Why live life from dream to dream

Nu är det dags att äta. Och ladda upp inför imorgon. Opera övning också. Fifan ha härligt att vara med i operan igen. Love it med stort L! Allt är perfekt då.
Idag har varit en bra dag. Min filosofi för de senaste 10 timmarna!
P.S Ni har väll inte missat bloggsvars uppdatering? Nu är det ännu enklare för er att ställ frågor och för mig att svara på frågorna. Jag Gillart!

Slut på allt

Äntligen är det slut på läxor och prov i skolan. Nu har vi ingen vanlig dag kvar och 4 dagar kvar vi ska spendera inom skolans väggar. Vet inte riktigt om jag ska jubla över sommarlovet... (jag är ingen galning)
Det är ju det att jag börjar 8:an nästa år och jag sår inte ut med att INTE träffa mina underbara vänner varje dag. Det gör verkligen allt det där med skola bättre!

Imorgon är det bollturnering med hela 7:an. D.v.s alla 6 klasser kommer ha en turnering inom fotboll och brännboll. Är i brännbolls laget. Vi ska vinna. Eller ja, vi får väll se hur det blir med den saken...
Badkläder ska i alla fall nedpackas tillsammans med matsäck bestående av pastasallad och så ska kameran med såklart! Vi får se om det blir några bilder. Antingen ska det ju åska eller så ska det vara sol. Hoppas på det andra alternativet.

Idag har det varit en riktigt chill dag. Första lektionen musik. Andra lektionen Engelska. Då kollade vi klart på Oliver Twist. En ändå ganska bra film för att vara rätt gammal. I alla fall vi kollade klart på den och hade det jättemysigt. Efter Engelskan var det musik, igen. Sen mat. Efter maten hade vi en lång rast som spenderades i solen tillsammans med klassen.
Det har blivit en sån härlig samanhållning efter klassresan. Jag älskar det!
Efter det hade vi b-språk. Alltså Spanska för min del. Egentligen skulle vi vara i klasrummet och visa upp olika pjäser vi övat på tillsammans (när inte jag var där). Jag fick hoppa in för Tuva som var ledig.
Dom pjäserna spelade vi alltså inte upp i klassrummet, utan vi gick till tegnerlunden istället med e glass i handen!
Och spelade upp i tegnerlunden istället....
Efter det Matte.

Det var min dag i väääldigt detaljerad form. Intressant! Väldigt intressant.
Puss på er finungar
Kom hem Lina! Jag saknar dig♥

Mors dag

Såhär fin blev våran tårta till mamma efter att jag dekoretat den med Jordgubbar, Hallon, Blåbär och After Eight. Mums! Jag är ingen tårtälskare, men den här åt jag flera bitar av. Aina! Skärpning... äter alldeles för mycket sötsaker. Dansen har ju slutat för terminen också.
Kyss

Close up Roses

Mors dag idag. Ska baka tårta. En till sak på min Att Göra lista!

Live life like a butterfly a summerday

Summerday was it?
Vaknade idag vid halv 10. Ändå rätt okej. Får inte sova för länge på söndagar, då kommer man inte upp på måndagarna. Det har jag lärt mig.
Idag ska jag ta det lugnt. Behöver återhämta mig från den perfekta klassresan lite. Somnade på direkten igår kväll efter att bara ha sovit ca 4 timmar. Haha, men ångrar ingenting!
Gillar bilderna ovan väldigt mycket! Det gröna och soliga i bakgrunden med regndropparna på fönstret. Fint!
Nu ska jag fortsätta med det jag håller på med. Alltså ingenting. Senare måste jag öva piano och städa! Dagens planer.
Puss♥
TRANSLATE
Woke up at half past 9. Still pretty okay. Can't sleep too long on Sundays, then you can't wake up on mondays. That, I have taught myself.
Today I don't feel like doing anything. Need a recover from the perfect class trip a bit. Fell asleepright away last night after only having slept about 4 hours. Haha, but no regrets!

I like the pictures above very much! The green and sunny in the background withraindrops on the window. Lovely!

Now I'll continue with what I'm doing. Actually nothing. Later, I'll practice piano and clean my room and so on! Today's plans.

Love♥

Tillbaka

Efter ett litet uppehåll är jag tillbaka ännu gladare. Tävlingen har bestämmt att inte avsluta, inte p.g.a inga anmälningar (har nämligen inte accepterat) utan att det var ett utgångsdatum på inbjudningarna till bloggsvar. Det hade jag faktiskt ingen aning om, därför är det försent att skicka ut inbjudningar nu, tyvärr! Men jag är glad att så pass många anmälde sig och jag läste med glädje fina och glada minnen och såg enormt vackra bilder. Tusen tack till er!


