Med kameran i handen


                                                                                         Foto|Jag

Bjussar på en gammal bild :|
Hittade ingen annan fin bild och har inte så lång tid på mig! Måste gå nu... :bigeyes:

Får bli kortfattat:
Min dag har varit toppen och vill gärna ha sånna här dagar alla dar i veckan!

Hur har eran dag varit? Kommentera!

BaBay :love:

If U search U will find


( om inlägget ska hålla sig inom rubriken... Jag letade efter tre stycken bilder med ungefär samma motiv, jag hittade! )
                                                                      Foto&Redigering | Jag

Once you see

Hej alla glada och söta bloggläsare!
Idag har jag varit i stan och äntligen köpt mina efterlängtade convers! Skulle ju ha köpt dom igår men de fanns inte på skoaffärerna i centrum och jag pallade inte åka in till stan så jag gjorde det idag istället :D :|
 Första och typ sista stoppet var Åhlens där jag hittade my loves och inget mer letande :P Fast sen blev det väldigt mycket letande efter en skinjacka. Det fanns inga snygga i min storlek och de snygga som fanns i min storlek höll sig inte inom min budget, haha! :thumbdown:
Till sist när jag nästan hade gett upp gick vi in på GinaT och där fanns det! Really happy :D
 Kommer säkert upp bilder nån gång.

BaBay :love:

För många bilder

Har inte hänt förut... men nu har jag för många bilder på rosor. Känner att jag måste lägga ut några till. Bloggen kommer tas över av bilder på blommor :cool:

BaBay :love:

Not tomorrow

But today!

Ska iväg
och köpa convers idag! Dagens roliga nyhet :D Ska iväg snart i hopp om bättre väder... Hoppas det blir som igår. Hos mig var det ju grått på morronen sen blev det väldigt fint väder på eftermiddagen.
Jag kan tro att det är väldigt tråkigt att läsa en blogg om väder så jag skippar den delen nu :P

Igår var min förra mentor i klassen på besök. Hon var tvungen att sluta i fyran.... långa historia :bigeyes:
Hon var jättegullig och snäll och ingen ville att hon skulle sluta. Hon bor i Smäland och kom o hälsade på oss igår. Det belv många tårar. Ni inser inte hur mycket vi älskade henne :love:
 Det blev fika med vanlij fudge, kokosbollar och saft med ananas och passionsfruks smak... hehe väldetaljerat. Sakten var sjuuukt god och jag måste verkligen köpa den nån gång! :D

BaBay :love:

Like I said, the sun can always shine

Hallådär!

Igår hade min klass Soare i skolans Aula och det var skit kul! Allt gick bra och publiken verkade uppskatta det till 100% Jag är väldigt nöjd! Jag dansade ju först med sötnosen Clarice till låten Jerk It Out. Sedan sjöng jag duett med socktoppen Filippa. Vi sjöng I'm not ready to make nice med Dixie Chicks. Det var bara lite synd att jag inte hörde Filippa när vi sjöng så det kanske inte blev så mycket samklang :P Det hördes bara ut i publiken...

:thumbup: Alla verkade gilla det och vi fick 8300kr till klasskassan.
:thumbdown: Albin var sjuk och vi fick alltså inte med något trolleri.

Idag har dagen varit toppen! Är på gladaste humör fast jag är sjukt trött. Det har hänt mycket gott under senaste kvällen och jag är jätteglad. Vi slutade en lektion tidigare en vanligt. Efter en redan bra dag blev den ännu bättre när vi fick muffins och tårta på Flickkören eftersom vi fyller 37 år! Flickkören har nu funnits i 37 år!

