Just reach out your hand

Idag åker jag hem sorgligt nog. La familia kommer ut hit under dagen så tar vi kvällsbåten hem. Kommer mer detaljerat inlägg imorgon med bilder!

Lät du henne komma närmre

Gomorron! Tänkte bjuda på en riktigt fin låt som jag drogade för några månader sen. Melissa Horn är riktigt duktig måste jag bara säga!

Never let me go

Vad gör en mer glad än  vänner?
Att bara kolla egenom gamla bilder kan vara kul ibland, haha!

Sunshine brings happines

Jag blev helt till mig när de sa på Rapport att det skulle bli sol. Känns som evigheter sen det var det.
Kan kort säga att jag var 3 gånger så brun under påsklovet och 10 gånger så brun förra sommaren vid dethär laget.
Men nu ska jag steka! PUNKT eller ja,  UTROPSTECKEN
Ett exempel på en inte så solig dag..

Jag gillare. Jag vill stanna

Just nu befinner jag mig antagligen någonstans på Svartsö. Snart kanske vi ska ta nått att äta. Men troligtvis liggen jag och Vendela på bryggan och solar. Kommer som sagt inte kopla upp mig eftersom jag vill kunna njuta för fullt här!
Ska nog stadga mig på vårat rum också. Hjälpa till att packa upp och sånt.
De här dagarna kommer gå så snabbt! Känner det på mig redan nu... Skulle vilja stanna här i evighet!
Jag och underbara Sara på Åland.

Slänger in en video

Håller på att lära mig den här låten på guitar. Tab är inte min starka sida tyvärr...


All that's left of me, is what I pretend to be

Har gjort flera misslyckade flrslk att sola idag. Riktigt irriterad på alla måln som kommer och förstör. Men i förmiddags satt jag i alla fall ute i kanske 2 timmar. Fast det var väll 40% i solen, resten under en filt med en bok i handen, haha!
Imorgon bär det iväg till Svartsö! Gryyyymt kul kommer det bli. Åker dit tillsammans med kusinerna med morgon båten från Nack Strand. Det är verkligen en av höjdpunkterna på sommaren, att få åka ut till Svartsö. Stockholm skärgård med fint väder är svårslaget. OCh enligt vädergubbarna ska det bli en stor sol och 25 grader. Galet bra!
Kommer inte bli någon uppdatering därifrån. Men lägger in tidsinställda inlägg för varje dag så blir det inte så tråkigt för er! Puss
När Maria var hos mig härom dagen... Helt sjukt svårt att göra. Macarons

Words


Svensk sommar

Igår hade vi gäster hos oss. Först kom Alexandra och hennes familj. Vi gick till Slottet {som absolut inte 2000 andra gjorde} och brädde ut oss på filt, åt gott och bara tog det lugnt. Solen var framme i alla fall 50% av den tiden vi var där.
När vi var hemma igen kom det flera glada vänner. Vi grillade, småpratade, byggde med klosar (!!!) och massa annat skoj! Tyvärr har jag inga bilder...
Hade håret i en fiskbensfläta hela förmiddagen, vilket slutade med lockigt hår

Midsommar

Glad midsommar på er!

Something sweet

Vad kan vara mer mysigt än att sitte inne och äte vetelängd med familjen medan regnet öser ner utanför fönstret?
Svensk kommer var det ja! Har en obehaglig känsla av att jag inte kommer bli brun den här sommaren... Har liksom inte varit så fint väder nu på sommarovet, så har inte haft en chans att komma ut. Men det är ju ganska långt kvar som tur är. Vi får hoppas på det bästa!
Vetelängden var det vi snacka om, juste

The fairytale is all about the shoe in the end

Igår var jag på en tjejmiddag tillsammans med tjejer från min förra klass. Det var jag, Elin, Emelie, Rebecca, Mathilda och Emma. Vi hade det underbart! Man har liksom inte umgåts tillsammans på 3 år (4 för mig) och då inser man hur mycket man egentligenhar saknat. Haha, det var helt underbart. Tror inte jag har skrattat så mycket på länge!
Först gjorde vi "gemensamt" middag {hälften stog och pratade minnen och tog bilder, haha}. Tacos var det. Klassiskt. När vi ätit klart var klockan runt kvart över 6 så då tog vi oss ner till sjön och badade vid klipporna. Efter det gick vi tillbaka till Elin och badade i hennes jacuzzi, pratade och skrattade. Vi klev upp vid halv 8 och började smälta choklad. Jag och Emma rensade jordgubbar. En upplevelse! När det var klart kollade vi på några filmer från 4an 5an och sen på Love actually.
Gick hem tillsammans med Pappa. En riktigt sommarkväll!
Enda bilden jag har (och den är Emelies...)

