My baby don't mess around

Har lärt mig enkla ackord till låten Hey ya i en cover av Matt Weddle. Grymt bra! Kommer uppträda med den på Vårfesten tillsammans men Lina. Det är ca två veckor kvar så lite press är det. Vi bestämmde igår att vi skulle vara med, så liite sent ute  var vi. HEHE! Men det kommer gå skitbra. Äga hela grejjen liksom.


Träning

Dans idag! Måste lära oss en till dans till showen... Vi kan ju egentligen materialet (finns någonstans i bakhuvudet), så det borde inte vara så svårt. Men nu är det så att det troligen är till en annan låt + att vi ska ha en live sångerska. Hmm, hoppas det blir bra. Om det blir en grym sångerska, så kommer hela numret bli grymt! Fast, ja, det kommer det ju bli ändå......!
 Extra träning på torsdag. Ännu mer material. Den här gången till öppningsnumret. Alltså numret som startar hela showen. Eftersom det är cirque du soleil tema så kommer allting bli så j*vla coolt. Nej asså tänk er grymma dans nummer i  jazz, street, lyriskt och massa annat, i circus dräkter och målade ansikten, masker och helt galet hår. ♥ IT

Tumblr_lkcfaxy2ok1qbvnkfo1_500_large
we♥it

Are we so in denial

Har kommit hem efter en ganska lång dag i husbygårds skolan... Våran klass på adolf fredriks musikklasser sammarbetar ju med en annan klass från husby. Gör olika plakat och grejjor. Inte så intressant egentligen.
Aja, efter det åkte jag och Lina hem till Elli och hade det supermys tillsammans. Drack té,åt mackor och glass (hehe) samtidigt som vi hjälpte Elli med att välja kläder till imorgon.
Vi gick ut på stan till H&M där Linna köpte {den sista} svarta långklännignen. Så imorgon kommer jag och Lina matcha varandra, haha! Btw, det är sång på gården imorgon, härligt, då kan det vara så att man missar geografin. Om man har tur! Håller tummarna för det ;D


Det var en fråga jag fick häromdagen angående ringen på bilden. Den är från Lindex!


Kind off


Torsdag idag... Snart är veckan slut! Haha, ne det är rätt trevligt med skola (om man bortser från alla dötrista lektioner). Att få umgås med kära vänner är alltid toppen!
Torsdagar är den ända lediga dagen jag har på vardagarna... Men jag gillart!

Fred ut♥

Cute, Pretty Bla Bla



Blått


Bild från i Söndags. Jag gillar den starkt!

Brain freeze


Älskar bokehn i bakgrunden. Love med stort L

Skolan har börjat, lovet, är slut. Aja, man kan inte vara lycklig för länge...
 Kommer komma massor av tidsinställda inlägg, eftersom jag inte har tid att lägga uppp flera inlägg i veckan. upptagen nästan varje dag. 
 Men kika in här varje dag så får ni ett nytt fräscht inlägg! ♥

Utgång

Hahaha, ska till IKEA (igen) fast den här gången med pappa. Vi ska köpa de sista sakerna som saknas för att bygget ska bli klart här hemma hos oss. Det är b la sängben till min säng, gavel och andra saker.
 Måste fundera på vilka bilder jag ska ha som tavlor på väggen. Jag köpte ju 3 stycken ramar som jag hade tänkt sätta upp på väggen, men jag har fortfarande inte printat ut några bilder. Vet inte riktigt vilka jag vill ha heller. Aja, det löser sig.

Senare idag har jag dans. Yes! Känner att jag behöver träna riktigt ordentligt igen. Dagens träning är på 4 timmar, så då kommer jag garanterat träna bort lite påskmat. + att vi kommer sätta ihop alla danser så hela grejjen kanske blir klar! Vi dansar till Cirque du soleil's låtar (ja, dom har egna låtar) och det kommer bli fett grymt. Älskar koreografin och all action i bitarna! ♥it
 Om ni inte vet vilka cirque du soleil är så tycker jag ni kan googla på dom. Riktigt coola, haha!


Älska att jag har solglasögon inomhus


2 cool 4 school

Ååååhh!
Jag orkar inte skola, seriöst... Vill kunna ligga med bikini ute på altanen och bara steka! Fast man har ju saknat sina vänner på skolan enormt. Bara en vecka utan dom känns som en evighet.
Lite glad är jag ändå för att man ser strecken efter kläderna, det gillas!


