Bad och sol

Hellue!!

Jag har varit och solat den här föriddagen från kl 12 till 20över 2 Det var så himla sjönt... att sola inte att bada. Det var kanske inte så kallt som jag trodde, men det var fortfarande kallt. Jag har fått värsta solbrännan men som tur var blir jag brun direkt och inte röd som de flesta...

Idag ska jag också till min uncle som fyller år idag. Så vi ska fika lite!!

Hoppas att alla har haft en underbar dag. Eller kommer att ha!


Glöm inte att jag har frågestund och tävling just nu!<33

Q&A

Nu kommer jag att ha en frågestund igen.
Det var ganska länge sen.
Svaren kommer på onsdag samma dag som alla mina bilder till tävlingen ska vara inne senast!
Så fråga på nu. Fraga vad som helst

<b>FRÅGA!!!<b>

Mee to day


**

Ny blogg!

Som jag rekomenderar!!

MIn gamla klasskamrat har gjort en ny blogg. Som ni kan titta in på♥♥´

Länk!
 
www.emeluie.blogg.se 


 

Nehe!! ?#***_¤ så pinsamt

Hejsan!!

Nehe nu är jag faktiskt riktigt sur! Hur kunde Ellinor vinna??! Hon var ju ingen överlevare. Visst hon kanske var bra på de senaste tävlingarna. Men Jarmo har ju varit bra på de flesta tävlingarna... Hur kunde dom? Det var ju typ bara för att Ellinor hade varit lite skymundan och lekt lite med båda pakterna men mest varit med grabbarna som Lukas och de andra röstade på henne! Det är dålig stil. Jag tycker inte alls att Ellinor är en Överlevare. Om det är nån som ska kallas Robinsson så är det Jarmo!!!


Är det nån som inte håller med mig utan tycker att Ellinor är den bästa ÖVERLEVAREN
så skicka en kommentar och var bered på att jag kommer att ge den personen en rejäl smäll...
Ne jag skoja bara. Men kommentera gärna om min åsikt och skriv om din åsikt också!

Veckans vinnare...

Hellue! Nu är röstningen avslutad! Det var en väldigt jämn tävling. Men tillslut van.....

Jag!!  
Det käns faktiskt konstigt attt säga att man själv van när det var en självs tävling... Jag hoppas att Elsa inte är för ledsen. Komentera gjärna om du är det.

Men nu kör vi igång med den andra tävlingen. Nu ska ni skicka in bilder på temat natur.
Skicka in era bilder fort. Om ni inte vet hur man ska göra kan ni kolla upp inlägget där jag skrivit all nödvändig iformation. Bilderna ska vara inskickade senast på onsdag! Skicka in snabbt. Jag kommer att ställa ut bilderna förhoppningsvis på osdag och röstningen kommer att avslutas på lördag. Om jag har tid. Jag ska fixa kalas med en kompis! Men jag ska försöka! Tappa inte hoppet!

Så nu kör vi igen!!Och kom ihåg att ni kan länka min tävling på din blogg. Så att det blir fler tävlande. Skriv vilket tema det är den här veckan och infoga bilden ovan!

Hoppas att jag får fler tävlande den här gången<3

Updating

Jag är så ledsen!!! Förlåt om jag inte har updaterat på ett tag. Det har varit så mycket med konserter och föreställningar. Det är så mtcket som har hänt den sista tiden. Jag är värkligen ledsen. Hoppas att ni inte slutar titta på min blogg. Jag ska värkligen försöka uppdatera oftare!
Snart kommer nästa inlägg!

Gratis kläder

Tjezisar!

Nu sak jag tipsa er om en sida som man kan få gratis kläder på. Det är 100% gratis och jag lovar det.
Klicka på bilden nedan och bli medlem direkt

Bilden är en länk.