Helt galet

Jag vet att jag länkat till sidan förut, men det är helt galet vad jag blir inspirerad av henne. Vill kopiera hennes stil rakt av och skulle med glädje byta garderob med denna underbara varelse!
Helt galet!
Hon driver www.fashiontoast.com och vann pris som bästa bloggerskan och bästa personliga stil.
Jag gillar det starkt!

Can't deny it Can't pretend

Har haft en helt galen dag tillsammans med Maria! Bestämde att vi skulle ses på morgonen, så vid 12 tiden kom hon hit. Vi gick iväg för att handla ingredienser till Macarons som vi sen bakade. Herregud vad jag aldrig kommer göra sånna mer! Elller jaa, om jag gör sånna en gånng till så vet jag i alla fall hur man INTE ska göra, haha. jag och Maria sat ute på altanen och vispade äggvita med socker i ca 30 minuter i hopp om att den skulle stelna. Sen fick vi reda på att det bara var äggvitan som skulle stelna och inte äggvitan tillsammans med sockret... helt sjukt. Det vart lite virrigt.
Men kul hade vi! Lika underbart som alltid när man umgås med Maria.


Bilderna är kvar på systemkameran en trappa ner... Nej, vadå lat?

What are words

Absolut värd att lyssna på! Just nu lär jag mig den på guitarr. Chris Medina har skrivit låten själv och den är tillägnad hans fästmö som 2 månader innan de skulle gifta sig, råkade ut för en bilolycka och har nu en hjärnskada.
Låttexten är otroligt vacker och videon är riktigt fin ♥

Let us dance with flowers in our hair

©Aina Miyagi Magnell | Jag
Bilder tagna en sån där fin sommardag

Lazy monday

Nu är det härligt att bara kunna luta sig tillbaka och slappna av. Trots att det är början av sommarlovet har jag haft det ganska hektiskt. Flickkören har tagit upp all plats. Repetitioner, Konserter, Resor o.s.v
Idag är första dagen jag inte har något att göra. Eller rättare sagt, en dag jag inte behöver göra någonting! Däremot tycker jag det är sjukt tråkigt att det inte är bra väder... det är sånna här dagar min vill kunna ligga ute i sole, läsa en bok eller bada. Nu stannar man inne med en kopp te och Downton Abbey. Vilken jag egentligen inte har nått emot. I alla fall. Hoppas ni har det bra! Jag njuter.
Puss

Inprent

Eftersom man har helt underbara vänner som man kan göra allting med, så bestämmde vi oss för att laiva (!!!) en dag. Kleta i blålera och få varsina namn och karaktär. Tyvärr hann vi inte göra själva laivandet för alla ville bli fotade istället, haha!
©Sara Nyberg

Smile because it happened

Bilder från Åland. Helt underbart!
©Sara Nyberg

Borta bra... ett faktum

Men hemma är nog bäst ändå!
Kom hem igår kväll så jag orkade inte blogga. Riktigt skönt efter en helt galet bra turné! Ni anar inte... går inte att beskriva i ord.
Vi gick bland berg och högt grönt gräs, bland fästningnästen och i lera. Men allt var värt det! Hade en helt oförglömlig tid tillsammans med dom jag älskar. Känner att NU har det blivit ännu bättre sammanhålning bland alla i flickkören. Jag bara älskar det!
Vi gjorde så himla mycket saker + konserterna. Ålands tidningen kom och intervjuade oss. Vi fick en guidad tur på ön Kökar (där vi bodde två nätter i ett supermysigt gästhem). Åt otroligt goda måltider, fettokören it is, och frossade i chips och godis.
Vi gick på vandring, åkte båt, åkte, båt och åkte båt. Vi sjöng, repeterade och åkte till dom mest underbara kyrkorna. Hade galet roliga night clubs och skrattade så man fick träningsverk. Vi shoppade i en galleria med hela 19 affärer. Lekte alver och Laivade tillsammans alla 7or (absolut fullständigt normalt). Skadade mig i vattenruschbana och kan nu inte gå helt normalt (men vafan, sånt händer). Asså ni orkar nog inte höra mer.
Väntar på att bilder ska laddas upp. Tog inte med mig kameran i alla fall, men Sara tog ca 1000 bilder så det lär komma upp en hel del ändå! Driver inte!
Puss på er! Saknat det här med att inte ha internet...
Kärlek till er ♥