Photo


Idag. Härliga dag. Varmt och helt underbart!

Saturday

Dagen har bara flugit förbi... Eller, ja den har ju knappt börjat, men hittils! Vaknade kvart över 10 och låg och bara njöt av lovet. Sen steg jag upp när farfar kom på besök. Vi satt ute och drack te i det underbara vädret, pratade och åt frukost (ja, jag då). Riktigt trevligt!
 Efter det gick jag in och tog min tid åt kameran. Tyvärr dog batteriet efter ett tag, så blev inte så många bra bilder. Men nu får nöja er med den här!
Nu: UT I SOLEN


Word


Photograph Ann He


Photography by Ann He
we♥it

Nobody is worth your tears, and the one who is won't make you cry


Canon eos 1000D | f/5 | 1/200 s | ISO 800

Samma gamla visa men vet inte vad är för låt


Har alltid varit fotogalen, men aldrig såhär mycket. Min egen kreativitet har varit bättre, men att inspireras har jag aldrig varit så bra på att bli. Inte förens nu. Kanske har något med våren att göra, eller? Kärlek till fotografi och kameran. Kan inte det vara rimligt?

Heaveeen!

Åh det är så grymt väder ute! Jag blir så jäkla gla' :D
 Legat ute i våran Fatboy och ökat min "bränna" ett steg, samtidigt som jag lyssnade på en film! HAHA. Ja, asså jag skulle ju kolla på filmen ute, men det var så ljust så man såg ingenting på skärmen. Därför låg jag bara och lyssnade.
Det lite sorgliga är att jag sett den filmen så många gånger att jag kan typ varje scen... så varför kunna se?
 Inga nytagna bilder eftersom jag är så lat

Fred ut

Fått lite färg

Har varit ute och försökt få lite färg på mitt bleka jag. Måste ändå säga att jag lyckats lite... Inte sådär äckligt blek i alla fall!
Riktigt glad över vädret. Kan göra allt för att få vara ute. Vi hade ju fullt upp idag med att fixa massa saker. Fast jag var förstås bara i vägen, så satte mig ute på altanen och vek kläder, haha! Det tycker jag var ganska duktigt :) Just nu har vi gäster hemma och vi har gjort kinesiska dumplings tillsammans. Lägger upp bilder om det blir några bra, hehe.

Peace out
Gammal bild

Makes a change


Är totalt förändrat på övervåningen nu. Tapetserat, målat, spaklat och all sorts förändring som går att tänka sig. Sov för första gången i mitt nya rum. Gorgeous! Jag gillart ♥
 Nu är det bara små detaljer kvar {okej inte så små} som att flytta några hyllor och sen tills sist detaljerna som prydnader, tavlor och annat. Det som egentligen gör hela grejjen till roligt!

Friday morning

Sitter med öppet fönster och dörr. Riktigt svalt och skönt! Sitter i min nya långklänning och bara lever livet. Eller njaa, sorterar bland böcker till bokhyllan och mitt rum.
Blog u later♥

Sommar

Image_hook_large

Längtar absolut inte till sommaren. Nejnej...
Fast det är helt okej med en varm vår också♥


Mask

Carlosnunez0_large
We♥it

Hatar att jag älskar att aldrig komma på några bra rubriker♥


Candy



Fick idén av http://thingsyouremember.blogg.se, bloggen som är driven av 22 åriga Cornelia. En hett underbar blogg! Jag kan inte på några sett komma upp i kvaliten på bilderna ovanför.
 Det här var dagens njutning. Gick ut i bara linne för att fota, så underbart!!
Nu ska jag tömma diskmaskinen sen ska jag ut i solen igen :) Ha en underbar dag nu! Vi ses senare {idag}♥

Jobb

Håller på att bygga om hemma. Det blir riktigt fint! Jag byter till större rum med nya tapeter, ny spng, skrivbord, garderober och annat härligt. Kommer upp bilder när det är klart. Klart till 100%
 Idag från klockan 10 har jag och mami flyttat på alla möbler och är båda mörbultade. Min rygg har haft bättre dagar kan jag säga!
 
Är riktigt sugen på att fota något bortom det jag redan gjort! Någonting med vatten, utomhus och lite vårig känsla. Får kolla runt på olika bloggar och få inspiration. Min egen kreativitet står på 0 just nu.

