Kikar in snabbt


Foto|Aina(Jag)

Blir ett snabbt inlägg med hälsning från kameran. Måste fixa mig för konerten imorgon! Funderar på att ta med mig kameran imorgon till konserten, men vet inte.
 Juste!! Det är ju filmaudition imorgon också, ska dit och kolla om det är intressant. Det ska vara en tjej 10-13 år med asiatiskt påbrå, så det passar ju perfekt :)  Nej jag driver, men det är ju lite spännande.

Which I was ment to hear


Foto|Aina (Jag)    Kamera|Canon Eos 1000D

Var tog det fina vädret vägen? Det var ju molnfritt imorse, todde att vi skulle få tillbaka den blåa himmelen.
Jag är mycket stolt över mig själv idag faktiskt. Jag har sorterat min byrålåda och slängt kläder så nu är mitt klädsortiment hälften så litet, itressant :bigeyes:
 Kollade på Avatar för typ tredje gången på en vecka. Den är väldigt bra, men tycker att den är lite för grym på slutet. Blir så irriterad på småsaker som att: Varför kunde inte djuren som bodde i skogarna komma liite tidigare, så kanske inte så många hade vaeit tvugna att dö!

Det blev ett väldigt konstigt inlägg...

Stand and watch it



Foto|Aina (Jag) Kamera| Canon Eos 1000D

Hej sötnosar! Det är bilder från dagens forografering. Blev riktigt nöjd över resultaten :D
Vädret har varit lite sådär, ena sekunden fint och andra sekunden regnigt. Just nu är det blåsigt värre hos mig. Så det var dagens väderprognos :P
 När det var fint i få minuter passade jag på att gå ut och fotografera lite. Fick ca 50 bilder på minneskortet efter rensning.

On the day i can't see your smile




Foto&Redigering|Aina (Jag) Kamera|Canon Eos 1000D

Herregud! Snart är det sommarlov! För mig är det 7 skoldagar kvar, fatta hur snabbt det här har gått.
Bloggen fyller ett och ett halvt år nu, det har jag inte tänkt på. Måste göra något extra :D
 Sommarlovet kommer bli så härligt! Fast man kommer ju sakna sina vänner. Först är det ju Gotland med Flickkören, sen blir det en till extra speciell sak som jag är så lycklig över att vi i Flickkören kommer få göra! Håll utkik efter mig på tv-skärmen den 19onde juni, kommer stå någonstans där i vapenhuset och sjunga!

Har nyligen klickat hem fina kläder :) Hoppas dom kommer snart!


This is booring!

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil 
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
... har ringt dig. klicka på numret för att ringa tillbaka

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Din blogg är jättefin :)

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Tack :D <3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Haha :P <3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Var e ni? :) <33

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ska vi vara i tegner?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Haha, fail!

8. Vad vill du höra mest av allt?
Sötast, kan vi ses imån?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
:bigeyes: Vaaaa? Repeat?

10. Din romantiska replik?
Okej

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Aaaaaaw samma här. Love u!

Once in a while

Hejsan!
Det har tagit rätt lång tid mellan mina inlägg så jag är förvånad över att jag fortfarande har kvar mina besökare. Men jagg har inte riktigt haft blogglust längre. Har ganska mycket för mig just nu, ändå har det inte hänt något speciellt. 
 Jag har haft dansaudition på Base 23 i Tisdags. Annars har dagarna varit fullständigt vanliga. Flickkör på Måndag och Onsdag, har grymt mågna konserter just nu som vi övar inför. Har en Imorgon för Kungligt sällskap.
Nästa tisdag har jag också avslutningskonsert med klassen på Historiska museet. En konsert på fredagen för Advokatsamfundet och sen är det den STORA sommarkonserten med Flickkören! Det ska bli härligt att få framföra den konserten som har funnits varje år i 37 år! Sen är det pianokonsert. Och efter det är det ju Skolavslutning. Den 9 onde, det får man ju inte glömma! Det märks att det snart är sommarlov... på skolans tavla står det 9 skoldagar kvar, SHIT vad det här läsåret har gått snabbt och snart börjar man på högstadiet! Ska bli fett nice :D


Hälsning :d

So don't pretend



Foto|Aina (Jag) Kamera|Canon 550d


It started out as a feeling


Foto|Aina (Jag)

Herregud, nu har jag påfyllning av foton, fast typ bara 10 stycken. Tycker om den här bilden!