Åland med dom bästa

Nu befinner jag mig någonstnas på Åland. Bara så att ni vet!
Oredigerad. Sommarsommarsommar

Beginning to se the light

Yes! Nu ska jag iväg till Åland. Äntligen! Bort från alls i Sverige, även fast Stockholm är helt oslagbart just nu, och bara tillbringa 5 dagar tillsammans fickkören. Kommer bli grymt med stort g! Fest dygnet om, haha.
Snart ska jag sätta mig i bilen för att åka till City terminalen och ta bussen därifrån till någonstans där vi ska ta båten. Åhh ni märker hur taggad jag är. Kan inte ens skriva bra... DET KOMMER BLI SÅ BRA!!
Pussar från eran Aina
Uppdateringen kommer som sagt stå still förutom nått tidsinställt inlägg

Lips that felt just like the inside of a rose

Snart bär det iväg till Flickkörens sommarkonsert! Kommer bli grymt bra känner jag på mig. Även fast jag inte är i bästa form för att sjunga just nu känns det som. Men Flickkörskonserterna blir alltid bra! Gårdagens repetition gick som alla andra "dagen före" repettioner. Alltså sådääär bra... Men så är det alltid konstigt nog.
Imorgon åker vi iväg till Åland! Längtar som in i... jag-vet-inte-vad! Resorna med kören är det bästa jag vet!! Nu kommer det vara en 5dagars turnering tillÅland då. Vi brukade ju alltid åka till Gotland, men nu är det nya traditioner. SÅ jag hoppas framöver att vi alltid åker till Åland, haha!
När jag kommer hem idag kväll, ska jag börja packa resväskan. Kameran hänger självklart med, men bloggandet kommer nog stå still under måndag-fredag tyvärr. Men några tidsinställda inlägg fixar jag!
Nej nu måste jag börja fixa mig
Puss
Bilden tog jag för ett tag sen. Hittade den just i fotomappen!

Dip dye

De ljusare topparna känns somrigt, tycker jag!

Avslutning look

Transparent skjorta-Åhlens | Shorts-Homemade | Klackar-H&M

Enkelt med ändå snyggt. Älskar de anorlunda ärmarna på skjortan. Fint när det blåser...! Blev inte så somriga färger iår. Förra årets klänning fick stå för det.
Har ju färgat dip dye i ljusare toner. Gillar det starkt! Topparna ser solblekta och fina ut. Syns väl bäst på mitten bilden.  Av nån anledning ser man det tydligare när håret är lockat. Jag förstår inte riktigt varför, men så är det. Lägger upp en tydligare bild senare!

Vad hände!?

Sommarlov! Så j*vla skönt men ändå så sorgligt. Igår var det sista gången man fick se våra älskade 9or och nu måste man klara sig utan sina härliga vänner i 10 veckor! Jaja, den här sommaren kommer bli grym!!!
Jag åker iväg till Åland i 5 dagar tillsammans med min älskade flickkör. Släpper greppet från skolan och bara umgås med dom bästa! Det blir konserter, bad, nightclub, båtturer och massa annat festligt. Grymt!

Mobilbloggar fortfarande, har ingen tid riktigt, så bilder på min enkla skolavslutnings look kommer upp senare idag.
Ni klarar er

Pussar

Panik

Mitt hår är fixat nu! Det är riktigt snyggt faktiskt.
Har bara blekt det, ska färga det imorgon tror jag!

Har panik inför sommarlovet som startar iövermorn, Fredag. Herregud vad tiden går snabbt! Vet inte riktigt vad som är värst... Att 9orna slutar, att de små 8orna ska bli äldst, att vi börjar 8an och får betyg eller att 6orna börjar i våran korridor(?)
En sak är säker, och det är att jag kommer få det jävligt svårt under sommarlovet. Alldeles för lång tid utan min underbara klass!! Det är helt sjukt... Tiden går verkligen snabbt. Snart tar jag väll studenten också!

Mobilbloggar

One word will silence me for ever

Bild från Ingarö i Lördags

Doin the hair

Sitter på golvet hemma hos Lina och bleker mina toppar. Satan va snyggt!!