Man ska samla poäng. Upp till 600 poäng så får du ett presentkort som är värt 200kr på antingen JC Nelly H&M m.m
Om du samlar tll 400 poäng så får du ett present kort på 150kr
Du får 50 poäng om du registerar dig.

Så snälla! Bli medlem via min länkningsbild!!

Två tävlande

På min tävling så fick jag in två stycken som skulle tävla. Men en kunde inte sen... Så jag ställer också upp. Självklart kan man inte rösta på sig själv så vi ska se vilken bild som mina blogg tittare tycker bäst om!
Här kommer dom:

Elsa kom men den här fina bilden
 
Här är min tävling bild.

NU ska ni rösta på er favorit. Vinnaren utser jag på onsdag.
Rösta nu! Ni har 4 dagar på er Men man kan tyvärr inte rösta på samma flera gånger!

See ya<3

Favorit i repris...

Här kommer mångas favoriter i repris I alla fall min och flera av mina kompisar. Jag vet inte riktigt om ni bloggtittare tyckte om det...

Det värsta med kärlek är att den kan vara obesvarad.
Just så känner hon. Hon ligger i sin säng och kan inte sova för att hon tänker på honom.
Hon tänker tillbaka då de var tillsammans och hade så kul. Kramades och längtade till skolan för att få kunna se varandra igen.
Den tiden är över och hon tycker att det känns som att han har glömt bort henne. Eller inte riktigt. Han tittar på henne ofta i skolan, men... han kollar väl på alla tjejer.
Förut var det så att det var han som var jättekär i henne och att hon inte var så kär i honom.
Nu är det tvärtom. Nu är hon innerligt kär i honom men han inte kär i henne.
Det är så himla jobbigt att vara kär i en person men att personen inte är kär i en tillbaka.
  Hon har försökt att få kontakt med honom många gånger, försökt att göra så som hennes kompisar tycker att hon ska göra... Men det hjälper inte. Hon tar ingen plats i hans hjärta längre.
Medan hon ligger i sängen och inte vet hur mycket klockan är önskar hon att han skulle kunna få känslor för henne igen. Det  skulle nog vara det bästa som kunde hända just nu om det inte kom en god fe och hon fick önska sig vad hon ville. Fast hon skulle ändå önskat sig att hon och han skulle kunna bli tillsammans.!
Hans leende är så varmt och han är så snäll och söt. Ingen kan vara så söt som han.
Ibland tänker hon att hon ska släppa honom och inte tänka på honom mer. Satsa på någon annan... Men när hon tänker efter finns det ingen annan som hon kan tycka om. Ingen som är så lik honom så att hon skulle kunna vara kär...
Det var det. Jag tycker jättemycket om den. Om ni också tycker om den eller känner så, kanske håller med flickan i texten då kan ni kopiera och sätta in den på din blogg...
Kom ihåg:
Skriv att det inte handlar om någon särskild person
Om det är möjligen du, så kan du skriva det...

Våruppvisningar

Hellåo!

Idag har det varit en tröttsam dag för mig. Jag var i tränings hallen kl 08:45 för att fixa i årdning allt till föreställningarna som skulle pågå till klockan 17:15 men slutade i stället kl17:30. Igår hade jag föreställning och somnade inte förens klockan var typ halv ett. Jag och mina kompisar Olivia och Clarice satt nästan och cuttade i matsalens sköna fotöljer ( vi blev utslängda från banrlgen för att vi pratade för mycket... för de andra kollade på Talang...) Men till sisst ryckte vi upp oss och skrattade typ hela tiden... Vi hade det jättemysigt.

Idag på Våruppvisningen med gymnastiken var det faktiskt också latjo. Jag skulle vara en tjej som åkte runt i en tidsmaskin och hamnade på olika ställen t ex framtiden och stenåldern m.m. Det var jätteskoj, men man blev väldigt trött. Nu ska jag nog gå och vila mig. Håller nästan på att cutta framför datan... Kanske kollar på Robinson(a)

<333

No idea

Mina gårdkompisar är här och vi har inte så mycket att göra...