Jag har alltså komit hem från en helt underbar klassresa i Finnhamn. Herregud vad jag inte ville hem, och nu vill jag bara tilbaka. Slippa skolan och bara umgås med mina alldeles otroliga klaskompisar. Min liiite större familj! Nej, det är obeskrivligt hur vi hade det.
Första doppen i år har gåttav stapeln. Jag och kanske 15 andra från klassen hoppade från den livsfarliga trampolingen från berget ochlandade i kanske 6-8 gradit vatten. Riktigt mysigt om jag får säga det själv!....... eller?

En helt underbar tid har jag fått tillbringa med er. Massor av kärlek!♥



Unfocused


Ni vet sådär suddigt man kan se ibland.
Så är det nu. När jag inte vet riktigt.
Lite dimmigt. Men det löser sig.
Snart ser jag klart igen.
Fan. Det får inte hända igen.


What's the thing with the weather?

Blir lite galen på vädret just nu... Kan det inte bara vara sol, eller bara vara moln. Inte båda 25 gånger varje dag. Man vet ju inte vad man ska göra!! Eller ha på sig för den delen...

Idag var det schemabrytande dag. Vilket innebär att man inte har några lektioner. Ja, det satt minst sagt väldigt bra! Efter alla långa skoldagar, konserter och repetitioner var det perfekt. Vi bara satt och kollade på film. Ondskan och Kim Novak badar aldrig i genesarets sjö. Båda är baserade på böcker. Och dom böckerna har vi nyligen läst, så det var därför vi kollade på dom. You get it!? Haha, i all fall så åt vi medtagen lunch i tegnerlunden alla tillsammans. Då var det ju fint väder så det var riktigt mysigt. Efter ett tag vid 13 tiden började det dugga så vi gick tillbaka till klassrummet och fortsatte kolla på andra filmen.
 Flickkören blev inställd idag också. Ganska skönt faktiskt. Fast lite kaos egentligen. Jag menar, det är ju inte alls långt kvar till sommarkonserten och vi kan typ inte ens hälften av vårat repertoar till 100%

Men det löser sig.


Peace out



Tävling!


Rain and sun


I wish nothing but the best for you


Ska iväg till min kusin i det fina vädret!


Frukost


Dagen startade med en liten utflykt utomhus. Eller ja, jag stod väl 5 meter från våran ytterdörr i solen...
 Frukosten blev amerikanska pannkakor som min mormor hade gjort och en smoothie senare som jag gjorde på hallon och blåbär. Såhääär gott!

Kom nyss ut från duschen fräsch och väldoftande, haha. Dagens klädsel blir enkelt och snyggt med en vit shorta instoppad i mina denimshorts. Orkar inte visa...
 Jag har inte planerat så långt för idag. Bara glad att inte jorden har gått under! Haha, fast nä, man tror ju inte på sånt längre... Iallafall så ska jag måla mina naglar tror jag. har pianokonsert snart och fotografering imorgon med flickkören. Ne, tror jag skiter i att måla naglarna.
Mm så intressant!

For the first time


It's a special chords


Funderar på vilka låtar jag ska lära mig... Förslag?

Skönhet finns inom oss

Hade en helt underbar kväll igår! Oslagbart hur mysigt vi hade det. Åt grillat fläskkarré, pomesfrites och sallad till middag. Sen la vi ut filtar på gräset och myste med chips och läsk. Vid 21 tiden gick vi i igen och tog fram efterrätten som var glass, vattenmelon, honungsmelon, jordgubbar och marabou choklad som vi smälte och doppade jordgubbarna i. Fasiken va gott! Nej, den där kvällen är oslagbar ♥


Några veckor sen

We are people holding planets, we are human lives

Insökning till Opera imorgon. Haha, det är många som frågar att "Om man är med i en Opera, måste man sjunga opera då?" Svaret är, om man är barn och är med i en opera som barnkör eller barnsolist, då behöver man INTE sjunga opera. Däremot om man är vuxen och har en roll så är det såklart man sjunger opera. Det är inte svårare än så. SÅ om man är barn, ungdom, whatever under typ 18 år, så ska man inte sjunga det folk kallar Opera!
Mm så intressant för er at veta... eller hur!?

I alla fall, idag var det en trevlig dag. Åkte hem direkt efter skolan med sällskap av Filippa och Sara. Två underbara vänner! Pratade om allt som hände under dagen och massa saker, sånna där riktigt intressanta saker som alla vill veta, haha.
 Jag hade ju Spanska test idag. Det gick bra! Hoppas jag i alla fall. Varje gång jag säger att det gick bra, så går det inte bra... så ska nog inte säga så.

