Äntligen

Äntligen har jag lyckats få en design som är lite mer Stilren och samtidigt snygg. Vet att jag har ändrat design väldigt många gånger, men nu så blir det nog inte mer designbyten. Kommer nog poppa upp lite mer detaljer här och var :D



Vad tycker ni, har jag lyckats för en gångs skull?


Wiihoo!!

Hallå där! Idag vaknade man och det var mulet, men nu är det strålande sol och blå himmel. Härligt Härligt! Ni kan inte gissa vad jag ska göra idag... 
Idag Klockan 18:30 ska jag och Elsa på Premiären av

                                          
Moahahaah! See ya later ;)


Jobbar på brännan

Ännu en dag och jag vet inte vad jag ska göra. Sommarlovet är härligt men kan vara ganska långtråkigt...      Kommer vara hemma typ hela sommaren förutom 10 dagar då jag kommer vara på Öland. Det ska ändå bli härligt med dagar ute på landet... med flugor och kolukt, skojar hehe!



Har pratat med Underbaraste Elsa och kanske kommer träffa henne idag :D

What a beautiful day

Hallå där! Håller på med en lite störra förändring till bloggen, sakta med säkert ska det komma fram lite nya detaljer hoppas jag! Har suttit hela dan och förrsökt göra en fin design bara för att sen upptäcka att den inte funkar :mad:


Samma bild igen...

Vattnet-Havet-Ingarö


Härlig bild från igår :D

Orkar inte skriva på mycket. Idag har jag inte gjort mer än att ladda upp bilder Till FB och tagga alla. Eller så har jag legat i Fatboy och läst en bok. Blev en riktigt slappar dag idag. Hoppas jag kan gå och bada Imån, men alla har åkt till sina land och ingen i närheten är kvar, thats tough :P 
Är faktiskt riktigt trött efer igår :tired:

Babay!

Midsommar 2010=Galen Fest




Hallå! Här fick ni få bilder från gårdagens midsommarfirande. Utan Midsommarstång och hoppande grodor.
Istället Badade vi, spelade pingis och krocket och åt mycket mat, gjorde sjuka lekar och pratade, sjöng och spelade gitarr. Det var grymt kul!!

Genom kameralinsen


Förlåt, har blivit lite för många bilder av det här slaget. (Maria Fotade)

En vanlig dag... inte

TIDFÖRDRIV...(kul att läsa)
Idag har det varit en lika underbar dag som igår. Tillbringade dagen med Josse Michaela och på eftermiddan Emelie också. Efter lunch tog Josse Micha och jag Michas gummibåt, en uppblåsbar trekant och en sjukt liten taxi (som också var uppblåsbar) till sjön precis nedan för gården, får att bada. Badstället ligger på andra sidag sjön så vi skulle ro dit. Josse rodde i den stora gummibåten, bakom den satt jag på trekanten och micha satt bakom mig på mini taxin (den var verkligen liten).
Detta är dagens händelse:
Vi var som sagt ute på sjön (vi hade alla nödvändiga saker, var inte oroliga) Det är en bit till badplatsen och viden blåste lite snett över sjön. Hela tiden var man tvungen att hålla balansen och Micha hade det svårast i minitaxin. Om hon skulle släppa min trekant skulle hela on komma i vattnet, och om jag skulle flytta på mig skulle hon också fara i.
Det tog ett tag att komma så nära så att man såg stranden. Då var vi kanske 75 meter ifråm. Nu blåste vinden åt lite fel håll så Josse försökte räta upp båten, men efter som det var medvind så fortsatte åka snett från badet.
Så efter att tag var vi 75 meter framför stranden och skulle inte kunna räta upp båten mer och ro motströms, så snabbttänkt som jag är (naataa) så tänkte jag att jag skulle kunna hoppa i och dra båten och allt annat iland. Det var iförsej ganska långt till badplatsen men jag hade ju flytväst så jag kunde inte riktigt få kramp :P Så jag drog av mig shortsen ( det tog rätt lång tid och på den tiden hade vi hunnit längre bort)och hoppade i (hade bikini på mig) och drog hela skiten, haha! Den sista meningen var egentligen den viktiga. Allt annat var liksom inom parantes...

Åh, det här blit mycket text :|

The sun is shining everyday, but it's far away



Hallå söta vänner :) Har haft en riktig skön start på sommaren om ni inte har märkt det :thumbup:
 Snart ska jag iväg till Josse och vi ska hitta på något idag, förhoppningsvis med fler från gården.
Vaknade idag väldigt trött och läste i typ en timme innan jag kom upp och åt frukost. det vill säga att jag vaknade väldigt tidigt :tired:
Blir kanske mer uppdatering senare


Prästkragar, right?