Jag har lärt dom att fixa en header och sådant. Det är inte så intressant för er så jag skanog inte skriva så mycket mer...

SeeYA<3

I'm not studding

And its true!

I alla fall inte nu. Jag kanske kommer att plugga sen.
Det här är dagens schema:

  • Träning inför våruppvisning 09:00-12:30
  • Äta lunch hemma
  • Slappa
  • Blogga ( som jag gör nu)
  • Vet inte
  • vet inte
  • kanske äta middag
  • Kolla på Hjälp! Jag är med i en japansk tv show

Nånstans på dom där vet inte vet inte. ska jag nog gå ut . Det har börjat bli lite finare väder!
Och ohåg att jag har börjat med en ny tävling!
Mer om det nedanför. Om ni ska vara med glöm inte bort att länka tävlingen på din blogg också... det gör det enklare för dig att vinna. Men bilden måte ju också vara fin och matcha med temat som den här vckan är VÄR!


Nu kommer det

Jaa! Nu kommer det. Vi ska börja med de nya tävlingen. Om ni inte vet var det är så står allt ni behöver veta i inläggen före.
Så... Temat kommer vara (trummvirvel)  Vår

Så nu får ni gå ut i det inte så våraktiga vädret och fota. Om ni inte har sen förut. Men det måste vara ni som har tagir den. Inte någon släkting eller något sånt.

Eftersom ni skickar in länken där det igentligen ska vara e-mail adress kommer inte länken att synas. Skriv såklart också på komentaren vad eran blogg heter men det är ju en av sakerna som står där.
Så nu är vi igång! Ta många bilder nu. Jag lägger ut dom på bloggen på söndag. Så ni har inte så mycket tid på er... Skynda!!

Själva röstingen kommer att avslutas senare. Det återkommer jag om när jag lägger ut bilderna... <3
Skicka in bilder nu så att jag kan fortsätta med min tävling. Och glöm inte... OM NI ÄR MED ELLER INTE, LÄNKA TÄVLINGEN PÅ ERAN BLOGG. bILDEN NI KAN LÄNKA FINNS I INLÄGGET NEDANFÖR!!

Ny tävling.......(igen)

Tjenizar!

Nu har jag funderat ganska mycket på om jag ska ha den här tävlingen... Hoppas att den kommer att gå bätre än mina förra tävlingar.
Tävlingen går ut på att skicka en bild till mig på olika teman.
Jag kommer att bestämma vilket tema. Ni laddar upp den på eran blogg och koppierar länken som ni sen klistrar in på mina komentarer där det igentligen ska stå e-mail.

Jag kommer att lägga ut bilderna på min blogg och sedan får ni rösta på vilken bild som var mest konstnärlig eller den som liknade temat bäst!
Det låter väl kul!!?

Den som vinner kommer att få en stor bloggkram av mig och få fler bloggtittare på sin blogg... Det kan man behöva. Och naturligtvis ska ni  länka min tävling på eran blogg och tipsa om den på andras bloggar. Om ni länkar den på eran blogg kan ni använda den här bilden.


Om ni inte är säkra kan ni bara skriva att tävlingen finns på min sida.
Och att instruktionerna finns på min sida! <3

Lycka Till! Till alla er som tänker tävla...

Toi Toi Toi<3

Väska

Hellue dudes. Jag vet att jag inte av gjorde tävlingen om den bästa vitsen. Jag har funderat på en annan tävling. Men den återgår vi till i ett annat inlägg...
Nu ska ni få se en ny väska jag köpt idag. Inte dyr men fin:

Vit väska. H&M  98 kr
Inte allt dyr faktiskt. Jag tycker att den är jättefin! <3

fin eller hur?

