I think I wanna Marry You


Bruno Mars - Marry you
Riktig droglåt!

Paint the sky, make it yours

922141eb9bbc19086e2111a54ae6996f_h_large

Happiness♥

Sitter och äter Oreo och är lycklig! Oreo måste seriöst vara det godaste som någonsin tillverkats, ingen som håller med?
 Idag har jag inte gjort många saker. Den mesta tiden har väll gått åt till datan - lat som man är - och åt att spela guitarr. Igår gjorde jag en låt med komp på guitarren. Är ganska nöjd faktiskt! Kanske nångongång i bloggens historia kommer upp ett videoinlägg... men nee, tror inte det, haha!
 Vid 13:30 tiden gick jag ner till Michaela och tog med mig glass och hallon, det vart smoothie igen. Jag är snart riktigt besatt av det! Det var jag, Emelie och Michaela där tillsammans. Vi spelade kort, gick ut till glassbilen, och spelade mer kort. Haha, det är dagen händelser. Och nu sitter jag här igen. Jag är så lyckad! 
 Jag fick ett samtal från en underbar skapelse kl 14:31
 Det förgyllde min dag! ♥



Keep it up babes!


Härligt härligt! Jag gillare. Jag gillare starkt! Fortsätt så. Jag blir enormt glad!!

++++

I'm Lying


She's been running round


I toss and turn. Stuck in a dream,
 Lost and find that everything is not what it seems,
 So wake me up and take me back,
Illuminate the light and all the things we had.
Come come come back soon
i would trade away the stars and moon
if you came came came back soon
my darker days, would all be done


Kör på ett morgon inlägg

Gomorron sweetipies! Känner att det blir väldigt många morgon inlägg nu på lovet. Hoppas ni inte har något emot det! Har ganska nyligen kommit upp ur sängen, fast jag egentligen inte vill. Alltid så skönt att bara slappna av och halvsova... Härligt!
 Men nu sitter jag här och har precis gjort klart två stekta ägg tillsammans med bacon. Det är lugnt hemma, vilket det brukar vara, eftersom båda mina föräldrar jobbar. 
 
Idag har jag inga speciella planer. Saknar alla underbara vänner som jag alltid har så otroligt kul med! Tror att det blir en pyjamasdag idag, hehe. Kanske ringer några vänner på skype eller så. Låter inte det bra? ;)
 Det kommer absolut mer uppdatering senare!

Puss på er♥

I always run. I am always lost


Slut på inspiration. Slut på ork.
Tar ett steg fram men två tillbaka.
Varje minut man är arg,
förlorar man 60 sekunder av lycka


Recept

Jag har nu skrivit upp ett recept på Smoothin jag tidigare idag la upp bilder på. Det va en frågade efter receptet så nu kommer det!


Hoppas ni gillar det!

Bli min prenumerant!

Bli min prenumerant och vinn en länkning i menyn!

Enkelt:
Börja prenumerera på mig blogg
Kommertera så fort som möjligt att du börjat följa mig.

Dom två som kommenterat först vinner!
Lycka till ♥



Breakfast time


Mums! Har nu på morgonkvisten gjort en übergod smoothie på Hallon. Riktigt bra start på dagen. Nu är jag absolut beredd på dagens uppgifter, som egentligen bara består av att åka bort till en familj och äta lunch och sen öva piano... Men det kan också vara ansträngande ;)
 Ska arbeta lite mer med designen, det kommer några överraskningar snart {Läs om det funkar}

Puss på er! Nu får ha en underbar dag ♥

White dreams



ph by me
Canon Eos 1000D| f/4 | 1/80 | ISO 1600 | 18-55vid22 mm

Cooking food

Tjenare tjenare! Kort inlägg innan jag måste duka upp till middagen.  Idag har jag gjort Korvstroganoff till hela familjen. Det blir mys!

Puss

Before&After






 Provade mig fram med nya verktyp i Photoshop. Tog en gammal bild som jag tog för kanske ett år sen. Jag blev otroligt nöjd! Älskar ljuset i bilder, alltså den som är färdigredigerad (efter bilden). Det är lite mjukare ljus och lite mer mättad färg. Vad tycks?


Ear cuff - Fasanfjädrar

Ear cuff - Fasanfjädrar (2 färger på vingar)
DAMN! Vad jag är glad :D Igår beställde jag hem denna underbara earcuff från http://jfr.se
En otroligt bra sida med trendiga smycken. Har en inlägg längre ner om JFR.
Är så glad så jag skulle kunna springa 3 varv runt gjorden på 1 minut, typ! Gosh vad snygga dom är...

Annars har min dag varit bra. Elsa åkte till Thailand idag... Kan bara säga att hon är värd den resan och jag kommer saknar henne till 1000! ha det bra i Thailand nu Elsa♥
 Orkar faktiskt inte blogga mer. Håll utkik efter inlägg! Ni är så härliga som fortfarande kollar på min blogg trots min s.ä.m.s.t.a uppdatering!