Puss

Maria hos mig för 1 år sedan♥

To love oneself is the beginning of a life-long romance



Himlagott, Lust&Fägring, Vit Fläderdröm


Började dagen med en uppfriskande kopp té, med smak av passionsfrukt, mango, grädde och karamell (Lust&Fägring). Riktig kick haha, brände mig på tungan det första jag gjorde, om ni vill veta.
 Men jag kan verkligen rekomendera KNOBBS téer. De har alldeles underbar smak och dom sötaste namnen.
Jag gillart!

Har inga planer för dagen så tar den som det kommer. Det är sjukt härligt med lov!

Höjden av lycka

Ey fyfan vilken underbar dag! Jag har de mest underbara vännerna man kan tänka sig!
Jag, Lina och Fabian åkte till IKEA {no shit sherlock}. Det första vi gjorde var väll att ta oss egenom hela varuhuset för att komma till maten, haha. Jag satt på vagnen och dom körde, vet inte hur många stötar jag fick idag. Fast Lina fick nog mest! Himla mys...
 Vi åt och garvade läpparna av oss. Sen körde vi vidare, med Lina på vagnen till Café 5 kr. Där fikade vi ett bra tag. Sen körde vi runt i hela IKEA och gjorde i princip ingenting utom att garva och ta bilder. Lina och jag satt i vagnen, eftersom Fabian vägrade.
 Lina hade sin kamera med så vet ej om de kommer upp bilder. Haha, ni vill nog ändå inte se dom!

Vid 14:30 tiden satte vi oss på bussen tillbaka mot city. Hoppade av vid Fidhemsplan och promenerade till Lina för att hämta filt till våran lilla picnik.
 Vi satte oss i Vasaparken och delade på jordgubbar, vindruvor, physalis, ahlgrensbilar, rollo, m&m, läsk och chips!
Nej... jag kan inte med ord beskriva hur härligt vi hade det. Innan klockan blivit 13 var min dag fulländad. Höjden av lycka!

Älska mobilkameror ♥

When feeling reaches you



The greatest pleasure in life is doing things that people say you cannot do.


Bjuder på den bara för att jag är på bra humör!


Favorit ställe

Idag bär det iväg till IKEA igen! Kommer bli riktigt mys! HAHA. Taggar inför utgång!!
 Mycket godis kommer köpas. Det är lov, jag har ingen träning! Det är nu man ska äta som mest... {wait what?} Får hoppas att dom tar tillbaka styrketräningen på dansen...


Nuså äntligen kan man ladda upp bilder!

Morning!

Vaknade till lukten av amerikanska pannkakor. Finns inget härligare! Nu kan man vakna och tro att klockan är typ 10, fast man vaknar vid 8, hehe. Ute på verandan är det redan +10 i skuggan. Det är som på sommarlovet när man går ut på morgonen och hämtar tidningen, haha! Känner väldigt mycket nostalgi just nu...!

Tack för alla underbara kommentarer! Blir alldeles lycklig ♥



Blogg.se vägrar lägga upp nya bilder, så ni får en gammal...

With a smile on your face

Inte ett enda moln på himlen idag, så himla härligt!
Jag och Vendela gick ner till Vi för att köpa glass ju, men det fanns typ inga så vi gick tillbaka. I frysen hade dom glass ändå, haha! Vi satt ute på studsmattan och åt glass, skrattade och skrattade ännu mer för ingenting. Undrar hur mycket jag har skrattat idag. Ute har ci i alla fall varit minst 4 timmar. Rätt skönt att komma in och känna att det är svalare inne än ute. Ändå har man dörren öppen, fast det blåser in så det är rätt skönt.
Känner att det varit en riktigt bra dag idag!
Puss på er♥
Planeheaven_large

Lunch

Har suttit ute  i det fina vädret väldigt länge och känner att det blir lite för varmt {läs inte alls varmt}. Så otroligt skönt att man bara kan vara ute i linne!
Blogdesignen krånglar lite och jag bokstavligt talat orkar inte fixa det. Det får vara som det är, tråkigt nog. Eftersom alla har olika webbplatser blir det olika för varje person.
Ska börja laga lunch nu med kusin vitamin, heheheh...
Blog u later

Bara för att


Utgång

Ska promenera iväg till mina kära kusiner!



Hur tycker ni det blev?