Nu ska jag fixa till en sak... jag råkade ta fel video på Norges bidrag iår... Sorry! Ska fixa det nu om jag orkar... <3

Moulin Rouge

Hellue!
Jag älskar värkligen den här filmen. Det går inte att beskriva. Ni måste se den. Inga undantag Ni måste!!! Ni måste!!!
Den är bara helt underbar! Kolla den! Hur den, köp den. Hör vad som helst!!! Ni måste se den. Det finns ingentikng att klaga på...Dom är så duktiga! Jag älskar den skrvliga rösten och den mer rena.
Den här filmen är den bästa jag har sett!!

Ni måste se den!

EurovisionSongContest favoriter

Här kommer top 5 som jag tycker var bäst.
1 är självklart bäst av alla. eftersom jag bara har till 5 så är det 5 också väldigt bra. Det fanns ju 25 låtar.

Island, Is it true, JohannaNorge, Fairytale, Alexander Rybak


Bosnien&Herzegoveina, -,-

Turkiet, Dum tek tek,-


Finland, lose controle,-
finland kom visereligen sisst men jag tycker att de var bra. Alla har sina egna åsikter

Det här var de låtar jag tyckte bäst om.Synd att det inte gick så bra för Sverige. Det är nästan alltid så. Vi klarar semifinalen sen kommer vi nästan sist. Det gör vi alltid. Vi har nästan aldrig förlorat i en semifinal, vi går alltid vidare från den. Det gör mig lite irriterad.
Faktiskt så trodde jag att vi skulle ha en chans att komma bland de 15 bästa i alla fall. Men det gjorde vi inter. Typiskt!

Premiär!

Hejsan!
Idag ska jag ha premiär på Operan! Jag är jättespänd men inte så nervös. Tänk jag ska sjunga tillsammans med andra inför 1300 personer och den första föreställnignen är idag!


Jag tror att ni ser vad operan heter...

The spring is knocking on the door

Hellåu!

Nu har vi äntligen släppt våren och den har redan kommit ett stort steg fram.
Jag har fått massor av vårbilder som ni ska få se nu:

blommor på vår baksidaTulpaner som jag såg i Tegner lunden när jag var i stan och kollade runt lite

Kanske inte så fin. Men jag tycker att den passar=)
Och till slut:

Jag med en blomma i håret ;P

Det har varit underbara dagar de senaste dagarna. Hoppas att det blir lika bra framöver!
Har ni tänkt på en sak. På era raster kanske ni kör en lek... eller basket. Senare på dagen tänker du på när du gör det och att du absolut inte tänkte på att lektionen skulle bli så här tråkig efter rasten.
Jag har tänkt så många gånger och jag får nån konstig känsla när jag tänker så, vet inte varför. Men jag får någon känsla av att jag absolut inte trodde att mitt liv skulle bli såhär. Att sekunder går och att man inte kommer att få den stunden igen. Nu var då och snart här redan gått förbi. Förstår ni hur jag menar?
Ni behöver inte göra det men om man tänker så får man nånting att tänka på när man inte har något att göra...

All by myself

Här kommer en låt som jag verkligen. Håller på att lära mig den utantill och den här videon har till och med text som man kan hänga med. Precis vad jag behöver! Här kommer den:
Ååh! Älskar hennes röst och texten + musiken och melodin. Jag har fastnat på den låten nu!

Tired but happy

Hellåu!

Kul att jag har fått så mycket kommentarer på det förra inlägget. 7 stycken =)
Hoppas att ni har haft det en trevlig dag.
Äntligen har jag ingen repetition men imorgon ska jag ha genrep och på lördag är det premiär... pirrigt!
Hoppas att det går bra!