Foto|Jag

Dress code


Linne-Åhlens
Shorts-H&M

Sommar 2010

Idag har det varit en riktig sommardag! Underbart umgänge med Sötnosen Maria, Bad och skratt, stekning i solen och lite plåtning. Blev enkla porträtt bilder och figur bilder :) Såhär ska det vara hela sommaren, såhär varmt och härligt.
Lite bilder från idag:


Två porträtt bilder

To love is a risk not being loved back.

Att skratta är att riskera att verka löjlig.
Att gråta är att riskera att verka sentimental.
Att sträcka ut sin hand mot en annan människa är att riskera att bli involverad.
Att uttrycka sina känslor är att riskera att visa upp sitt rätta jag.
Att lägga upp sina drömmar inför en publik är att riskera att förlora dom.
Att älska är att riskera att inte bli älskad tillbaka.
Att hoppas är att riskera att bli förtvivlad.
Att försöka är att riskera att misslyckas.
Men risker måste tas, för det största misstaget man kan göra i livet är att inte ha någon risk alls. En människa som inte tar risker kan varken lära, känna, förändras, förändra, växa, älska eller leva. Med andra ord, den människa som inte tar några risker tar ifrån sig sin egna frihet. Likt en slav blir den person som har förverkat sin egna frihet.

Ord från http://sajse.blogg.se


It's the little things that makes it big


döskallering från Glitter=my new love ♥

Tänker på om jag ska ha en frågestund...

Maria kommer

Hallå där! Riktigt läckert väder där ute, Maria kommer snart och vi ska ta och bada. Blir nog lite plåtning också. 
 Har rensat minnet på systemkameran och tycker att det måste fyllas på igen...
Jag har tänkt på en sak, ett inlägg utan bild blir liksom ganska tråkigt på min blogg. Men jag har typ bilder i varje inlägg och det kanske blir lite tjatigt. Men egentligen så läser typ ingen testen utan bara kollar på bilderna. I alla fall vad jag har hört och lärt mig. Det blir liksom lite roligare med en blogg som har bilder och inte bara text, eller? Det här inlägget får bli bildlöst :O

Kramar♥

Kör samma igen



Såhär ser man ut idag



Smink:
Eyeliner/Dipliner, H&M

Jaha... såhär ser man ut idag. Det ända som behövs när man ska tur och retur till stan :)

En Tisdag 2010


Kännerr ni igen? Bild från Tyskland :D ♥

Idag var sista dagen för Aida här hos mig. Åkte till Centralstationen där hon skulle ta tågen hem till Göteborg. 
 Vi vaknade runt tio över nio och låg och sega. Frukosten blev avklarad vid halv elva. Sen gick vi och badade vid Öringebadet. Riktigt härligt i vattnet. Det tog sjukt lång tid för Aida att komma ner i vattnet. Jag kom i typ direkt och var tvungen att vänta i 10 minuter innan Hon kom i. På den tiden hade jag redan hunnit börja frysa :P Så efter ett tag gick jag upp och stekte i solen. Sa till mig själv att jag inte skulle blöta håret så jag satte upp det i en knut, men snäll som man är hoppar man i vattnet med huvet föra för Aidas skull! ;)


Live, love, laugh

Hallå mina underbara! Hade en underbar kväll igår på Hovet med Aida, sötaste Alina och Anna. Kände inte Anna från början men hon var en underbar tjej :)
Tyvärr fick man inte ha med sig systemkamera!! Tog därför bild med vanlig digitalkamera och bilderna suger verkligen, ingenting gemfört men kvaliten på systemkameror. Minne för livet♥
 Har sett Taylor Lautner och Kristen Stewart!! Fett nice :D
Kommer en random bild i alla fall

Foto|Jag

Today's the day


Blir helt sprallig när jag tänker på det :D Om typ 6 timmar kommer jag få se dessa underbara varelser!! Tack vare Aida från Göteborg, som bor här hos mig nu i två nätter som lyckades få tag på biljetterna till det eftertraktade eventet på Hovet! Länk till Aidas blogg------------> Klicka här!

