Feathers


Superfin ring från GinaTricot. Blev en sån där måste-ha grej när jag såg den!
Orkar inte blogga mer idag.

Puss

♥♥♥♥


♥♥♥♥


Sunday inspiration


3133k82_large

Tumblr_l9ukq4yfid1qd17lwo1_500_large
ph: www.weheartit.com  www.fashiontoast.com

You left me with no love to my name

 
Hade lite tråkigt så snodde ihop en bild på photoshop. Är lite arg just nu, facebook laggar ihop! Kan inte göra någonting typ... Gaaah va irriterande. Nu när natverket inte funkar på mobilen så kan jag ju inte vara inne på mobilen. Lite av en frihet, men jag får lite psykbryt. Det är som att ha ett liv, haha! Äntligen...

Har spelat som en riktig nörd på guitarren den här helgen. Mina föräldrar vill nog slå mig snart för att jag låter så mycket, spelar ju inte alltid rena ackord liksom. Men det är apkul!

Puss

Hide your face, show your eyes






Great day

Tjenare tjenare! idag har det varit en superdag. Var inne i stan vid halv 11 för att köpa en present år födelsedagsbarnet Sara! Köpte då också en galet snygg ring från Ginatricot. Är så jävla glad för det!

Hemma hos Sara var det jättemysigt. Vi år muffins, kakor, pratade, kollade på film, asgarva... Ja, jättetrevligt alltså! Men hinner inte blogga mer nu. men har ett par superbilder ni snart kmmer få se.

Puss♥


Orkar... mer!

Seriöst vad man kan vara trött. Men nu är det bara fredag kvar sen är det helg, det ska bli nice hihi!
Idag har jag gjort klart en ful värmeljus hållare på träslöjden. Ganska enkel design med plexiglas väggar. Mycket kreativt... Men det var första gången jag arbetade med det materialet. Det var ganska kul faktiskt! På tekniken arbetade jag också med ett annat maretial för första gången. Det var plast, haha! Plast, typ det vanligaste, nemen. Jag smälte och farma om biten. Har designat nån slags mibiloch godis hållare. Ja, om man är jag så blir dett godis. Förlåt! men det var faktiskt också otroligt kul! Har nog aldrig tyckt teknit är så värst kul... men nu är det på bättringsvägen. Annars har det varit en ganska slapp dag. har gått runt som vanligt. Förutom på mentorstiden, då det berättades att våran högt älskade första mentor, Emma, skulle komma imorgon. Det vart kaoz, typ.

Aja, puss på er!

Btw... gå in på www.annapedersen.se och gratta henne! Hon fyller år idag ♥


oneother pic

 
Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the start

Sämst...

... på att blogga, jag vet.
Men jag har haft så otroligt stressigt och varit väldigt pressad under läng tid. I lördags hade vi slutkonsert med Flickkören. Det är slut. Orkar inte berätta mer om det. Det är lite personligt och orkar helt enkelt inte. Men jag kan säga att det var en extremt stor händelse som jag aldrig kommer glömma. Kommer finnas där.

Hoy. Mañana. Siempre

Idag. Imorgon. Alltid

Jag fyllde ju år i Fredags! 14 långa år. Man blir bara äldre och äldre. Konstaterade iag att det är 361 dagar kvar tills jag blir 15. 15 år! Det är ganska stort, haha!
Men nu orkar jag inte mer. har typ fått konstant huvudvärk sen lördags. Orkar inte mer.

Puss

Everything is okay in the end


Everyting is okay in the end, If it's not okay... then it's not the end


Smile

Just nu är jag ganska glad! Har haft en superdag. Livet flyter på bra just nu. Pussar till mina underbara vänner!


Förra året! Ganska exakt faktiskt, haha! Då var man själv liten å ful...
Btw, jag fyller år på fredag!

Puss på er också!

Something new


Bruno Mars-Grenade


Rihanna ft. Drake-What's my name


Chris Brown-Yeah 3x

The way you move ain't fair you know


Saknar!