På G

Ny design är på ingång! Har arbetat på den ett bra tag nu men är fortfarande inte 100% säker på om jag ska ändra till den. Det kommer bli större bilder, mer vårigt (känns som att det behövs någonting nytt och fräscht!) och i princip kommer inget vara säg likt!

Äh, nu kör vi på den! Alldeles strax kommer ni komma in på en helt ny sida :)


P.S eftersom bildstorleken kommer vara större i den nya designen, kommer bilderna jag lagt upp hittils vara för små för bloggen. Jag har ingen ork att klicka mig in på varenda inlägg och ändå, och jag har ingen lust att starta om bloggen helt! Ni får leva med att bilderna är lite för små helt enkelt ;)

Back at my place


Mamma och pappa har kommir hem från IKEA med lots of candy! Passar mig perfekt :D

Fred ut

Med Elsa

Är påväg hem från bion nu. Såg ju Water for elephants, den var faktiskt riktigt bra! Värd att se :)
Det är fint väder, jag är glad och har tillbringat dagen med den mest underbara tjejen! Mycket kärlek till Elsa!

Ne nu ska jag ut i solen och njuta!

Det går bra nu!


Fick dessa vita convers idag av Emelie! i fattar inte hur glad jag blir :D Har superlänge velat ha ett par vita!! Tack Emelie!!!

Annat smått och gott jag har fått äran att köpa med mig hem:



Mintgrönt nagellack (gorgeous!!) och en pastelle rosa (har inte provat ännu men bara färgen är gudomligt söt!).


Ett par jenas från Cubus 199 kr



Härlig byxdress från Ginatricot 149 kr


Ginatricot


Långklänning H&M 149 kr

Måste säga att jag från början inte gillade långklänningar, men när jag väl tod på mig en så mjuknade min inställning, haha! Nemen de är faktiskt riktiskt bekväma och och gillare ♥
 Dom jag har sitter perfekt, längden är perfekt och de passar perfekt nu till våren/sommaren. Även om den är svart så kommer den användas väl i sommar. Och även om jag inte är dom härliga 170 centimetrarna lång, så får det vara bra ändå! Haha
Puss♥

Water for elephants

251055877_large
Har bokat biljetter till Water for elephants som jag kollas imorgon! Tillsammans med Elsa kommer det bli en toppendag♥
+++++

Dålig uppdatering

Ja, jag vet att jag inte är toppenbra på att uppdatera. Men nu är det lov så nu kommer ni få se mer av mig i bloggen. Vår bilder kommer det absoliut komma upp. Kolla i tidningen när jag kom upp och det står att med kommer vara fint hela lovet! Vi får hoppas på det ♥
 Sprang förbi consious collection i förrigår tillsammans med Lovisa. Faktiskt en riktig besvikelse. De plagg som alla letar efter finns på utvalda platser och jag kan säga att det inte var många affärer i centrala Stockholm som hade dom. Bara en fråga, jag förstår inte riktigt varför alla är ute efter de stickade shortsen...? Det passar bra till sommaren, men går i princip bara att matcha med bikini. Det är i alla fall min åsikt.
Fast den är ju otroligt söt och dom är väldigt charmiga! Men jag antar att dom är slut i varje butik nu, haha.
 Det som är lite roligt är att man kan nästan läsa om shortsen på varje blogg!
Peace


Yes...!

Nu är det plugg och en fullpackad vecka som väntar. Efter det är det den efterlängtade helgen och efter det den underbara påsken som också bjuder på ett lov! Fyfan va härligt♥
Kan inte veckan gå lite fortare nu?


Som sagt våren har kommit till 100%

Close up +10


Tävlar om ett Close up +10 på Annas blogg! Jag tipsar hett om att ni också ska göra det. Verkligen bra säsong nu är ett close up filter också. Tävla ni också här! Annars tycker jag ni ska ta en rejäl till på hennes blogg. Den är helt underbar. Hon bjuder på riktigt fina bilder♥  Lägg http://annnaiz.blogg.se på minnet eller följ henne på bloglovin' tycker jag!

Peace out


Äntligen!


Äntligen verkar det som att blommorna börjat slå ut här hos mig också! Känns som att vi var typ sist, haha!

Hade en underbar kväll/natt igår! Serverade supergod mat med varmrätt och efterrätt som slår allt!
 Hoppas ni hade en lika grym lördag som jag♥

Puss

Coming out of my cage


En av mina favorit bilder just nu. Otroligt härlig bild! Frihet, precis ssom våren. Man slipper vara fast i väggar av snö och is. Härligt!