See ya laita alligaita


If you see the wonder


Modell | Sara Nyberg        Foto | Jag

Förlåt för inlägg med lite text. Har inte hunnit skriva så mycket.
Imorgon ska det bli riktigt kul! Är ju dags för Det Kungliga Bröllopet! Kommer vara där och Sjunga tillsammans med Flickkören! Det är ju itne varje dag man får göra det :D Ska bli grymt kul I alla fall
Och Elsa F du tog en liknande bild fast Sara var lite längre bort och lite mer åt mitten :D Din bild var lika vacker om inte finare :love:

Beautiful





 Det blev några få bilder till från Gotland, men den här gången på den underbara naturen och känslan


Pics

 Bilder från älskade Gotland







Mina underbara flickor allesammans

Guess hwo's back!

Hallå mina snyggisar!
Tillbaka på banan igen efter en helt underbar Flickkörs turne på Gotland. Sommarn började på bästa tänkbara sett. Turnen kommer jag alldrig glömma. De sena nätterna och de tidiga mornarna :P  Kommer aldrig glömma resorna på bussen fram och tillbaka där vi alltid hade så kul. Stugorna på Mix Ranch som var så mysiga och små. Kommer kanske inte sakna att det inte fanns toalett i stugorna och kommer absolut inte sakna vattnet som enbart smakade järn. Än en gång... Vattnet smakade seriöst BARA järn!
Siste kvällen är en an dom bästa kvällarna i mitt liv. Allt 9: orna har gjort för oss är oändligt och jag är så glad att jag har fått lära känna dom. Nu ska dom sluta och jag vet inte hur Fetto-kören kommer bli utan dom! Kommer sakna er så jäkla mycket! Puss från mig :love:

Idag vaknade jag runt 10 och åt frukost ute i den stekande solen. Blev kvar där ett tag och blev väldigt stolt över mina shorts streck ;)  Jag och Frida gick och bada sen vid Öringebadet. Det var sjukt kallt men man blev van efter ett tag. Gick i 4 gånger menade Frida stod och tvekade på bryggan. Det blev bara korta dyk, haha!
Kommer snart upp bilder från Gotland. Har tagit ca 400 stycken (inklusive rensning) men orkar bara inte ladda upp dom. Jag vet, är det lataste!

Gotland

Nu ska jag till Gotland! Sista inlägget


Twilight fan event



  I'm going AAAAAAhhh!!!!! :D :D




Imorn är det den 11:te!! Då ska jag till Gotland!!


Foto|Aina (Jag)

Hallå bloggiloggi! Kind of hyperventilirar för att jag snart ska till GOTLAND och jag ska ha så j***vla kul med tjejorna! Blir då ingen bloggning på fem dagar men kommer tillbaka :d  fiii fan va najs det ska bli. Kommer bo i liten söt stuga med dom underbaraste Elsa L, Elsa F och LinaFina :love:
När jag kommer hem igen blir det bildbomd. Det ser ni väl fram emot :D  Oooh vad jag LÄNGTAR! Konserter varje dag. Blir tidig uppstigning för att fira världens finaste mamma.
Träff vid T-centralen kl 9.00 sen färja till den 'stora' ön!

Dagens inköp: Skeletthuvud ring (kranium) från Glitter:79.90 kr

A perfect day






Alla va så söta!

Hej sötnosar! Idag har mitt och många fleras sommarlov börjat. Men jag kan inte fatta det! Det kommer nog ta ett bra tag innan jag inser att jag inte behöv vakna tidigt på morgonen nu. Oj gud vad det är lov länge nu asså :D
  Men kommer sakna er underbara människor så jävla mycket! Kommer inte se er på typ 10 veckor. Får bli kontakt via FB. Många kommer ju åka bort :(

Träffades 07:50 i korridoren utanför klassrummet. O herregud vad det ser tidigt ut, haha!! Sen var det avmarsch till kyrkan och det är alltid lika kul att se när trafiken stoppas p.g.a några hundra barn som snart ska ha skolavslutning :D  Jag var lika klantig som vanligt och glömde min jacka i skolan så efter allt i kysrkan var jag tvungen att gå till baka, men den mest underara Filippa följde med ;)
 Alla i klassen skulle sen hem till Sebbe och ha stor fest :P  alla var typ utrustade för vattenkrig och det fanns tiotal vattenflaskor hihi. Det var grymt kul och stannade där till typ sju eller så. Det var gryt kul!  Vi satt i gräset och pratade, skrattade, hoppade studsmatta, spelade såkallad *rugby* och hade det bara underbart!
 Efter ett antal timmar var det inte många kvar, då mysade vi till det på studsmattan o pratade. Det var den bästa dagen så sjuuuukt länge :love:

Porträtt bild


Vilken tyckte ni blev bäst? Själv tycker jag den svartvitt. Vet inte varför. Kanske för att kontrasterna blir tydligare då.

