Me Myself and II can see the glitter, when you open the door

That funny memories

Hejsan sötpruttar! Jag är verkligen s.ä.m.s.t på att blogga, men det finns så mycket annat att göra! Jag vet att jag har sagt så varje gång, men det får ni stå ut med!

Igår var det den bästa festen jag nånsin har varit på! Fifan vilket gung asså... det var så jävla bra, vill redan ha en till fest! För er som inte vet vad jag snackar om: 8a på våran skola hade fixat en fest för 7a-f och 8a-f i matsalen. Den va förjäbligt bra, man blir alldeles lycklig av att tänka tillbaka på allt. Även om man inte kände mer än hälften av alla som var där (några kanske mindre) så var den awesome! Det var riktigt trångt och mysigt, det fanns rökmaskiner och laserbelysning. Herregud... jag är totalt döv idag nästan. Ni som inte var där missade nånting! Lite kaotiskt blev allt sen när brandalarmet gick igång... men vafan, sånt händer! Huvudsaken var att det inte brann på riktigt, haha! Det var kallt som satan, hade låst in mina kläder i mitt skåp på andra sidan skolan, så kunde inte springa och hämta dom, hehe! Fast det var ganska tur att dom var inlåsta.

Innan festen hade börjat var det ett gång cheyor som förfestade hemma hos ElsaL. Dom fina cheyorna var ElsaL, ElsaF, Lina, Sara, Elli, Karin, Filippa, Sofia, Linnea och jag. Jag undrar hur många kilo smink alla hade med sig tillsammans egentligen. Det var himelskt mycket i alla fall. Ett stort + är att jag hade på mig lös-ögonfransar för första gången i mitt liv, hihi! Det var riktigt läskigt. Lina gjorde en otroligt fin sminkning på mig. Ett riktigt underbarn! Fast oförsiktig och klantig som jag är, öppnar jag ögonen innan eyelinern har torkat och smetar ut den. But shit happens. Det var inte så farligt!
Vi gotta oss i chips och andra feta saker innan vi skynda oss ivär för att komma 30 minuter försent. Vilket va meningen för ingen av oss villa komma först. Det är ju inte kul liksom, haha!

Efter festen åkte jag hem till Sara och sov över där. Det blev efterfesten! Vi kollade på pensionärsjävlar och skrattade för oss själva i all ensamhet, sorgliga som vi är. Kvällens fail: Sara slår i väggen "Aaaajjj! Det här är betong Aina" hahahahaha! Vi hade kul åt lite allting igår kväll... och idag. Asså efter klockan 00:00. Det är lite konstigt... en sak jag och Sara tänkte på (i all vår ensamhet) var att det är imorn idag om klockan är 00:00. Eller asså det är ju idag, men man säger ju "A men imorgon ska jag bla bla bla" fast det är samma dag. Det är lite kul!


Fan va härlig klass jag har!

Hello bananas! Jag är så otroligt glad och lycklig. Har kommit hem från våran klassfest som vi hade på Sickla udde, där vi hade lånat en lokal. Festen var helt awesome! En sån där ones-in-a-life-time grej.
 Vi började festen 18:30. Vi (Jag, Elsa, Clasine, Maia och Filippa) som satt i "festkommiteen" hade innan dukat upp med dukar, värmeljus och extra grejer som gjorde det riktigt festligt. Alla hade med sig antingen mat, läsk, eller snacks, vilket gjorde att vi hade överskott på allting! Hela kylskåpet var fyllt med läsk, fast det ändå stod backar utanför. Vi har fortfarande 8 påsar chips och ostbågar kvar + godis. Herregud vad kul vi hade!
 Lokalen var inte så stor så det blev varmt som satan efter bara 10 minuter. Inne var det för varmt och ute snöade det och var för kallt. Man fick liksom stå i dörröppningen, haha! Vi hade värsta högtalarna som en i våran klass ahde släpat dit, fast det var för att några underbarn skulle göra ett banduppträdande. Dom e G.R.Y.M.M.A!! Vi festade, gjorde teamwork och sånt ett bra tag innan vi sänkte musiken, efter det tog det lite längre tid igen innan alla hade fått fram sina sovsäckar och madrasser. Jag fattar seriöst inte hur alla fick plats i den där lokalen. Det är helt sjukt när man tänker efter! Vi hade kanske inte fått fram allting förens 1 och då passade det bra med att sätta oss i en ring och prata. Riktigt mysigt! Vi satt så en stund innan vi tyckte att i skulle "sova" hehe! Hälften av oss rullade runt och sprang i våra sovsäcker (fatta inte hur vi lyckades, det var förjävligt trångt) medans resten skrek "Tysta innan jag slår in pannbenet i huvet på er!" eller "Det kommer inte bli så kul för er imorron bitti" Vilket var väldigt fail, för klockan var 3 då. Imorronbitti blir liksom på Söndan, och då ses vi inte, hoho!
Fråga inte hur många timmar vi sov... Ingen sov!......... Förutom Sebbe som måste ha nått sjätte sinne när det gäller att sova bland skrikande ungdomar/barn/ungdomar, vad ni nu vill säga.
 Jag hade det i alla fall ett underbart dygn med er alla söta människor♥
Puss och Kram