Puss

Söndag

Skönt med en slapp dag! Det ända som händer idag är jag att jag åker in till Stockholm för att ha pianolektion. Det blir chill! Glömsk och klantig som jag är glömde jag kameran igår, så det blir inga bilder idag. I alla fall inga bilder från igår. Hoppas att det inte går någonting. Jag var ju först hos pappas vän och drack varm choklad och fikade. Kollade på inspelade pogram från "Kören". Det är faktiskt väldigt intressant!
Efter det åkte vi hem till en annan familj som jag känt sen jag var liten. Det var också väldigt trevligt. Vi åt middag och pratade, jag, Alexandra och Iris hade det lite kul. Ganska lame, men kul hade vi!
 Vi kollade på melodifestivalen, som bara blir sämre och sämre för varje år, och efter det på Downtown Abbey, en ganska skum brittiskt serie typ. Haha, jag gillar sånna serier! :)

Kanske mer uppdatering senare. Ska försöka njuta av det vackra vädret lite!

Morning fellows!


Sitter och njuter lite på morgonstunden. Det är grymt väder ute och jag tycker ändå att snön är väldigt fin. Fast jag önskar till tusen att det ska bli vår snart! Dricker te från min nya favoritkopp som jag fick i lördags då vi hade en liten fest för släckten. Vi firade ju min 14-års dag och mammas examen.

Idag är hela familjen bortbjudna till en gammal kamrat. Det ska bli trevligt! Efter det ska vi till en annan familj och äta middag. Tar med mig kameran så det kaske kommer några läckra bilder senare.
Hoppas ni får en härlig dag!
Peace out

Just say -Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah!


Bjuder på den!... bleka jag
Hoppas ni har haft en underbar dag. Jag har heft det kul. Det mest intressanta är väll att jag och Kalle var hos de små 6:orna och pratade om ämnet Spanska. Varför vi valde det och sånt. Typ sa vad vi heter på spanska och hur gamla vi är. Hihi, det var lite kul! Vi hade slöjd och jag har börjat på en riktig grej nu. Hoppas det blir bra verkligen. Få se till att det blir det.
Efter skolan åkte jag och Filippa till H&M och kollade runt. Jag hittade ett par überfina skor jag som jag blev lite kär i. Dör lite inombords. Lite udda är dom, det är kul. Skorna är ljust mossgröna uncleboots med kilklack. Härligt!

Men nu måste jag sluta!
Puss

Allison Harvard









I love her eyes! Kollade på ett gammalt TopModel pogram hos Clarice, och då slog det mig att jag verkligen älskar Allisons ögon och hennes typiska-Allison-min. Helt underbara! Hon är förjävligt snygg...
Det var det jag hade att säga!

Puss


Alla ♥-ans dag


Idag är det alla hjärtans dag! Hoppas att ni har haft en underbar dag, hihi!

Pusspuss


JFR.se

Ear cuff - Black feathers

Dubbelring - Carpe Diem
Kom just in på en sida som jag direkt började ÄLSKA!
Klicka på nån av bilderna eller här
Helt grymt snygga och silrena smycken. Jag blir helt galen!!! JAG-BLIR-GALEN! Bokstavligt talat, jag är nästan i himlen. Jag dör lite inombords av dessa smycken. Allt från Vanliga halsbans och klockor till earcuffs och dubbelringar. Helt otroligt och underbart snygga. BLir alldeles för exalterad. Kommer inte kunna sova, typ. Nej... det här är bara inte lagligt. Helt underbara!
Nu äger JFR halva mitt hjärta!
 Jag rekomenderar verkligen er att kika in. Det finns smycken för ALLA!

Puss

Bokeh





Väldigt enkelt med otroligt snyggt. Älskar det! Det är också otroligt enkelt att fota.
 Ta fram ett smycket, helst en lång och smal kedja, lägg det på nogåt vitt underlägg. Bara enkelt i en hög. Ha helst ett ljus riktat mot smycket/kedjan. Ställ in kameran på manuellt läge, så man själv kan ställa in fokus, och mixtra lite med objektivet.
Det var lite kortfattat. Hoppas ni förstod. Jag är urusel på att förklara, haha!

Kramisar

Baking chica



Bakade chokladbollar igår!

Pöss

Life, Love, Photo, Diary


ph: by me

Pöss

Hemma dag



Kommer ingenstans idag. Stannar hemma från skolan p.g.a vädret! Det är ju förjävligt. Märkte liksom inte vägarbetarna (typ) att det snöade så dom kunde fixa fram plogar till idag liksom? Det är lite irriterande... Så idag blir det mys hemma med Mami som inte heller kunde komma till jobbet. 
 Jag visste att det skulle komma ett sista (vi får hoppas) riktigt snökaos innan det blir vår. Det som var så fint för bara en vecka sen! Plusgrader och sol, snön var på väg att smälta och det var rent... RENT, på stockholms gator, iallafall några. Det va sjukt härligt, och nu ba' neeej! Det ska vara 50 m snö. Orkar inte! Det är rena rama kaos hemma här, pappa jobbar och det händer saker hela tiden. Imorgon ska vi ha en liten fest här hemma för släkten. Jag har ju fyllt 14 för ett tag sen och mamma tagit examen. Vi får se hur et blir med det... Vi får hoppas på det bästa!