What a beautiful day


Äntligen går det att ladda upp bilder till bloggen! Lycklig :D
 Gjorde ett snabbt kollage på fyra bilder från igår. Jag, Elsa, Theo och Jacob va hemma hos Elsa och hade skiiitakul! Vi satt mest på en filt i gräset och softade, kastade boll till varandra och tog bilder. I slutet fick vi en skål med Natchos (stavning) och äppelcider eller saft. Fett najs! 
Har inga bilder på Theo och Jacob för dom bilderna jag ville ha typ funkade inte... Allt är fel när det gäller foto idag :(
 Får kolla igen om det funkar nu... (fast ni kan se jacob mlellan mina fingrar längst upp till vänster) :P

Har kollat på Avatar hela dan fram till nu typ. Den är sjukt bra ju! Inte för att nån inte har sagt det, men ändå.

I'm kind of busy

Varför???
Det är nått kaiko med blogg.se så det går inte att ladda upp bilder. jag som hade gjort ett jättefint kollage åt er... host host. Kanske inte så jättefint men eftersom jag har dåligt med bilder så skulle det ju ha varit liite roligt för er att se...

Igår var det en toppendag! hade ju vårfest på skolan och det var skitmysigt! Sockervadd är ju ett måste så det köpte man ju :P  Och så hade vi ju en "konsert" i Aulan där jag kompade på piano till Phantom Of The Opera. It was fun :)

Det blir inte så mycket mer uppdatering eftersom man inte kan ladda upp bilder...

All the right things


Foto|Aina (Jag) Har dåligt med bilder...

Idag blir det nog en bra dag... hoppas jag! Det är Vårfest på skolan och vi har konsert i Aulan kl 13,00.
Det brukar vara roliga aktiviteter och sånt där på Vårfesten. Sockervadd popcorn :D Fint väder och varmt förhppningsvis hela dagen.
 Det här blir nog en kort uppdatering...

And nothing like you thought I could have been


Foto|Aina (Jag)


The grass is getting greener each day

Hejsan alla snyggingar! Har inte bloggat på ett tag för att det varit för fint väder för att vara inne, och för att jag inte har haft tid. Det har hänt grymt mycket under tre dagar!!

Om ni vill läsa nått riktigt skoj ska ni fortsätta läsa!!
 
Fick ju finbesök av en av göteborgs flickör: Brunnsbo flickkör. Dom va jättetrevliga och snälla :D Hoppas verkligen att vi träffas igen, vilket vi kommer göra med största sannolikhet :P
 Under två nätter bodde de hos oss och vi hade en konsert tillsammans i Hedvig Eleonora Kyrkan på Östermalm. Vi visade några Stureplan, jag satt med Elsa och hennes göteborskor på norrabantorget och glassade i solen. En kommentar var :
"Det är som att ha kommit till ett annat land! Det är så varmt här!"
Vi hade jättekul!

Jag hade en dansuppvisning igår på Maximteatern på Karlaplan med Base 23! Det va så jääävla grymt! Ursäkta spåket, men det var seriöst den grymmaste dansuppvisningen jag varit på :bigeyes:
På Base finns det ju såklart olika linjer och den äldsta musikal linjen hade ett shownumer som var inspererat av Notre Dame. Eller showen handlade om Notre Dame... Det var riktigt fräsht och modernt, skitroligt att kolla på och man bara önskade att man va så duktig!

Idag har jag och typ halva min klass haft vattenkrig på den ända långa rasten vi hade idag! Det var sjukt skönt att få bli blöt i typ den här 38 gradiga värmen i Stockholm ( fast det var lugnet föra stormen, nu blir det typ regn och åska)! Super kul :D
 Blev en aning brun på den rasten!
NU hettar det gött om kinder och ben efter att ha legat och stekt i solen efter skolan i typ 40 min och fått en riktigt bra bränna för att vara nu på året. Rejäla shortstreck och märken efter tröjan... det är allt för att få mig lycklig ;)

Nu ska man krypa ner och kolla på Avatar som man har fått hemskickad :D







Smiling next to the blue sky



Hello Sunshine!
 Sitter inomhus, men skulle ha suttit utomhus om det inte var FÖÖR varmt! Kan inte tänka mig att jag säger föör varmt. Jag som sa till mig att jag INTE skulle säga att ''sommaren'' var för varm, efter den stenhårt kalla vintern.