Stone cold


Foto&Redigering | Aina (Jag)              
Rosen fick vi idag i skolan

Tisdagen före skolavslutningen



Hallelulja!! Skolan slutar imorgon :D Idag hade vi i klassen någon slags avskeds fika eller något sånt med goda bekelser och saft. Riktigt mysigt! Åh äntligen är det sommar, kanske inte vädret men sommarlovet. Det börjar imorgon, och jag kommer ihåg när man ba 'Snart är det sommarlov! Det är 100 dagar kvar typ, haha!

My new beauti



Klänning från Ellos

Sunday


Foto|Aina (Jag)

Hej snyggon. Idag är det nationaldagen, Brukar ni fira nationaldagen? Idag är absolut inte ledig. Det är väl egentligen den mest fullpakade dagen den här veckan (som tar slut imorgon, haha).
Ska iväg snart och repetera inför The Big Consert! Ska bli riktigt kul :D
 Nu är det bara två skoldagar kvar sen slutar man och sommarlovet kommer sätta sina bruna spår!

God damn your beautiful



Så himla fin låt!

Let it be

Har haft en riktigt fullpackad dag idag. Bästa Clarice sov över hos mig och det var riktigt mysigt, vi kollade på fim: Hachiko. Rekomenderar starkt. Den är så himla bra. Riktigt fin och sorglig truestory som ni verkligen måste se om ni gillar att gråta till filmer!
 Var tvugna att gå upp kvart i 6 idag för att vara på plats i Abrahamsberg klockan 8. Flickkören skulle spela in några bitar till en skiva. Hade konsert efter det som var kort men väldigt bra (man fick godis):D
Är ju riktigt taggad inför sommarkonserten på söndag. Inför den konserten måste an öva Riktigt mycket med stora bokstäver. Det tar mycket av min fria tid!

Herregud vad tiden går snabbt! Nu är det bara fem dagar kvar till att sommarlovet börjar. Jag har skrivit att sommarlovet är påväg nu i typ alla de senaste inläggen. Men seriöst vad tiden går snabbt. Snart kommer man stå där med sin nybeställda vita klänning (som jag ska plåta tillsammans med andra nya grejjor) och vara överlycklig att man inte behöver vara i skolan på många veckor.


Whisper words of wisdom


Foto|Jag    Kamera| Canon Eos 1000D Fin bild som jag blev riktigt nöjd med!

Förlåt för en sån seg uppdatering! Det går verkligen trögt för mitt bloggande, men jag försöker så gått jag kan. 
 Nu finns det ju massor av roliga händelser jag kommer kunna ta med den fina kameran till (skolavslutning och Gotland).
Har inte glömt en inlägg med massor av coola bilder från Anna Pedersens blogg. Lades upp för ett bra tag sen men har inte glömt hur grymma bilderna blev.
Får se om jag orkar eller kommer ihåg ;)  Det behövs vissa saker och det kräv nog oändligt med tålamod.

See ya!

For some reason


Foto&Redigering | Aina (Jag)
Har inga bilder på den här datorn så det blir en nytagen bilb som ni redan har sett. la på en enkel redigering, orkar inget mer.











You can never say never


GIRLPOWER! Tack underbara vänner för att ni finns :love:

Har inte varit o skolan idag, rätt så skönt att vara hemma och kolla på film :)  Mådde inte alls bra imorse men mår bättre nu. Fattar inte varför jag alltid ska lyckas bli sjuk innan konserter! Förra gången klassen hade en konsert, gissa vad? Jag är sjuk. Nu när jag har konsert med klassen, gissa vad? Jag är sjuk. Jag orkar inte mer. Och den här veckan har jag de flesta konserter också, och jag missar film audidion. Tråkigt, men sånt är livet.
 Är ju mycket bättre nu så kommer ju vara med på konserten med klassen idag. Och konserterna restan av veckan. Sen är det skolavslutning och den 11 ska vi till GOTLAND!! Fiiifan va härligt :D Det gillar vi, det gillar vi mycket!

Idag har jag ju som sagt stannat hemma. Drog mig i sängen till 9 och kollade sen på tv. 11 kom mamma hem och vi kollade på film :P Sen gjorde jag inte så mycket. Mamma och jag bakade muffins (mest mamma) för några speciella personer som verkligen betyder något för mig (och många till) eftersom de slutar snart och kommer inte att finnas där längre :(  Kommer verkligen sakna dom! 

Har ni haft en bra dag?
Kramar Aina

bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!