Jag har tagit JÄTTEMÅNGA bilder som jag ska lägga upp på bloggen. Lovar... skulle ha gjort det nu men jag har pappas laptop så jag kan inte lägga upp bilderna nu.
Måste ha den stora data.
Just nu skriver jag sånt som är väldigt onödigt... Vilket jag brukar göra. Jag måste fixa till mig lite så att jag börjat skriva meningfulla inlägg.
Just nu har jag skrivit ett helt inlägg och nästan alla ord är obetydsfulla. Verkligen onödigt. Om ni vill kan ni sluta läsa det här inlägget men om ni tycker att det är roligt kan ni fortsätta. Problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva eftersom att allt jag skriver nu är onödigt. Men nu håller jag på att skriva så mycket att jag inte kan sluta. Okej... Sluta läsa för det här kommer bara att irritera dig...
Nu ska jag också sluta skriva... Det är bara onödigt.
Det här är mina sista ord: Inlägget var totalt onödigt

A new tävling

Hejsan igen!

Jag har funderat på om jag ska ha en ny tävling istället för veckans blogg. Det funkade inte så bra...

Den nya tävlingen kommer jag kalla "Veckans Vits" Ni kommer att få skriva eran roligaste Vits och jag kommer att utse en vinnare. Detta kommer att ske varje vecka så om ni har flera roliga vitsar på lager kan ni ju skriva en till varje vecka!!

Länka denna tävling på eran bloggar och om det är fler som vill vara med så uppmana dom att det är på min blogg som man gör det!
Man kan inte skriva ett skämt på nån annans blogg För då kommer inte skämmtet att vara med i tävlingen eftersom jag inte har sett det.
Så:
Skriv ett skämt på komentarer
Länka på din blogg om tävlingen på min sida
Hoppas på att du vinner! ♥

Vi får väl se om den här tävlingen kommer att gå bättre!
Jag skriver varje söndag vilken vits eller skämt som vann och vem som skrev den.
Då kommer jag ju såklart att länka eran bloggsida och ni kommer att få fler besökare dom närmaste 5 dagarna

♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣•♣

Veckans blogg

Hellue dear friends!

Det här blir den sissta veckans blogg framöver. Det kommer att bli en annan tävling på den här bloggen!

Men veckans blogg blir ändra Min kompis Lovisas.
Kolla in på www.zotizz.blogg.se
Uppdateringen är inte så ofta men när hon uppdaterar kommer det nästan alltid roliga bilder eller bra text! Så kolla in på Hennes blogg  

                                                                                                                                                                                                         (länk!)

Sumobrottning

Här kommer bilderna jag lovade er på sumobrottningen på skolan!

Man har upp blåsbara saker på sig så att man inte ska göra illa sig och för att det ska bli roligare =)

Vist är det vackert!

Det är dom här killarna som senare sprang bort för att den ena blev jagad och den andra jagade...
Det såg väldigt kul ut och jag och mina kompisar trodde ju att de skulle komma tillbaka inom 2 minuter... Men de kom inte tillbaka på ungefär 20 minuter. Ha ha! Funny!
Fast de var tvungna att betala 10kr per minut så de fick betala 200kr! Lite överdrivet. Det var ju humor.

Vårfest

Hellue!

Idag har jag och min skola haft vårfest. Det är när hela årskurs 5 fixar med godsaker och riktig mat och hela skolan plus föräldrar och syskon får komma!
Det finns aktiviteter som t ex sumobrottning (som jag ska ladda upp bilder på) och pilkastning, porslinskross och putta puck.
Det var väldigt roligt och när man senare tänker efter var det också väldigt mysigt att hela skolan kunde samlas, även om man inte känner varandra. Jag och några kompisar gick runt och köpte saker, vann priser och pratade. Fast man varierade ju vilka kompisar man va med.
Det som var mest trevligt var nog när jag, Alexandra, Indra och Isabella stod i klätterställningen och pratade i nästan tre kvart. Vi pratade om mycket. Allt från hur mycket pengar man hade kvar till hur kul det var när de som gjorde aktiviteten sumobrotting sprang iväg en blev jagad an en annan och kom tillbaka efter ungefär 20 min.
Jag ska ladda upp bilder så att ni får se!!