Nationaldag

Har haft en riktigt trevlig Nationaldag tillsammans med Fabian. Inte för att vi gjorde något specillt för att fira, men men. Egentligen skulle Lina också varit med men hon blev kvar hemma med öroninflammation. SÅ synd! Skulle ju färgat mina toppar idag. Men det får bli imorgon istället! Kommer bli AWESOME!!!!
Vi träffades vid Sergels Trog vid 13:15 tiden. Gick runt i affärer och bara hade det bra. Fick med mig en apsnygg skjorta från Gina Tricot. Kommer upp bild senare.
Tog en sväng genom Gallerian. Gick in på Topshop. Sååå snyggt men ack så dyrt. Plånboken sa definitivt ifrån! En sväng via Topman också. Galet snygga kläder där med!
Sen blev det en glass på Montis. Sjuuukt god glass och jag har lite ångest nu.
Fabian och jag satte oss i gräset vid Nybroplan och åt glass och solade. Stockholm är svårslaget en solig sommardag asså!
Efter det gick vi runt i några affärer till: Sen en promenad inne på NK. Fabians andra hem.
Puss
Oredigerade

Imorgon

När jag kommerhem från Lina imorgon kommer mitt hår se ut såhär! {Bortsett från lockarna}

Img_2122_large


Collage

Här är några bilder från mitt arkiv. Gjort ett collage. Hoppas ni gillar det!

Ignorera kylan i havet, fly från värmen på land

Vad kan kännas mer som sommar än sand mellan tårna och den där hettande känslan när benen börjar bli bruna. Love it!

Dreamer

It doesn't matter if I'm daydreaming or dreaming. It's all about you.
It doesn't matter if I'm a dreamer or a beliver. All I'm hoping for is you.

Typiskt

Att det ska så lång tid att ladda upp filmklipp på Facebook. "40 minuter kvar" ååh orka! Tur att det inte är fint väder, så känner man inget dåligt samvete för att man inte är ute, haha.

Igår kväll kom jag hem tillsammans med familjen efter en välfdigt lyckad piano konsert! Tycker själv att det gick bra, det är inte ofta. Brukar alltid spela fel i slutet av någon anledning. Men inte igår! Hade övat som tusan på sista passagen för att inte spela fel. Om ni vill veta så spelade jag en Vals av Chopin i ciss-moll.
 En anledning till att det gick bra kanske var för att jag inte var nervös. Jag skulle egentligen spela ett till stycke, men jag strök det för att jag inte kände mig så säker. Det kanske var därför...

Idag ska jag bara ta det lugnt! Ladda upp några filmer till. Kommer typ ta hela dagen ju!
Puss


3 Juni

Det börjar bli lite för varmt. 30 grader här hos mig. Vattnet är i alla fall behagligt!
Puss på er♥
Är inte inne på min dator för tillfället så ni får nöja er med en gammal bild.

The best way out is always through

Believe me when I say "I love you"

If friends were flower, I'd pick you

Det är obeskrivligt

Underbar kväll

Hade en underbar kväll igår tillsammans med Fabian, Clarice, Jacob och Marcus. Alla var här vid 17 tiden och då gick vi och badade. Det var faktiskt riktigt behagligt! Ca 18 grader tillskillnad från Finnhamn då det bara va typ 7 grader, haha! Alla förutom Marcus badade.....
Efter det gick vi tillbaka hit och satte på grillen, väntade på att det skulle bli fint glöd och grillade sen Clarice korvar och Fabians revbenspjäll. Under tiden bäddade vi ner oss i våran soffa på altanen, under filtar och hade det riktigt mysigt. Med varsin läsk, haha!
Riktigt feta blev vi igår.
Vi avslutade allting med chokladfontän. Ni fattar inte hur mätt man blev. Behöver inte äta nått på veckor nu!! Åh herre, hur ska man nånsin kunna äta choklad igen!? HAHA.
Tack för en otroligt härlig och underbar kväll!!♥
+++++

Small detail


Liten detalj till i mitt rum. Tog min dyrbara tid åt at flytta upp ett par skor så att det inte blir så fullt nere i hallen.
Har ju tänk på länge, och det kommer bli ännu snyggare när jag inhandlar en klädhängare!

Väntar just nu på mina underbara vänner som jag ska spendera kvällen med. Vi kommer  antagligen grilla, bada, sitta vid bryggan, prata och bara umgås och ha det mysigt. Jag blir helt glad bara av att tänka på det!
 Bilder kanske kommer upp senare. Om ni har tur!

Ha en fin långhelg nu! Ut i solen med er♥

Slänger in en

Känner att det var längesen jag slängde in en outfit. Så nu kommer en enkel klädsel som passar bra till både vardag och fest. Till festen kan man ha svarta pumps och till vardagen vita converse. Jag gillare!


Jumpsuit - Gina Tricot

bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!