Så underbart glad just nu! Har varit tillsammans med Farbror och Kusin i Farsta Centrum (typ adnra gånger i mitt liv, haha!) och shoppat lite. Jag har länge känt ett stort behov av en ny väska, och nu har jag en, moahahaha! Äntligen har jag också lärt mig att handla på reor. Fick väskan för 199 kr iställer för 399 kr. Riktigt fynd, tycker jag. Har också länge tänk att köpa ett par skor. Men dom midellerna jag vil ha kostar över 800 kr i varje affär, så no shoes for me today. Men jag är fortfarande lika glad för det! Jag har också köpt en klocka. Ett JetSet-liknande armbandsur (?) i vit. Köpte en på Clas Ohlsson (yeah bästa kvalité!) för 99kr, Istället för typ 499kr på Ur&Penn. Onödigt dyrt tycker jag. Speciellt när det finns typ exakt likadana för 400 kr mindre. Bilder kommer upp senare!

Puss på er 

Lång dag

Sitter just med min kusin i soffan och har det... ja, typ tråkigt! Snart ska vi in till centrum och handla, också väldigt kul!

Jag är faktiskt ganska trött, har haft en lång dag med repetitioner tillsammans med flickkören. Men idag var det en väldigt speciell repetition. För den här gången var ALLA flickkörstanter (dom som blivit för gamla för att vara med=när man slutar 9:an) med. Eller i alla fall alla som bodde i Stockholm. Eftersom flickkören har funnits i nästan 40 år, så är dom äldsta flickkörstanterna runt 55 år. Det är lite coolt, hoho! Men det var väldigt åzum att sitta där och sjunga tillsammans med typ 75 andra tjejer man aldrig sett.


Puss


Helg!

Äntligen har helgen kommit! Det känns redan som att skolan har varit i en månad. Men lite kul är det!

Idag har det hänt en lite konstiga saker... Jag tappade min ena lins när vi hade repetition i Aulan med flickkören. Så jag har gått runt med bara en lins i ögat hela dan. Lite annorlunda sådär, haha! Men annars har det varit ganska lugnt. På kemin tände vi eld på vätgas. Det small ganska högt om man säger så. But that's it.
Efter skolan gick jag, Maria, Jacob, Fabian, Filippa och Theo IGEN till OnePiece affären, men den här gången skulle bara Fabian, Theo (igen), Filippa och Jacob testa dom. Jag och Maria väntade. Kul!

Men nu är det äntligen helg!!

Poke

Hejsan! Idag har det varit en helt okej dag. Skolan var som vanligt, vi hade vår första slöjdlektion på länge, det är alltid mysigt. Ne, förresten, det har varit en väldigt bra dag! Förutom att våran klass var tvugna att städa hela korridoren för att dom har nått j*vla schema... Aja, det var väll det ända tråkiga. Haha, dagen började väldigt bra! Jag försov mig (typ första gången) på morgonen så jag fick det helt härligt stressigt. Vakande 1 timme och 15 minuter för sent. AV någon anledning har min mobils alarm vägrat funka sen jag uppdaterade mobilen. Helt kaioko. Jag fattar inte varför... Men då fick man sova ut i alla fall, haha! Alltid se nått posetivt i det (inte alls) negativa!

På skolan så började jag med att ha flickkörsrepetition. Snart är det "GRAND FINAL" och då ska vi vara i toppform! Repet varade ganska länge faktiskt. Jag och mina klasskompisar missade alla lektioner innan lunchen, förutom So:n där vi precis har börjat med religion. Det måste vara otroligt roligt för er att läsa det här! Efter lunchen var allt som vanligt.

Träffade några trevliga människor idag. Det är alltid lika kul!
Just nu är jag väldigt irriterade på dom som puffar mig på facebook...

Konstigt fokus men det får va

Jeans shorts

Tumblr_laj8mzvu151qbejg7o1_500_large 


Tumblr_lau09nuj3y1qbg4z7o1_500_large



Tumblr_kza5p7lm6g1qax4p4o1_400_large
ph: weheartit

Ååååhhh!! Bara längtar till sommaren när man kan gå runt med bruna ben och denim färgade shorts och andra härliga kläder, accecoarer, och eyewears. LÄNGTAR!!!


Skolalalala

Hej på er underbara människor! Hoppas att ni har haft det en finfin dag ute i det fina vädret, eller det var det i Stockholm i alla fall. Har tillbringat dagen i skoooolan (konstigt?), efterlängtat verkligen. Det hade ju inte varit fel med lite lov till! Men det är kul att få träffa sina vänner igen. Saknat dom alla! Man träffar ju ganska många när man går i en skola med 1100 elever. Lär känna många nya ansikten. Det är roligt! Idag har vi haft vanliga lektioner, men mitt under dagen så hade vi flickkörs repetition. Nyttigt nyttigt! Man hinner lära sig mycket på en timme. Men skolan är väl ändå inte så kul att veta om........ Ne.