Puss!...och hoppas ni får det roligare än mig


There is a "lie" in "believe"

Tjena tjena mittbena! Torsdagar är ju bara för bra. Det var lite segt föra lunchen, hade redovisning på SOn. Jag och min grupp hade om swahili, fast vi fick inte ens göra redovisningen, haha! Nemen det var lite segt faktiskt, men kul. Haha, vet ej hur det går ihop.
Men efter lunchen var det nice! Först kollade vi på film på engelskan, efter det var det mentorstid då vi bara pratade om vad för konsertkläder vi skulle vilja ha och typ vilka som ville uppträda på våran vernisage, som vi ska ha snart! Sist hade i slöjd. Gjorde ett par örhängen som jag faktiskt blev riktigt stålt över. Kommer upp bild senare kanske.

Pöss

Fresh Hair

Tyvärr kan jag inte komma med bilder. Har försökt få några bilder men kameran vägrar ta fina kort, vilket gör mig lite irriterad. Men jag är nöjd! Längden är inte så förändrad. Sa att jag ville ha kvar längden så mycket som möjligt fast mina toppar var rätt så risiga. Fast det hjälper att sitta och klippa topparna på en tråkig lektion, haha! Nemen det blev skitfint, verkligen! Jag skulle egentligen klippa mig hos Lina, men det blev lite kris och det har tagit så lång tid att bestämma med Lina. Det är synd, hon är grymt duktig! Klippte mig ju på Gotland hos henne, hehe! Vi stod i våran ministuga och klippte hår. Det låg väll hår överallt efter det... inte så smart alltså.
 Vi får väll hoppas på att kameran ger sig snart!

Pöss

A touch of evil

Har hittat in till en sida med super fina smycken! Blev direkt sugen när jag kollade runt. Här kan du hitta helfingersringar, ursnygga halsband och stört fina örhängen och annat. Jag fastnade direkt för full finger-ringarna. Ringar som går ända ut till toppen av fingret. Helt underbara!
Det är verkligen ett hett tips på smycken!
http://www.atouchofevil.se
Gå in nu!

Svar på frågor

Jag har fått väldigt många frågor om min bakgrund. Bland annat den här från Anonym.
Bakgrunden jag har nu har jag gjort alldeles själv i photoshop. Jag har använt penslar för att få mönsterna.
Hoppas det var svar på din fråga!

Ja, jag har gjort min design själv :)
I photoshop laddar jag upp en ny fil i storleken 1400x1000 pixlar. Det varierar mellan olika webbläsare. När jag laddar upp bilden till bloggen laddar jag inte upp den på blogg.se utan jag använder mig av http://www.imageshack.us

Bloglovin

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Följ mig gärna!

Things you remember

A picture tells you a storie

Tidsintällt

Vet att jag inte kommer ha så mycket tid över så fixar ett tidsintällt inlägg.

Tumblr_lfyp9zoifp1qck6jmo1_500_large
weheartit♥

Don't need to worry Just hold on tight ♥

Har precis lämnat ifrån mig guitarren och satt mig här framför den kära datorn. Den är så himla seg aå man blir nästan ledsen. Har ingen aning om varför. Lite tråkigt sådär, så därför kommer det ingen bild till det här inlägg. But don't worry, they'll be up soon!
Har haft en lite sådär halvtkul skoldag. Torsdagarna är längst, men vi har i alla fall mentorstid och slöjd (sista lektion) så det är värt det. Borde typ egentligen sitta med näsan nere i plugg, men som tur är så har jag inget. SKÖNT! Måste ladda inför 8an som kommer bli helt förjävligt - ursäkta språket! Nemen man ska njuta så länge man kan.
  Vill. Inte. Att. Den. Här. Terminen. Ska. Ta. Slut
Fast sommarlovet får gärna komma emellan. Innan skräckssenariet kommer... Tyst nu! Ska inte fortsätta tänka på det! Lite onödig information:
På SO lektionen satt vi i grupper framför datorn (HAHAHAHA) som skrev (min grupp) om Swahili. skulle typ skriva om folkgruppen, men det ända vi hittade var som språket. Men nu har man lärt sig lite mer om det. Vi skrev ner HELA Swahilis skapelsemyt. Ganska lång, men eftersom jag skrev en bit, så kan jag den nästan utantill också. Good to know!

Hejdåpuss


bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!