♥♥

Tjoff!!

Hejsan!
Min kompis Clarice är här!! 
Snart ska vi repetera till halv elva.   *Stön*
Det här är ett snabbt inlägg

Puss puss

Mode grejor

Hellue!

Här ska ni få se lite kläder från Gina Tricot


Kjol 199kr

t-shirt 99kr

Grönt linne 99kr

Rosa blus 129kr

Det här får räcka för idag! Mer kommer det nog snart!♥

Gripsholm här kommer jag...

... inte. Synd det skulle vara kul.
Jag och mina klasskamrater plus de andra i klassen ( paralell klasserna) ska åka till Gripsholm och ha det treviligt, men nu kan jag inte det för att jag och några andra har Opera repetition som är jätteviktig. Annars skulle jag ju så klart ha följt med =)
Hoppas att de andra får det en bra dag utan mig ;P Ne skoja bara, men hoppas i alla fall att ni får det trevligt även fast det inte ser ut att bli fins väder... synd för der. Själv ska jag sitta i en svagt upplyst Barn lough vilket inte hellr är så kul bortsätt från att man nästan alltid skrattar... OKEJ! Vi har väldigt kul, men riktig luft får vi väl aldrig utom om man ska gå ut... men det får man inte om ionte en barnansvarig följer med :S

Snart ska jag äta men jag kanske hinner att lägga upp en inlägg om mode. Kommer snart

Puss puss

about love

Hejsan!

För ganska så länge sen skrev jag att jag skulle skriva om kärlek i ett kommande inlägg.
Så nu ska jag göra det.
O.B.S Det här handlar inte om en riktigt person. Jag försöker komma på lite... =)
Personerna kommer jag att kalla han och hon. Inga riktiga namn
Så alla som är kära eller vill vara... Läs det här!

Det värsta med kärlek är att den kan vara obesvarad.
Just så känner hon. Hon ligger i sin säng och kan inte sova för att hon tänker på honom.
Hon tänker tillbaka då de var tillsammans och hade så kul. Kramades och längtade till skolan för att få kunna se varandra igen.
Den tiden är över och hon tycker att det känns som att han har glömt bort henne. Eller inte riktigt. Han tittar på henne ofta i skolan, men... han kollar väl på alla tjejer.
Förut var det så att det var han som var jättekär i henne och att hon inte var så kär i honom.
Nu är det tvärtom. Nu är hon innerligt kär i honom men han inte kär i henne.
Det är så himla jobbigt att vara kär i en person men att personen inte är kär i en tillbaka.
  Hon har försökt att få kontakt med honom många gånger, försökt att göra så som hennes kompisar tycker att hon ska göra... Men det hjälper inte. Hon tar ingen plats i hans hjärta längre.
Medan hon ligger i sängen och inte vet hur mycket klockan är önskar hon att han skulle kunna få kännslor för henne igen. Det  skulle nog vara det bästa som kunnde hända just nu om det inte komen god fe och hon fick önska sig vad hon ville. Fast hon skulle ändå önskat sig att hon och han skulle kunna bli tillsammans.!
Hans leende är så varmt och han är så snäll och söt. Ingen kan vara så söt som han.
Ibland tänker hon att hon ska släppa honom och inte tänka på honom mer. Satsa på någon annan... Men när hon tänker efter finns det ingen annan som hon kan tycka om. Ingen som är så lik honom så att hon skulle kunna vara kär...
                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                               

Så! Nu tycker jag att det räcker.
Och kom ihåg... det här handlar inte om en riktig person utan någon som finns i fantasin. Fast det kan ju vara någon där ute som känner så här.
Som sagt:
" Obesvarad kärlek är det värsta som finns"

more pictures

Hellue!

Här kommer några bilder på mig och min kompis Clarice när vi var och lattchade lite...