Men efter skolan var ajg tillsammans med Maria, Elsa och Theo. Vi stannade inne i stan för att checka in OnePiece affären som är gaanska nyöppnad på Mäster Samuelsgatan (typ?). Det var riktigt fränt! Provade runt lite mellan riktigt mysiga filtaktiga och riktigt färgglada. Dom är helt underbart mjuka och sköna! Nästan satt man inte behöver ha någonting under tillochmed nu på vintern. Jag blev alldeles för glad i dom. Nej Aina! Men jag skickar många pussar till dom, haha♥

 


Seasons





ph: fashiontoast

Idag var det första skoldagen. Fest!

This ain't a fairytail


Elskar dig, finaste vennen förevigt♥

Behov


ph: www.fashiontoast.com
Känner just nu ett "måste ha" bahov av ringar, klockor och smycken av alla sorter. En såndär helfingers ring är ju riktigt frän. Sån har jag letat efter ett tag nu. Nån som vet var man kan hitta en sådan? 
Smycken is tha shit! En enkel outfit kan lätt piffas upp med ringar och stora halsband, handsmycken, armband eller örhängen (tyvärr har jag inte hål i öronen). Svart med silver är ett säkert kort. Jag är lite ledsen på mig själv för att jag inte hittat en kort svart klänning. Vet exakt hur jag vill att den ser ut, men jag är för dålig för att (orka) sy en själv, jag går ju inte ens på syslöjd, och jag har ingen aning om var man kan hitta en. I butikerna finns det inga spår av en och nätshopparna har typ aldrig rätt storlek. Krångligt. Jag har så mycket krav...

Puss på er ♥

Live life


Come up to meet you
Tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are

13 dagar


13 dagar kvar på mitt 13 åriga liv. Snart börjar jag på mitt 14 år, haha! Det är lite kul, att fylla fjortis. Extremt efterlängtat, he he. Just nu sitter jag skönt i en fotölj och sjuter at de sista dagarna på jullovet. Det är inte extremt efterlängtat. Det har gått för fort! Varför kan man inte ha enn vinterlov istället? Vara lediga hela vintern. Som sommarlovet? Sen kan man lägga till ett vårlov och längre höstlov så har man skola... eh hehe typ ingenting, haha! Det skulle väl ändå vara lite härligt? Eller? Aja,

 Puss på er

Glädje


Snart börjar skolan. Snrt. Börjar. Skolan. Det är ju bara lite hemskt. Den ända glädjen är väll att få träffa sina kompisar igen. Börja repetera med Flickkören! Snart är det ju avskedskonserten. Fyfan, om man får säga så. Tårar tårar tårar...
Puss på er. Kommer ett tidsinställt inlägg!

LLL


Live life - Laugh lots - Love forever


We♥It

Tumblr_leli4ljmdy1qbxr7eo1_400_large



Tumblr_leniavx8wp1qfileho1_500_large
ph: weheartit

Lite kär sådär


ph: nastygal

Faan va fina kläder det ska finnas då! Man blir alldeles gaaaalen... Finns så mycket man vill ha, men nej! Jag får inte köpa upp alla mina pengar (som jag alltid brukar göra så det hjälper ändå inte) punkt slut!

Puss på er ♥

Kalla händer

Jag vet.... Jag har bästa fantasin om vad det ska stå i mina rubriker, men alla har problem med det (hoppas jag). Jag tycker jag kan vara duktig! I alla fall ibland.
Idag (ånej nu kommer det ett "idag" inlägg igen) har jag haft det riktigt trevligt. Har umgåts med mina gårdkompisar. Jag har slagit huvudet i Fridas säng och spelat guitar på Michaelas guitar. Jag har spelat Wii med Frida och Emelie och undrat vad jag vi ska göra med Frida och Josefine. Det är lite kul, haha! Jag skriver kortkort. Är mycket duktig på att göra folk förvirrade och skriva/säga massor av saker på kort tid.
Puss på er


Hinner inte lägga upp en ny


2011-01-06

16 dagar kvar till min födelsedag! Då fyller jag 14. Det blir big time!
Just nu är jag på lite på dåligt humör... det är  värsta snöstormen ute. Inte så kul. Skulle egentligen med pappa ut på en lång promenad och ta kameran med, men papsi är lite sjuk och det är ju inte så kul att vara ute nu. Det är seriöst helt vitt ute för att snön blåser omkring. Jag sitter tillsammans med Josse i Fridas soffa, Frida äter och vi har ingenting att göra, haha!  Mer uppdatering senare.