Fullbokat

Sitter och äter Oreo såhär på förmiddagen. Vaknade trött som jag-vet-inte-vad och kom inte upp ur sängen förens typ 1 timme senare. Gjorde nudlar med räkor som frukost och sen satte jag mig framför den kära datorn och gjorde ett photoashop collage åt mamma som hon behöver till jobbet. ja det är min dag hittils.

Om två timmar ska jag och familjen på släktfest hos pappas styvfar. Träffa hela tjocka släkten och ha det mys!
Efter det ska jag äåka in till stan för att vara servitris på min kompis mammas maskerad. Det kommer bli grymt! Gå runt bland alla festklädda människor och servera mat, uppträda och bara ha det undera bart kul. Kommer bli en sen kväll men har kameran med mig, så det blir säkert månnga läckra bilder ♥


Beneath



Fotograf: Sara Nyberg | På bild: Jag

Railway


Fotograf: Sara Nyberg | På bild: Jag


Vår/Sommar bilder från 2010



Bilder från Gotlandsresan med Flickkören. Kommer aldrig glömma och kommer aldrig få uppleva det igen♥

How do you sleep when rest of us cry


Fotograf: Sara Nyberg | På bild: Jag

Måndag idag. Schemat för dagen hittar ni i förra inlägget haha! ♥

Söndags ångest


Har precis ätit klart min lunch, som bestod av vårrullar. Som vanligt fastnar jag framför datorn, typiskt mig! Men jag ska plugga engelska sen. Plugget tar över... orkar.verkligen.inte.mer.av.skolan.
Om det inte vore för kompisarna och det lilla roliga man lär sig, så skulle jag vara glad om man hade lov 24 7. Skulle inte göra något! Men nu är det inte så, och det är skola imorgon igen. Kul...! Måndagar är ganska sega, kort dag i skolan, men sen har vi idrott på alla möjliga platser. Det är ganska krångligt, man vet aldrig var man ska vara :/ Iaf. Sen jag har ju flickkör från 16-17:30. Innan det får man ju macka och dryck, så vid den tiden blir dagen lite ljusare, haha! Ne, nu är jag för negativ...

Haha, idag när jag och pappa satt på bilen påväg hem från pianot fick jag helt plötsligt blackout typ, och ba "Hur gammal är jag?" Hade helt totoalt glömmt bort att jag fyllt 14. Tyckte det lät så mycket. Ja, ni ser vad skolan kan ställa till det, ho ho!
 Nu äter jag Twix och mår bra!

Kyss ♥

Porträtt





Fotograf: Sara Nyberg | På bild: Jag

Har nyligen kommit hem från Sara efter en kall och underbar dag! Hade lite problem med att hitta dit (hehe) med det gick tillslut när hon kom och hämta mig, haha. Började direkt fixa allt som behövde fixas innan vi gick iväg till platsen där vi skulle fotografera. Det var ett fett coolt ställe med en mörk tunnel och godsvagnar! Dit måste man gå igen på sommaren, då blir det nog finfina bilder.
 När vi kom tillbaka in i Saras lägehet hade våra stackars händer fått stå ut med rejäl smärta p.g.a kylan! Drack två koppar te och tinade, riktigt mysigt♥

Kommer fler bilder senare

Puss♥

Plåtning

Ska till underbara Sara {länk} och fotografera idag. Blir nog en av de första gångerna som jag ställer mig på riktigt framför en kamera (utan kameran i handen, hehe). Sara är verkligen helt amazing blivande fotograf! Hon har tagit extremt fina bilder på Elli, och igår vann hon en fototävling för Libress med en bild på elli just, nu är hon ägare för en Iphone 4! Hon är för bra♥
Kommer absolut upp bilder senare, antingen här eller hos Sara


Peace out!


Learn Live Hope

Nej jag har inte skrivit fel i rubriken!


Sövande lektion

Är på en otroligt sövande SO lektion. Som tur är så har vi datorer för att skriva ett Word-dokument om Rommarriket. Hoppas ni har det lite roligare än jag... Filippas vän Karin är här, hon är bara för söt! Karin in my ♥ Puss!
Ska ha dans sen så blir sen kväll idag :)



bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!