Nu sitter jag här igen då. Framför datorn. Har inga läxor att göra heller så det är ju skönt! Pluggar lite på texten till Carmen-Avec la garde montante. Franska. YES...!

Puss


When I'm not around

Ganska hektisk månad faktiskt. Massor att göra med Flickkören, insökning till opera, skola, skola, skola, dans audition, konsert, skola, konsert. Ja en hel del... Försöker hinna blogga så mycket som möjligt! Eftersom dansen har slutat för terminen och det bara är en dans audition kvar att göras, så kan jag nu åka hem direkt efter skolan på tisdagar och fredagar. Det är grymt! Det händer nästan aldrig att jag åker hem efter skolan, det är antingen dans eller flickkör. På torsdagar åker jag hem, haha. Skönt ändå!
 Nu ska det pluggas inför Spanska!


Härligt oredigerad bild!


Me saying Hi


Soon it's over


Är ju hemma idag eftersom det är operation dagsverke idag. Man ska typ samla ihop minst 100 kr och pengarna går till Himalayas skolor. Alltså har jag idag nyggt ihop en byrå till! Helt ensam. Och jag har ett tiotal röda märken på mina häder p.g.a det där himla skruven... Haha!
 Riktigt skönt att kunna sova länge idag. Vaknade runt halv elva istället för min vanliga 06:15 tid. Härligt! Men snärt är det över. Imorgon ska man till skolan. Igen. Yey!

Puss

One night to be confused


My lovely cousins




Mina underbart söta kusiner var hemma hos mig för någon dag sen. Motvilligt var dom med på bild, men se hur fina är!

Plugg med stort P

Åååhh idagtycker jag att jag är värd en liten applåd! Har snickrat ihop en byrå, fakstiskt. Visste inte att jag kunde göra sånt även fast jag går på träslöjd. De där IKEA möblerna är ju ändå inte så jättekompliserade..... Haha.
 Just nu sitter jag och pluggar Spanska, eller ja inte just just nu. Har böckerna uppe och försöker förstå mig på hur man ska böja verb om det är dåtid... Aja, det är bara att öva på. Verb i framtid är inte så svårt i all fall. Det är fyra kapitel i läxa tills på torsdag, så det är bara att öva!
 Stolt ändå över att jag förstår över huvudtaget. Att jag kan översätta ord. Men orkar verkligen inte med alla småorden som a, el, en, o, la och allt sånt shit. Meeen det funkar nog snart!


You think you own whatever land you land on




I solen på morgonen


 Lite vardagslyx hemma hos Lina i helgen. Sååå gott att det inte är sant! Tillsammans med färska eller tinade bär, banan och sirap är det helt galet. Ni kan hitta recept på recept.nu eller var som helst. Det är verkligen någonting ni måste smaka om ni inte redan har gjort det. Perfekt till brunch eller en tidig mårgon i solen!

Finaste helgen

Åååhh jag har så många bilder så att det inte är sant! Tog med mig kameran ändå (ofc) och fotoade dom bara den. Lite arg nu i efterhand över att jag fotade i RAW så det är seriöst ÅRATAL att kunna ladda upp bilderna här. GAAAHH det är så många bilder jag vill visa er! Men jag får ta några i taget. Ni får sukta efter dom!!!
Men här är några i alla fall










Hälsning


Saturday

Helg äntligen! Kommer bli en grym dag idag. Vid tre tiden på eftermiddagen kommer jag vara hos min kära vän Lina-Cecilia tillsammans med Sara, Elsa F, Elsa L och kanske Fabian och Elli. Där kommer vi ha det trevligt, mysigt och helt underbart till 17. Då styr vi stegen mot Vanadislunden där vi kommer möta upp några människor till för att grilla på engångsgrillar, äta gott, göra smålekar och bara njuta! En liten picknik alltså. Grymt härligt kommer det bli! Kommer nog inte ha med kameran tyvärr, men Elsa kanske har med sin. Då blir det hel coola bilder på hennes blogg {länk}
 
En grym dag kommer det bli!


Tar över

Helt slut! Jag har haft så fullt upp att jag aldrig har kunnat vila ut. Fullt ös hela tiden! Dansen är det grymt mycket fokus på nu, showen är på Tisdag. Nej fyrfan vad coolt hela grejjen kommer bli. Idag var det extraträning för öppningsnumret. Fett coolt med stort F.

Nej nu ska jag äta våran nybakade kladdkaka. Gud vad gott, säger jag bara!
bor för tillfället hos mina kusiner och har det bäst!

Beyond Retro


Är den inte underbar?

bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!