Jag, Theo, Jocke hade aaaaas kul på matten ni fattar inte. Jag tror inte att jag har skrattat så mycket på år! Haha det går inte att beskriva. Det började vid maten och sen fortsatte det bara. Jag fick kramp i magen och i käken, kan man få kramp i käken av att skratta? Det var sjukt kul i alla fall.
 Ni kommer ändå inte fatta om jag beskriv vad vi skratta åt :D

Babay :love:

Rosor                                                                                      Foto|Jag

in return
                                                                                     Foto|Jag

Jag vet att min uppdatering har varit urusel men jag har hittat ett par bilder som bara väntade på mig oredigerade bland alla mina bilder. Tyckte att blommorna var väldigt fina :D
 Idag har skoldagen varit trög och inte så rolig men jag har haft det otroligt kul efter. Jag och Clarice har äntligen gjort klart dansen till våran Soare imån, och jag och Filippa har fått det riktigt perfekt :thumbup:

Nu måste jag kila
Love ya :love:

Jag lovar

Hallå där alla som kommer ihåg mig. Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen och det förvånar mig att ni fortfarande tar er tid och kikar in här. Flickkören har fullt upp just nu och därför har jag inte kunnat uppdatera särkilt bra :(
 Plus att vi nu i klassen snart ska ha soare så jag behöver all tid jag har för att repetera. Den är på tisdag och jag har två uppträdanden att klara av. Det är väldigt stressigt just nu, så mitt bloggande kommer nog inte komma igång riktigt förens näste vecka :) hoppas ni kan vänta en eller två dagar till :cool: :blush:

Igår var jag i Västerås med Flickkören för en liten turne, det var skitroligt :D Vi åkte på morgonen och kom hem igen till 20:30 ungefär. Vi hade en konsert med Västerås musikklassers flickkör...
Idag har ni Maria konsert i uppenbarelse kyrkan. Det ska nog bli en upplevelse :thumbup: Vi kommer i princip bara sjunga Ave Maria sånger, haha!

Jag lovar: Bättre uppdaterig

BaBay :love:


När man har så tråkigt att tråkigt blir roligt

Elsa har ringt och berättat hur mycket roligare det är när jag är frisk och glad och rullar pianon över hennes sista ipren!

Haha! kom på att jag inte har berättat en sak som är ganska rolig men bara jag kan göra... håll i hatten nu (saik, jag är töntig jag vet) :D

Igår
Jag: Jag har ont i huvet.
Elsa: Här... du får en ipren!
Jag: Tack Elsa!

(jag har redan en mint-tablett i munnen så jag väntar med att ta min ipren tills mint-tabletten har smält. Jag håller min Ipren mellan mina fingrar och sätter mig på min plats som är precis brevid vårat piano. Jag råkar tappa den och ska böja mej ner för att plocka upp den. Då råkar jag spara till den och den rullar under pianot... Jag ska rulla pianot åt sidan men då rullar jag pianot över min stackars ipren)

Jag: Hahah! Elsa jag har tappat min ipren under pianot!
Elsa: Men åh, snark* hämta den då...
Jag: Det går inte Jag har rullat över det med pianot
Elsa: Men åååh Aina! Hahahahahaha! Tönt!
Jag: Hahaha! Jag vet :love:

Vet! Min humor är bäst! :thumbup:


If you want, the sun can always shine

Foto&Redigering|Jag


Aina inte i skolan

Hej alla underbara!
 Är det bara jag som alltid blir sjuk när någont roligt ska hända? Jag går och blir förkyld och kan därmed INTE sjunga utan att min röst bara plötsligt dör eller något. Får bara sitta och digga musiken utan att sjunga... Sjukt, det går bara inte :P
 Och eftersom jag är själv hemma, och jag i normalt fall brukar sjunga högt som in i h*lvete och oseriöst, så har jag sjukt tråkigt. Lyssnar på Salems melodifestivals låt och börjar tycka om den mer och mer! 
 Förlåt för en urusel uppdatering! :thumbdown: 
Jag har bara så mycket att göra.
Vi har soare snart och jag och Clarice ska dansa, men vi har bara kommit en liten liten bit på dansen.
Jag och Filippa ska sjunga och båda kan låten, men vi har bara sjungit den ihop tre gånger typ. + att vi inte har skiva på låtarna jag behöver. Saik! Det här börjar inte bra :(

Hoppades att den här veckan skulle bli bättre...... men jag får nöja mig med en sämre. Fast det är ju några dar till på veckan :bigeyes:

Vad tycker ni?