Jag och Clarice. Hennes tänder ser lite förstorade ut...
Vi gick till glitter och provade nägra ringar. Här kommer dom:

En fin ganska vanil ring med en sten på...

En grön vacker ring som jag tyckte mest om ♥Vi gick förbi några människor som låtsades att vara skylt dockor.
De såg värkligen ut som det!! Dom stog helt stilla. Man såg som knappt andasStor ring  med rosa sten... Ur & Penn
Till sist jag och Clarice på Kicks när vi har prov sminkat oss klart ;P

Clarice

Jag!

Sammanlagt hade jag 7 olika slags smink på mina ögon. Rena rama bakterie ögonen.
Två olika kajal pennor, HM och Kicks
En eyeliner, HM
TVÅ glittriga saker som man har på ögonlocken, HM
Svagt vit ögonskugga, Kicks
Mascara, Kicks

Valborgs bilder

Hii!

Här ska ni få se bilder som jag tog på valborgs kvällen:

Elden såg ut så här då vi kom=)

Efter tre kvart var brasan nästan nerbrunnen... =(

I slutet blev det en väldigt kortvarig fyverkeri föreställning som kanske varande
i 20 sekunder. Därför han jag tyvärr inte ta fler bilder ♥
Den här bilder kanske inte blev så bra...

Den dagen var lång. Jag åkte till mina yngsta kusiner där det skulle vara en liten släkt träff för alla som kunnde komma. Jag var ute hela dagen och spelade fotboll så gott jag kunnde, innebandy... fasst utebandy blev det ju ;P och kastade amerikansk fotboll med dom som ville. Vi hade jättekul och var ute i kanske 5 eller 6 timmar innan vi var tvugna att åka hem och byta om till varmare kläder för att vi skulle kunna vara ute sen i minst en timme.
Det tråkiga var väl att brasan bran upp väldigt snabbt och att dom tre som sjöng sånger inte alls sjöng så bra. Lite felskt facktiskt men mosdigt av dom att ställa upp!


My dear friend

Hellue bloggen!

Idag ska jag till min kompis Clarice. Vi ska väl vara ute... kanske sola men annars ska vi nog busa lite och öva på en dans som vi ska visa upp vid något bra tillfälle. Hon är en glad tjej som ska fylla år väldigt snart. Och en annan "kompis" som fyller år snart är Sebbe i min klass. Fast honom behöver vi inte skriva eller läsa om så mycket ;D

Nu ska jag komma på något att skriva också. Det är ganska svårt nu när man inte har bloggat på nästan en vecka.
Imorgon eller på Söndag kommer det bilder på saker jag har tagit kort på t ex på Valborg eller på en vanlig vardag. Hoppas att jag hittar några passande bilder!

GLÖM INTE NU ATT ÄNMÄLA ER TIL VECKANS BLOGG! JAG DRAR EN NY PÅ SÖNDAG: OM DET INTE KOMMER NÅGRA NYA SÖKNINGAR TAR JAG FRÅN FÖRRA VECKAN!
Ni ska:
Skriva vad eran blogg heter och varför ni vill bli veckans blogg.
Om du länkar min blogg på din sida kommer det att bli mycket enklare för er att vinna. Tipsa också om min blogg tävling på eran sida. Mycket enklare!!

Now we start!

Heej!

Nu ska jag börja blogga i full fart! Hoppas att ni fortfarande kommmer och tittar in på bloggen lika ofta. Okej... jag har typ sagt det flera gånger. Ni kanske redan har fattat det =)
Kommer nog att lägga upp fler bilder senare när jag har lite mera tid!

Annars har väl den här veckan varit bra. Mitt knä har läkt väldigt bra och jag var på min förta gymnastik träning i måndags. Jag har inte tränat på kanske tre veckor. Snacka om att jag har träningvärk!! Jag måste verkligen stretcha.
Det har varit och är bra väder och jag tror nog att jag kommer att vara ute idag... Mer updatering senare


bloglovin

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!