Autumn pic.

 

Ne förfan... det är ju vinter!

Big TimeHejsan!
Nu har jag kommit hem från en dag fullproppad med saker. Först hade ni repetition inför en konsert med flickkören på tisdag i St: Peterskyrkan. Den är gratis för alla som inte är vuxna så kom gärna, haha! SKulle va lite kul. Nemen ne, den va från 11-14 så det var mycket man skulle hinna göra.
 Efter det åkte jag, pappa och Elsa (som också är med i flickkören) hem till Maia för att planera våran klassfest. Helt otroligt vad mycket vi har hunnit planerat. "Mötet" började kl 15 och vi har inte klara förens 17.30 det va lite kul! Så jävla taggad jag är nu!! Ska inte skriva vad vi har kokat upp så jag inte avslöjar för mina klasskamrater som kanske läser det här. Men det kommer bli så BIG TIME så det inte är sant! Fifan va vi kommer ha det kul. Övernattning och allt... det finns inget annan ord än: LÄNGTAN!

Hej Bajs!

Hej jag heter Aina och är sämst på att uppdatera. Jag har varit aldeles för dålig och har lite dåligt samvete nu. Som tur är har jag lite bilder som väntar! Vill nog inte skriva mer nu... Vet inte varför.


Enkel oredigerad bild på utsikten

Har piano idag... undra när?


Hemma!

Hallå där sockertoppar!
Nu har jag lämnat några av mina bästa dagar i mitt liv bakom mig och skolarbetet börjar än en gång. Jag har det underbart roligt och nu kan jag äntligen berätta för er vart jag har varit, haha!
har varit med mina underbara vänner Elsa, Sebbe, Filippa och Fabian på Fabians ländställe. Där har jag varit från Torsdags till idag och hade det bäst! Vi hade det otroligt mysigt mitt inne i ingenstans. Huset hade den bästa utsikten över en liten sjö som var gudomligt fin. Jag kommer aldrig glömma!
 Vi vaknade nåstan varje dag halv 10 och somnade halv 1. På dagarna satt vi och myste i sängarna eller var ute i skogen, på bryggan eller gick en lång promenad. Jag och Filippa har slagit rekord i att vara feta och ätit minst 3 chipspåsar var!
 Vi fotade, pratade, skrattade, kolla på skräckfilm (Barnhemmet; jag var typ den ända som skrek haha!) och hade det extremt härligt!

Like strewberry in milk


Like a pink spot in white milk, your so different people can be


Photography
Foto|Jag

Hallue Sweetiepies! Idag har jag varit me mina gårdkompisar hela dagen. Riktigt skoj! Har börjat packa min resväska inför det jag har längtat efter i flera dagar-veckor. Helt otroligt underbart ska det bli... Skitkul!! Vi kommer ha det riktigt skoj. Klockan 13:00 ska vi samlas och sätta oss i en minibuss - som är hyrd - och rullar ner mot Småland! Där kommer jag vara i tre underbara dagar och ha det kul som fan! Kommer antagligen inte uppdatera någe vidare bra då. Men ni får klara er (dom läsare jag faktiskt har kvar, mot alla odds). Kommer ha det skit najs.

Puss på er mina små kycklingar, haha!

Höstlöv


Foto|Jag

Snart ska jag ivåg till min kära Kusin! Vi ska hitta på något kul... något riktigt kul, haha!
Just nu sitter jag och lyssnar på Flickkörens Julskiva (lucialåtar). Ni undrar väl varför, men är man taggad inför luciakonserterna så gör man det! Snart är det ju fan Lucia och då gäller det att kunna alla låtar till 100%
Nästa skolvecka har vi Repetition i globen för den största luciakonserten i världen faktiskt. Det är lite coolt, hoho!

Puss på er
Vi hörs

bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!