Är i ett litet pressat schema, för att hämta göteborska flickkören varav två ska bo hemma hos oss... Måste gå nu!!

babay :love:

Differens

Före:

Efter:

Det här exemplet överdrev jag liite så att man kan se skillnaden.

Kompis till mig bad mig att visa en bild före och efter redigering. Ni ser att det är ganska stor skillnad, men det ända jag gör är att dra upp intensiteten och kontrasten, om det behövs drar jag upp eller ner skugghalten och medelvädert. Inga saker med nivåer eller så. inte så sånna här bilder. har antagligen gjort det om det är en bild som är svart vit, nästan svartvit eller sepia. Där kan jag ha dragit ner mättnaden också.

The best of the all

Hallå snyggon!
Hade en underbar dag igår på grönalund, både + och - till det fina vädret. Det var så jävla kul! Gick spökhuset för adnra gången, alltid lika läskigt. Ska nog inte skriva vem som blev mest rädd av alla för det kommer nog inte den personen tycka om ;)  Man får som ett adrenalin gick typ. Jeeeklar vad man blir taggad när man ska in asså! Elsa och Jag blev väl skrämda mest i början av vissa personer -.-

Gick hem ganska tidigt ändå pga så mycket kö och ont i fötterna...  tråååkigt :|  man han absolut inte åka mycket den dagen asså. Typ perfekta dagen för besök: helg, underbart väder, sommarkrysset.
 Mycket pengar för lite åk men mycket upplevelser. Undrar om grönan skulle tjäna på att sänka priset en aning, eller om det skulle förlora på det. Kom fram (tillsammans men mina kompisar) till att de faktiskt skulle tjäna på det...

Soo long



I'm walking on sunshine


Foto|Aina (Jag)


I don't wanna miss you

Hello sunshine!
 Har städat hela övervåningen och är mycket stolt över mig själv ;)  Ne, men seriöst... har inte gjort så mycket mer än det.
Softat framför tven hela förmiddagen innan jag satte igång att städa. Efter det har jag haft lite kul med photoshop och sen inget mer. Skulle kanske igentligen träffat någon idag men sen funkade det inte :(    Alltid lika tråkigt.

Igår var jag somsagt med Elsa min goaste lilla flicka. Vi var först på stan och käkade underbart god glass i gallerian. Sen gick vi runt och provade onödigt många klänningar inför sommaravslutningen (tidigt kanske ni tycker, men det är alltid bra att vara i god tid. De fina klänningarna kanske tar slut). Vi hade sktiskoj och jag önskar att det fanns mer av sånna dagar!
 Efter att ha spungit på gallerian åkte vi hem till Elsa, där vi kolla på massa avsnitt av en "superkänd" person :P Hade det skitnice hos henne. Vi åt supergod middag och avslutade allt på topp med grillade mashmallows :D
Ni vill INTE veta hur många mashmallows jag lyckades få att brinna!
Åkte hem och sen kommer jag inte ihåg riktigt faktiskt. Kom antagligen hem med gått humör i regnet :D


Är grymt taggad inför imorgon! Aaaah längtar, kommer bli super :love:
 


Outfit


Svart linne: Marwin
Ljusrosa linne: New Yorker
Jeans: GT men köpta på nätet
Armband: New Yorker
Svart ring: H&M
Klockring (ja den funkar): Japan

Hej snyggingar! Blev lite sugen på outfits foton av någon anledning. Har inte gjort det på ett tag...
 Har tråkigt just nu och funderar på att ladda upp alla bilder från Tyskland till FB men riskerar då att få damp när det inte funkar. Som förra gången.
 Är grymt sugen på glass i form av citron sorbet just nu! Åh fiif*n va gott asså! Ska ju träffa Elsa senare på dagen och fika med varsin glass på favoritstället i gallerian. Ska bli riktigt skoj :D
 Taggad inför lördan som helv*tte, lääängtar!

