iväg på en till resa? Fifan va hemskt. Där tog alltding slut, thats it. Life goes on. Nej fyfan! För inte hända. Never ever! Dom nya körbarnen (6 orna) kommer aldrig få uppleva den fantastiska känslan och upplevelsen. Fråga mig inte varför vi kanske inte skulle få åka iväg till Gotland igen. Bara anledningen till det är för hemskt.
Förlåt, ni fattar ingenting av det det här inlägget. Kanske ska sluta nu.
Många gosiga kramar

I'm alive!

Har fått flera sms och påståenden att min blogg inte går att komma in på. Frågor om jag har tagit bort den, men nej det har jag inte. Fast man kanske kan tro det. I'm alive! Blev lite orolig faktiskt, ba "tänk om någon har loggat in på mitt konto och tagit bort bloggen". Men jag kanske ska göra det, besökarna blir allt färre och har ingen lust att blogga. Just nu känner man bara att det blir stressigt.... men jag kämpar ett tag till!


Idag har jag varit i Stan hela dagen. Hade piano först sen träffade jag min älskade Maria för att gå och kolla på bio! Det blev Tusen Gånger Starkare. Filmen var faktiskt riktigt bra, starkt budskap och det gillar jag! Så konstig hela världen skulle bli om man bytte roller på tjejer och killar i klassen. Det skulle bli helt kaos. Dom överreagerar inte alls i filmen. Någon annan som har sett den?
Tycker klart att den är värd att se! Riktig tankeomställare!


Puss på er ♥

bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!