Igår satt jag framför datan ett bra tag och tog ut några nya låtar på guitaren. Fan va bra jag är, hohoho! Vart The scientist, Crazier, You belong with me och andra gamla favoritlåtar. Inte så svårt men stolt i alla fall. Är ju trots allt nybörjare på guitar!

1000 inlägg


Fest!


[gammal bild]
Det kommer bli asum!


Årssumé 2010


I början av året fyllde jag 13 år. Hade en überbra fest tilsammans med Elsa!




Jag var en riktig amatör på fotografering och redigering! (jag är fortfarande det!)









Det blev inte så mycket vinterfotande. Det var alldeles för kallt och det tycker jag nu också! Det är lite synd för vinterbilder kan bli otroligt vackra. men jag har inte rätta naturen här hos mig. Egentligen har jag det... har bara inte ork att hitta de rätta vinklarna.




Det jag fotar mest både då och nu, är väll ändå blommor




Jag har gjort lite  framsteg i både fotografering och redigering-tycker jag!




Det blev vår+lov. Jag umgicks väldigt mycket med mina underbara vänner!



Blommor är fortfarande grejen! Det här var i Maj... be till gud att det bli lika vackert iår!




Jag åkte tillsammans med Flickkören till Tyskland för att medverka i en körfestival! En helt makalös upplevelse som jag sent sent sent kommer glömma. Vi bodde i familjer och det var jättetrevligt, verkligen! Många bilder blev tagna här, många minnen.




Sassy girl walking down Germany street!




Nu är det sommar! Nyinköpta sandaler is the shit♥




En dresscode såhär på sommaren. NU HAR SOMMARLOVET BÖRJAT! Sakna




Gotland. De underbaraste dagarna någonsin! det går inte att berskriva med ord. Känslan av att vara tillsammans med flickkören, bo på en ranch i små stugor tillsammans 4 o 4, äta tillsammans, ha konsert tillsammans, sjunga tillsammans, skratta tillsammans, gråta tillsammans, skriva tillsammans, ha nattklubb tillsammans, hoppa på vårtan tillsammans, uppleva det bästa dagarna av sitt liv tillsammans med flickkören som nu är som en stor familj. U-N-D-E-R-B-A-R-T är bara förnamnet!




Vackra människor samlade på studsmattan på Gotland




Finfina minnen från Gotlands tunén!




Jag började göra små egna experiment med kameran i handen.




Jag försann till Öland




Jag försvann till Svartsö




Blommor is still on the road. Gillade att överredigera!




En lycklig människa på sommaren!




En dag i den stora huvudstaden.




En favorit outfit från Augusti




Inför Jacobs fest tillbringade jag, Filippa, Theo, Elsa och Fabian tiden tillsammans hemme hos Fabian!




Hösten sätter igång på riktigt under Oktober månad




Ute med flickkörs tjejorna och fotar innan en repetition/konsert




Sara onödigt fin!




Lina och jag




Höstlovet började jag och jag började packa inför en oförglömlig vistelse i Överum tillsammans med Elsa, Sebbe, Fabian och Filippa!




Alla på bild♥ (jag är inte så kort. Böjer mej ner för att inte få solen i ögonen, det lyckades inte)




En klass i skolan anordnade en asum fest!




AElsa fick vi tjejor en ÿberfin julklappsgåva!




Jullovet startar, äntligen!




Nu är det vinter!



Nu är det nytt år!!


Strong


2011

Nu är det äntligen nytt år! Herregud vad tiden går snabbt. Livet är alldeles för kort, eller i alla fall så går det fort! Det här året har varit underbart! Ett år där mina bästa minnen hittas band mina vänner. Utan dom hade mina år gått fruktansvärt segt! Tack för allt ni har gjort och puss på er alla!♥ Mer uppdatering senare!














FAN VA UNDERBARA ♥

bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!