Statistiken går bara uppåt och det blir man ju alltid glad över. Likaså är det fler och fler som följer mig med bloglovin :D

Rätt svar: Jag


Gissa vem som är på första sidan tillsammans med Lina, Anna och Sofia i Halles egna super söndags tidning?

The one, The only


Foto&Redigering|Jag
Egentliga bilderna:

Nyköpt Ring och Armband

Guess hwo's back




Helve**e! Vad kul jag har haft! Dagarna i Tyskland har varit underbara, fulla med konserter repetitioner, tid med värdfamiljen och shopping :D  Har inte fattat hur fort tiden har gått även fast dagarna i Tyskland var så långa! Kören gjorde succe och stod i tidiningen, var med på TV och radio och vunnit tävlingar. Det är sjukt! 
 Kom körer från Ukraina, Frankrike, Ungern, Kina, Georgien, Danmark, Tyskland ( såklart) och Sverige ( såklart)

Det var roliga Garden Partys med våfflor och Korv, massa roliga bilder och skratt! Shopping Tider med vännerna, och bara mys! 
 Vi åt typ korvar varje dag :P och godis ;)
Det känns som att jag åkte till Tyskland typ för tre dagar sen... fast egentligen 6. I måndas. Dagarna har gått långsamt fast snabbt! Fattar inte hur?
 

Last update


Blir sista bilden på mig innan jag drar till Tyskland: Det blir nog också sista uppdateringen...

Bye bye Sweden :love:

The one hwo makes u laugh


Har haft en underbar dag sista dag i skolan med klassen. Kommer sakna er underbara vänner :love:
Dagen har varit hyfsat rolig! Vi har varit på tekniska på någon slags Energi utställning. Där fick vi gratiskuponger på Max så efter skoldagen så gick halva klassen till Max och åt sin sena lunch/Mellanmål/tidigmiddag.
 Sen gick gick typ alla hem, så det belv en snabb hejdå och kram stund, efter det gick jag och Theo till en souvernirbutik vid Centralen för att jag skulle köpa gåvor till våra (snart) Tyska kompisar :)
 Ingen förutom jag och Theo vit hur kul vi hade ;)

När jag kom hem... eller rättare sagt när mamma kom hem, blev dagen ännu ett snäpp bättre!
Hon hade med sig Fazer's Kina puffar & Cloetta's nya Polly-smak Summer Berries! Mums :D
Kommer frossa i Tyskland!

Monday


                                                                                                                                  Foto:Aina(Jag)

Jaha... idag är det måndag (för alla som har missat det) och delen av min kreativa hjärna har gått och lagt sig :(
Kommer absolut inte på något att skriva om och jag kommer väl somna när som helst... 
Imorgon är det utegympa med skolan. Yippey :bigeyes:
 
Asså åhhh. lliV arab åg hco aggäl gim... översättning=Vill bara gå och lägga mig.


2010-05-03

Helly där! Har precis kommit hem från en mycket normal men rolig dag i skolan. Firade tvåklasskamrater som fyllt år, hade en kort skoldag som slutade halv ett, gick till min pianolektion och sen tillbaka till Flickkören där vi övade på repertoar till Tysklandsresan. Det var en kort sammanfattning på min dag, som alltd är lika intressant :bigeyes:
Komemr kunna somna närsom helst men måste äta lite innan :P


P.S 
Kommer inte att vara aktiv på bloggen från Onsdag till Tisdag


Love is too hard to break





Foto&Redigering|Aina (Jag)
Från högst upp: Orginal-Svrtvitt-Sepia-Blått lager

Vilken är er favorit?

It's all I ask of you




                                                                                      Foto|Aina (Jag)

Hejsan alla glada! Har äntligen varit ute i det fina vädret och fyllt på minneskortet med ytterligare fina bilder :D
Jag vet att min uppdatering suger och jag säger det i nästan varje inlägg :P
Idag har dagen gått snabbt, det kändes som att jag vaknade för typ fem timmar sen pigg ocg glad, taggad för dagens "att göra" Det var väl dansen ;)

På onsdag bär det iväg till Tyskland med Flickkören där vi ska medverka i en festival! Det ska bli kul :D :thumbup:  Kommer därför inte blogga på 6 dagar ( Var nära på att säga " men det är ni väl vana vid")
Ska bli riktigt kul! Längtar redan till flyget fullt med skratt och sånger ;)

bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!