I Melodifestivalen?


Sorry
Jag vet jag suger på uppdatering har bara haft det väldigt roligt den här veckan. Det har ju också varit fint väder hela veckan typ så jag har försökt att vara ute. Vilket inte alltid är så lyckat :cool:

Men jag har ju rätt mycket att göra. Går ju på aktiviteter som dans, piano och flickkör och det tar ganska mycket tid av min vecka! Men jag kommer ju absolut inte sluta blogga... Nej nej! ni måste stå ut med mig ett tag till :blush:

Vi har fått en hör bunt med Ave Maria sånger på flickkören som jag ska kunna till imon typ. De är verkligen fina så det går snabbt att lära sig dom. Ska till Västerås i helger och ha turne :D ska bli skitkul! :bigeyes:


Fotning

Var ute nyligen och passa på att utnyttja det fina vädret :) Nu är jag ganska trött och hoppas på en bra dag imorgon och ett fint väder! :tired: :thumbup:

Det här har ara varit en FÖR typisk Tisdag :rolleyes:


Vanlig händelserik tisdag *host host


Hallå där!
Idag har det varit en väldigt vanlig Tisdag så därför är det inte så mycket att skriva om!
Elsa kommer hem imorgon och kommer vara brun och en pepparkaka. Vi har typ extrarepetition med Flickkören och jag vet typ inte vilken tid... :|

Jag kan iaf berätta och vi hade dans på idrotten idag och kommer även ha det imorgon tyvärr :( Det är inte så kul... Det är roligare att kolla när andra dansar haha!
Igår var jag nämligen och kollade på C och D när de dansade på idrotten. Hade ingeting att göra på typ tre timmar så jag åkte till Centralen och Tillbaka, fast sen träffade jag ju Mina älskade busar Lina, Gottesnuppa (Elsa F), Sara och Linnea som fick mig att kolla på deras lektion.
Det var sjukt kul! Elsa F är otroligt rolig :D
Och så var det ju mer saker som hände igår också!

Babay :love:


Next

Nu ska jag till mina kära vänner :)
 Vi ses snart mina älsklingar :love:


Me+today+this moment

Tjo mina BÄSTA läsare!

Jätte roligt med alla kommentarer om likheterna från "4 saker ni inte visste" och er själva!
 Har fått ganska många kommentarer (som jag inte har publicerat) om jag kunde ha veckans blogg här på bloggen.
Jag är osäker på om jag vill ha det, faktiskt. Tror att jag avstår från det. Det finns redan så många bloggar som har det och jag vill inte vara precis likadan :D


Hittade en skum is"klump" på ett träd :cool:

Idag ska jag över Till Josefin, Emelie och Michaela (frida kanske också har kommit hem) ich vi ska fortsätta spela in våran helt knäppa men roliga film :D
 Hoppas det blir kul!

See ya :love:


Alla dessa rubriker *suck
4 saker ni inte visste

                        
- När jag är ensam hemma brukar jag sjunga ashögt, fast inte seriöst :O

- Jag har lätt för att gråta till filmer :(

- Jag har haft en spricka i foten och var tvungen att itta i rullstol

Jag älskar sena och mysiga kvällar med kompisar :love:


Nu fick ni reda på lite mer om mig :D Svårt att komma på något riktigt intressant som ni kanske vill veta. Endel kanske redan visste en elr två saker av det jag har skrivit :cool: 


Whats the new

Helliodäer!
 Jag har haft askul den här... natten kanske man ska säga haha!
Vi kollade på "Allt för min syster" Eller om det var din? Haha vet inte... Den va fett deppig men bra.


                                                                            Foto | Jag

|

Är nu hos Filippa me Maria, Karin och Sofia...
 Kommer typ kolla på tre filmer :) 

Vad har ni gjort idag? :question:

Värdelöst

Det här är bara ett test :)
hoppas att det funkade :P

Jag tror faktiskt det funka :cool:

Hello!


Hon ställde mig framför kameran och då kan det hända att jag blir nöjd. Inte säkert ^^

Som jag sa

Det blev en hel del fotande igår. Blev nog mest spex bilder men vi tog några seriösa i alla fall!
 Hade en helt underbar dag igår med Filippa Sötaste. Vi gjorde lite alltmöjligt. Övade en hel det, haha, spelade wii, fotade, bara pratade. blev en hel del random bilder på mobilen efter det. Måste nog rensa lite bland mina kamerabilder. Har bara 1154 bilder på mobilen ju.
 
Är inne lite FB och kollar men än så länge har det inte hänt något spännande. Har fått ganska sjuka och roliga Friends Expose och så. Då blir man alltid lite glad=) Ska nog packa lite inför kvällen som ska bli asrolig.
 Ni undrar vad det är va? Haha! Vet inte om jag ska säga. Men ni kan få veta att jag ska träffa Maria och Filippa 


I dont wanna win, I dont wanna lose


                                                                               Foto|Aina (jag)

Idag kommer Filippa syster hit och vi ska öva på vårat soare bidrag. Har öva nada på det så vi får göra så gott vi kan och arbeta hårt!
Kanske fotar henne också ;D Hon är alltid lika fin<3
 
Jag har inte så mycket att skriva om, om ni itne vill att jag skriver om mina dagar och vad som har hänt. Men jag antar att man börjar tröttna på det efter ett tag...
 En blogg (tycker jag) är roligast att följa om man har ett tema. Typ fotografi, stil eller kanske design. På så sett kan man hitta sina favoritbloggar... haha!

It doesn't matter if it's black or coloured
Modell | Michaela
Foto | Jag
Kamera | Canon Eos 1000D


Fotowear

Hallio där! Idag har jag och mina vänner på gården släppt fri våran fantasi ( haha rimmar) och gjort, eller fortfarande håller på, med en film. Avslöjar ingenting mer än att vi kan klassar som tidernas största amatörer, haha! Och jag lovar! Ni vill inte se hur jag såg ut (asså kostymen) och vem jag spelade... Fast jag spelade två stycken! Kanske kommer upp någon bild snart, om jag vågar! Jag ser inte klok ut <3

Tack för alla fina kommentarer jag har fått! Jag blir jätteglad för alla som tar sin tid åt att göra en liten Aina glad. Okej, jag vet. Jag är grymt töntig, och vet ni vad? Min humor suger!
                                                                                Foto|Jag


Nya designer

Hejsan alla bloggläsare!
Har gjort ny design till min kompis Josse, och till min kusin Vendela!

                                                                                         

Klicka på bilderna för att komma till bloggarna=)


Om ni är intresserade av en design är det bara att kommentera! Jag gör alla designer gratis


11:18
                                              Foto och redigering │ Jag

No coments

Ni måste lyssna!
Sången är så fin och meddelandet i sången är så meningsfull! Jag älskar den här låten.


Listen to the spirit within

                                                          
Fick bli den här fina bilden igen! Bjuder lite på mig själv, det var hyfsat länge sen=)
 
Idag kommer min kusin hit och vi ska väl hitta på något roligt, hoppas jag! Jag kanske kan ta några porträtt bilder på min ursöta kusin! Skulle vara ganska kul. Har inte tagit på många porträtt bilder... 
 Blir kanske inte så mycket uppdatering mer idag.

Saknar Elsa som in i helvete! Blir inga knäppa stunder... det är strist. Har inte varit busig på en vecka!
Fast man är ju alltid lite busig med Elsa F, min älskade gottesnuppa!
Ja, ni ser. Jag är inte så normal... Om ni redan nu tycker att jag är konstig vill ni absolut inte se mig in real, haha!
 Jag och Elsa kan inte leva utan våra perversa misstolkningar haha!

Saknar Elsa som fan!
Älskar dig♥♥


bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!